Er der nogle der kan holde af mig ?

Er der nogle der kan holde af mig ? Håbløs fjols
Ved ikke hvor dette indlæg skulle have været men nu skriver jeg det her.

Jeg er stadig single og det vil nok aldrig lykkes tror jeg for jeg har kun fået knæk de gange jeg har forsøgt.

Jeg er en god ven men så alene som jeg aldrig har følt det før. Der er ikke rigtig noget der vil lykkes mht kærligheden. Jeg lukker mig inde fordi jeg sku ikke kan holde ud at være ude blandt andre. De steder hvor mange er glade er jeg trist og mere ensom end når jeg er herhjemme. Jeg har oplevet stor smerte og mennesker forstår ikke min situation. Jeg har ikke nogle at tale med om det for de fleste vil ikke rører ved det af frygt. Jeg kan ikke komme over mine blokeringer og møder afslag på afslag fra kvinder. Det er ikke fordi de vil mig det ondt men fordi de ikke forstår. Jeg er alt for følsom og de tager måneder at rejse mig hver gang. Jeg har længe undgået kontakt med kvinder for det fører aldrig noget godt med sig. Selvtillid er det der tænder men hvordan skal jeg nogensinde nå at opbygge den inden det atter går galt ?

Jeg er dårligt udstyret seksuelt. Jeg er overvægtig men har kæmpet med det og er et stykke. Jeg har tidligere tabt mig men fik kort efter et psykisk hug og fandt ud af at jeg simpelt hen ikke var stærk nok til dette nederlag. Jeg er ekstrem følsom (hvilket hænger sammen med en tidlig oplevelse med dødsfald/chok i min familie). Har fået at vide at dette skal jeg nok leve med og forvente.

Dette er bare ikke hvad folk (kvinder) syntes er skide charmerende og jeg når aldrig så langt med dem at jeg kan nå at bringe det under kontrol. Derfor bliver jeg nok opfattet som en sød fyr men fuldstændig uattraktiv seksuelt. Ærlighed er det eneste jeg kan sige er et plus men efterhånden tvivler jeg på at kvinder mener det samme med det som jeg.

Jeg kan ikke længere tage initiativ til at møde kvinder så det er sku lidt håbløst.

Jeg prøver at leve sundt og dyrke motion. Det virker jo men hold kæft hvor tager det lang tid. Jeg er så bange for at skulle ryge tilbage og kan jo ikke undgå flere knæk. De er jo en del af livet men jeg er ret sikker på at dette ikke vil ændre ret meget for det er jo inde i mig selv der skal ske noget ... aner bare ikke hvordan.

Hjælp !

Selv tykke mænd... why.king
... kan have tynde maver var der en der sagde til mig engang, og med disse ord fik han sagt mere end bare en joke.

Selvfølgelig er der en til dig også, det er bare spørgsmålet om at lede efter hende på det rette sted og tid. Selvtillid som du selv er inde på er noget forbandet svært noget at opbygge, specielt hvis man ikke har en god psyke i forvejen.

Som jeg læser det er dit problem din vægt, og som du også selv er inde på er du i fuld gang med at få raslet nogle kilo af hvilket er en virkelig god start. Jeg kunne forestille mig at din selvtillid vil stige i takt med din vægt falder.Du vil selv kunne se en forskel fra dag til anden og det giver dig blod på tanden til at fortsætte din kamp.

Hvordan man opbygger sin selvtillid igen, tjah hvis jeg kunne svare på det var jeg nok millionær, men jeg har ganske gode erfaringer med at være indstillet på når man tager i byen at man IKKE skal have nogen med hjem. Når man bare tager i byen for at have det sjovt og nyde livet uden at skulle have scorebrillerne på bliver det også lagt mærke til af det modsatte køn der bestemt ikke kan lide når man diskret afviser dem.

Det giver dem blod på tanden, og det er vel egentligt også logisk nok når man tænker nærmere over det. Der er ingen der er interesseret i at få den nemmeste med hjem fra byen, den der bare vil score for at score.

Mit råd til dig er at du først og fremmest opbygger en vennekreds du er tryg ved, og samtidig ændrer din holdning fra at " nu vil jeg have en med det samme koste hvad det koste vil " til stilen der siger " alt godt kommer til den der venter " og ellers bare nyde dit liv der er præcis ligeså meget værd som alle andres på denne jord.

