Er der vold??

Er der vold?? undrermig
Min kæreste har et meget stort tempetament. Dette viser sig, når der har været alkohol inkluderet. Jeg har efterhånden oplevet den forfærdelige side af ham, MANGE gange. Vi har været sammen i over tre år og har en skønt forhold. På nær når det sker, at han får for meget at drikke og vi bliver uvenner. Jeg har tendens til at gå min vej, når vi bliver uvenner (altså hvis vi har drukket begge to) Han siger rigtig mange modbydelige ting, og dette gør, at jeg går min vej. Når jeg så går, så tager fanden ved ham. Han har "aldrig" slået mig, men taget hårdt fat så jeg har blå mærker, kastet mig ind i en mur og rude, slæbt mig hen af jorden, råber og skriger mig ind i hovedet og har en gang taget fat i mig, i vores opgang, så mit hoveder knaldede ind i væggen, så jeg fik et kæmpe blåt øje.. På nær denne ene gang, for 2 måneder siden, hvor vi var til en fest og han blev alt for fuld og jaloux over absolut ingenting. Der gav han mig en kæmpe flad på siden af hovedet!

Han er selv meget meget ked af det og jeg elsker ham. Man fortrænger hurtigt, for det jo ikke noget der sker i hverdagen. Der kan gå år i mellem. Men nu er det nok.. Hvad kan jeg gøre?? og kan jeg kalde det vold eller hvad er det??

Mvh Maria

JA det er vold ara
og du skal ikke forvente, at det bliver bedre tværtimod - desværre. Kære undrermig, kom ud af det hurtigst muligt for din egen skyld.

hejsa kayla44
til Maria.

JA det er vold. du er nød til at søge væk. lytte til dig selv. det har intet med kærlighed at gøre som jeg ser det.
ønsker dig det bedste herfra.