Er der virkelig ingen

Er der virkelig ingen C71
Der kunne tænke sig en sød lille hankanin på 2 mdr ? Vi bor i Kbh, og den er helt gratis. Bare du kan tilbyde den et godt og kærligt hjem....

Se her: anonym
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=25&conference=257&posting=421899

Nu er .......... TKL
den vel ikke for fed?
Jeg er nemlig på slankekur, men lidt vin i saucen tager jo den fede smag ;o)

Det gas (ikk')


TKL

Takker C71
Men har checket internatet i Kbh, og det koster 25 pr nat den er der - det blir ret hurtigt en meget dyr forretning for mig..... Er på kontanthjælp, så det har jeg altså ikke råd til.... desværre.

Prøv Anne-Mie
at ringe til Dyrenes Beskyttelse. Jeg er sikker på, at de nok skal "hjælpe dig af" med det lille kræ hvis du ikke kan få den afsat andetsteds!

Har du prøvet her...!!! jenny30
Jeg har et forslag til dig. Du kunne prøve at sætte din kanin ind på www.dyrenettet.dk. Der kan du indrykke en annonce gratis, og det er en seriøs hjemmeside, hvor man sætter dyrevelfærd højt.

Prøv da at t.albjerg
smutte ned til dyrerforhandleren, om ikke andet kan de bruge den til slange mad, ej det er gas *G* sæt en seddel op i de forskellige supermarkeder..

Held og lykke.

Talbjerg

Tak C71
Har nu set siden, og vil da give det et forsøg. Ser desværre bare at der allerede er mange til salg :o(

Har skam C71
Ringet til snart alle dyrehandlere i Kbh, men da kaniner jo yngler på samme tidspunkt, så er der desværre ingen der har plads til ham.....
Det med at sætte en seddel op er da en mulighed. Er bare nervøs for at han så kommer til de forkerte mennesker (dette syn grundet området jeg bor i) og det ønsker jeg ikke. Ønsker at den får et rigtigt hjem med ansvarsfulde ejere.

Tak for rådet ;o)

Hmmmm C71
Tror det ikke, men vil da prøve at kontakte dem hvis det ikke lykkes at finde et hjem til ham.

spørgsmål sol
Hvilken race er kaninen? Og farve? Vi bor i Nordsjælland og har 6 kaniner, men kan godt finde plads til en mere, hvis du ikke har andre muligheder... Vores kaniner bliver passet med masser af kontakt og en tur i løbegård hver dag.

Jeg C71
ved ikke om den er raceren. Vi har den kun fordi at nogle børn havde den og ikke kunne tage sig af den, så tog vi den i pleje indtil vi ku finde ham et godt hjem. Men han ligner en fransk vædder. Grå og hvidbroget med hængeører.
Det lyder som et rigtig godt sted for ham, så håber i vil ha ham. Jeg kan maile jer et billede af ham hvis i er interesserede.

Mvh C

Det må du meget gerne sol
min mail: lille_q@hotmail.com

Hvor er det dejligt anonym
at den lille kanin måske finder sig et hjem...:-)

Må man høre, om det er blevet til noget???

Så er billederne C71
på vej :o)

ØV øv øv C71
Det gik ikke i første forsøg..... Så hvis du som læser dette skulle være interesseret, så er den stadig søgende efter et rart hjem.

Kanin forum A2.
Jeg har marsvin og kommer en del på et marsvine forum.
Der var så flere derinde, der også har kaniner og ikke kunne finde et dansk kanin forum. Derfor lavede de simpelthen et selv!

Prøv derinde. Det kan jo være, de selv har plads til det lille pus, eller kender nogen der har.

http://kaninforum.info-side.dk/