Du er IKKE mindre værd fordi du er overvægtig, og bestemt heller ikke mindre værd fordi du er single. Ærlighed som du selv er inde på er bestemt et stort plus, men desværre kan det blive et minus også hvis det ikke bliver brugt ordentligt hvis du forstår.

Håber det kunne hjælpe dig lidt på vejen, ellers er min mailbox også åben for dig ;-)

Kære ven. tomtitomtitom
Kærlighed er ikke noget men kan diskutere om, med mindre men har noget i fælles.

Kærlighed kan ikke tvinges i knæ, og kærlighed skal ikke søges.
Kærlighed, er noget man skal udstråle, og hvis men er heldigt, så finder man et spejl, en kærlig person som finder kærlighed i dig.

Stop med at lede efter kærlighed.
Vær kærlighed, og alt kommer på plads.
vh
Tom

Tak for dine ord Håbløs fjols
og råd det varmer mere end du aner.

Ja overvægten er et problem. Men selv tykke mennesker finder jo kærligheden så tror måske mest det handler om selvtilliden. Jeg kan jo bare ikke ændre det der sket (i fortiden) og oplevelserne.... så det er svært.

Når man møder nye mennesker skal man jo passe på ikke at skræmme dem væk og oplevelserne (dødsfaldet tænker jeg på)har jo haft en stor betydning for den person jeg er. Samtidig på den måde jeg anskuer alt på det er meget svært at forklare og det er en kæmpe barriere for kontakt med andre.

Unskyldt King tomtitomtitom
Havde ikke set dit indlæg.
Du er en godt menneske, og dit indlæg siger alt.
vh
Tom

Hmmm .. måske ja men Håbløs fjols
det er heller ikke fordi jeg har søgt det ret meget må jeg nok sige (har ikke kunnet). Jeg ved bare at jeg ikke kan forblive alene evigt for så vil jeg hellere herfra.

Jeg tror bare ikke at jeg bliver fundet af kærligheden for den banker nok ikke på min dør og jeg magter ikke længere at lede efter den

Første betingelse Skydiva
er nok, at du holder op med at betragte dig som noget særligt. Vi har alle traumer fra tidligere, og nogen gange kan det opleves som at stå uden for, fordi man ikke kan fortælle alle og enhver om det.
Tag det stille og roligt - gør noget ved din overvægt uden at lade det styre dig. Spørg om, hvad du kan gøre og være for andre, istedet for hvad andre kan gøre/være for dig. Glem dig selv lidt, og kig dig omkring. Er der ikke nogen, som har brug for din hjælp? Praktisk eller psykisk?
Gå så igang og opbyg dig en vennekreds - og så skal du bare se.
Du virker lidt fastlåst af selvmedlidenhed - smid den ud og prøv at tænke på andre.

håbløst liv anonym
Jeg har det på nøjagtig samme måde som dig og vil hellere herfra end, at leve resten af mit liv alene.
Har haft for mange nederlag til, at jeg kan finde den rigtige og vejer desværre også for meget.Har ikke rygrad nok til at tage mig sammen
Jeg håber at du får held til, at komme videre og finde et tåleligt liv med en dejlig kæreste og en dagligdag der giver dig glæde.
Med mange kærlige tanker

Sludder min ven tomtitomtitom
Jeg er gammelt, og det tør jeg sige.
Hvorfor.
Jeg har også været ung, og usikker, og meget meget mere.
Jeg overlævede, og jeg er og så lykkeligt.
Og så har jeg også lidt for mange kilo på maven.

