Er der nogen

Er der nogen Spørgsmålstegn
Er der nogen herinde,som nogensinde har været i forhold med en ludoman?
Jeg spørger fordi jeg gerne vil høre jeres erfaringer,jeg er i tvivl om ham jeg er lun på er ludoman(?) Nogle specifikke,markante træk (adfærdsmæssigt altså).?????

Tak,
SPM.

ja... Anonym
at han spiller meget og lader sit spil komme før alt andet... Har han en fast dag om ugen, hvor han spiller med gutterne, skal du ikke tage det så tungt...

har jeg prøvet. Anonym
Jeg har selv været sammen med en ludoman..

Mit problem var at han ikke kunne overholde sine aftaler, fordi spillemaskinerne trak mere i ham. Han brugte så mange penge, at han troede, at jeg derefter ville forsørge ham, med mad og smøger( eller rettere, han forventede at jeg gjorde det, fordi vi var kærester)
Indimellem sygemeldte han sig også fra sit natarbejde, for at spille (især når han havde kommet så mange penge i, at han bare ville have noget af det tilbage)..

Hvis du bare er det mindste i tvivl, så er det bedst bare at glemme ham, for du vil komme til at fortryde hvis du går i forhold med en ludoman..

Og husk på, at ludomaner ikke mener de har et problem selv, men de er mestre i at få lagt skyld over på partneren[:(] De tænker kun på dem selv.