er der nogen der ved

er der nogen der ved øv-æv-øv
om man kan dø af at spise kodimagnyler, når man er overfølsom overfor acetylsalisyl-syre? hvor kan man få noget ecstacy eller noget andet man kan OD på?? Jeg ved at Gud ikke findes, for jeg kørte ikke galt idag på trods af isslag - og jeg ved at mine børn, kollegaere, venner og øvrige familie vil have det bedre hvis jeg ikke var her til at belemre dem - jeg VIL IKKE længere være top-belastende for alle dem jeg ellers holder af. De fortjener det ikke. JEg var nede hos min psyakriater i går.. men hun tror ikke på mig når jeg fortælle hende hvad jeg har i hovdet - hun siger at "det bare er depressionen der snakker ikke mig", men når jeg nu ikke har noget Yoghurt i huset og kan spise det med kautrisk soda og kodimagnyl.. hvad fanden skal jeg så??? I andre skal sgu heller ikke lægge cyper-"øre" til mit IRL kaos.

Gode råd modtages gerne!

Ring venligst oma
112

hey.. kkkkk
stop med det der fis! Hvis din psykolog ikke tror digf, så det er det psykologen den er gal med. Find en ny psykolog, og spørg dine medmennesker om du virkelig er belastende for dem. For det kan jeg ikke tro!

ring... juks
ring 70201201... det ville hjælpe!

nytter ikke noget øv-æv-øv
jeg er en distance blænder og god til hele "facade" tingen og et meget privat menneske- Jeg kan ikke indvie andre- dvs dem jeg kender - for de vil sige at jeg er fyldt med lort, og kender ikke min virkelighed. Ka kodimagnyl bruges i rigelige mængder?

hør nu her... juks
der er ingen her inde der vil give dig "tips" til hvordan du bedst slår dig selv ihjel... det vil belaste dine pårørende 1000 gange mere at du tager livet af dig selv, end at du beder om hjælp... og det ved jeg af erfaring! Ring 70 201 201... de kan måske give dig nogle mere kvalificerede råd.

nej kmm
Men kodimagnyl i rigelige mængder kan sende dig i koma. som du vel og mærke vågner op fra igen... med leverskader, store smerter og som invalid. så nej.... dårlig dårlig plan! Snak med dem du kender i stedet. lige meget hvor meget du tror de ikke vil forstå.

SKRIV til mig susanne.larsen
du skræmmer mig.. skriv til mig, vi kan udveksle telefon nr.... jeg vil så gerne hjælpe dig hvis jeg kan.. og husk: vi kender ikke hindanden, så jeg har ikke noget personligt i klemme - det kommer ikke til at koste dig noget! Vil du ikke nok????????

nu kan du jo ikke redde alle oma
vel?

nix susanne.larsen
det erkender jeg.. men lige her tror jeg jeg kan hjælpe...men vil hun/han ikke så er det skide ligemeget..ikke????

syntes bare det virker lídt for bekendt...og det hndler ikke om en frelser rolle - blot empati.

Række ud når man kan Mulvarp
Redde verden kan man ikke, men række ud til en der har brug for det når man kan, det kan man gøre, og på den måde måske gøre verden til et lidt bedre sted at være - små skridt bringer os også fremad, så flot af dig at du rakte ud.

Det kan man godt! Anders/KBH
Man kan godt døaf at tage almindelige hovedpinepiller. MEN! for det første dør man ikke med det samme. Det tager lang tid, og det er yderst pinefuldt; rigtig pinefuldt. Læger kan ikke afhjælpe det så døden indtræder først efter lang tid; op til en uge, fordi organerne dør langsomt.
Så det er bare en rigtig dårlig ide.
Gå du op til din læge og få en snak med hende/ham, eller til en præst, eller til en ven, eller ring til en af de mange tlflinier. Det hjælper at få snakket med et andet menneske. Det ved jeg noget om, og det hjælper.
Held og lykke!!!