Ingenting kommer gratis min ven.
Det lyder måske dumt, men smil, og smil, og smil.
og verden seer lidt andreledes ud.
PRØV....
vh
Tom

Ja... dr100
selvfølgelig er der det :-)

Har kopieret en tekst fra en sang (Beautiful - Marillion), som jeg kom til at tænke på, da jeg læste dit indlæg:

Everybody knows that we live in a world where they give bad names to beautiful things
Everybody knows that we live in a world where we don't give beautiful things a second glance
Heaven only knows that we live in a world where what we call beautiful is just something on sale
People laughing behind their hands as the fragile and the sensitive are given no chance

And the leaves turn from red to brown
To be trodden down
To be trodden down
And the leaves turn from red to brown
Fall to the ground
Fall to the ground

We don't have to live in a world where we give bad names to beautiful things
We should live in a beautiful world
We should give beautiful a second glance

And the leaves fall from red to brown
To be trodden down
Trodden down
And the leaves turn green to red to brown
Fall to the ground
And get kicked around

You strong enough to be..
Have you the courage to be..
Have you the faith to be..
Honest enough to say..
Don't have to be the same..
Don't have to be this way
C'mon and sign your name
You wild enough to remain beautiful?
Beautiful

All the leaves turn from red to brown
To be trodden down
Trodden down
And we fall green to red to brown
Fall to the ground
To be kicked around

You strong enough to be..
Why don't you stand up and say
Give yourself a break
They laugh at you anyway
So why don't you stand up and be
Beautiful.


Held og lykke og tanker til dig :-)

ok men må lige Håbløs fjols
uddybe lidt tror jeg. Jeg har venner og mener også jeg hjælper andre hver dag stort set (gennem job) men også lidt skæve mennesker jeg møder.

Jeg går ikke rundt og skilter med mine problemer ved godt at alle har noget at slås med. Jeg kan ikke bare putte det væk for det fylder meget inde i mig selv. Jeg ved godt der er mennesker der har det meget værre end jeg og bruger da også dette når det ser sortest ud.

Men det er som om jeg har problemer der skal løses før jeg kan løse et nyt og føler ikke rigtig jeg når at komme igennem før jeg skal starte igen. Det tager lang tid hver gang og ærligt talt så har jeg følelsen af at der hele tiden er problemer jeg skal løse.

De fleste siger også at jeg aldrig virker rigtig glad og det sku nok rigtig for der er som sagt hele tiden et eller andet galt føler jeg. Jeg kan bare ikke forklare hvad det er. Jeg syntes dem jeg kender takler tingene på en anden måde og denne er langt mere konstruktiv end min egen. Jeg kan bare ikke gøre det anderledes føler mig låst.

Tak i lige måde Håbløs fjols
stort af dig at give mig denne ... vi er ikke alene ...

Jeg håber det samme for dig vægten kan jeg godt hjælpe dig med måske.

Jeg spiser for at overleve. Fandt et måltid der var ok i smag og spiste det hver dag. Det hjalp men ved ikke om du vil leve af det samme hver dag ?

Jeg gik ture hver aften (1-2) timer og prøvede også at løbe lidt. Nu cykler jeg mest.

Men et andet råd tro ikke at overvægten løser alle problemer. Det troede jeg og røg lige på røven bagefter fordi jeg blev lidt for modig så ta det med ro hvis det lykkes at smide kilo.

Held og lykke til dig også

Hey you... The Oboy kakaomælk
ja selvfølgelig er der det :-). Kan godt forstå dig. det er noget svært noget det med kærligheden men du bliver nødt til at tage sagen i egen hånd og gøre noget ved din situation. Som jeg ser det mangler du en ordentlig omgang selvtillid. du skriver at du har problemer med det modsatte køn, pga din vægt så begynd at træne evt. med en personlig træner der kan sammensætte det helt rigtige program til dig. det vil allerede kunne ses i løbet af en to-tre måneder og det er noget kvinder lægger mærke til :-). hvad angår dine problemer med det modsatte køn så husk at med et venligt smil og en oprigtig interesse for personen kommer du meget langt. jeg tror det handler om at du tænker for meget over hvad du udstråler fysisk. se dig selv som et godt og varmt menneske med meget at byde på. Når du først har lært at acceptetere dig selv som du er vil du osse mærke at folk vil lære dig at kende fordi du udstråler livsglæde...

Tak skal du have Håbløs fjols
for det ... det er lidt bedre nu her efter jeg har fået det luftet.

Jeg træner allerede lidt men det er nok mest det inden i jeg er ked af. Det fysiske kan jeg jo gøre noget ved. Men det smitter måske af på hinanden ... det har bare taget så forbandet lang tid efterhånden så jeg har nok mistet troen på det vil ske overhovedet.

Men tak for det