Er det dem eller mig?

Er det dem eller mig? Hulens
Jeg har en svigerfamilie og barn til hver jeg har skaffet et pænt stort hus at bo i for blot 2000 pr mdr fra hver.

Hvorfor faen kan de ikke fatte at benzin, fyringsolie, brænde, strøm, vand, osv alt sammen koster oveni?

Jeg er et meget lille stykke fra at sælge bilen, skide hul i brænde og olie og lade dem fryse og gå alle steder hen.

Så truer de tilbage med at så flytter de bare, men det kan de ikke, for de har ingen steder at flytte hen og heller ingen penge, og ingen af dem kan låne til indskud.

Jeg fatter ikke de skal rende og være sure over at få jordens bedste tilbud angående bolig: bo i 140 m2 hus med stor have for 2000 pr mdr + forbrug! Man kan dårligt leje en ungdomsbolig på 20 m2 for det normalt.

Til gengæld kommer brokken hurtigt når der så ikke ER mere olie/ brænde = intet varmt vand eller varme. SÅ BETAL siger jeg, men jeg har ikke set en krone. Dertil var der ca 550 liter olie i tanken da vi flyttede ind som de også har fået uden at betale. Jeg overvejer at suge resten op, låse ud til brændefyret, og lade dem fryse. Jeg kan godt overleve med en jakke på og med kolde bade men det kan de næppe. Så kan de selv køre ned og købe olie i en dunk, hvis de fryser!

For jeg gider sgu ikke at skulle slæbe hver en krone ud af dem med store diskussioner og trusler om flytning hele tiden. For de ved jo godt at de bor kanont billigt.

Noget helt andet er med biler. Svigermor køber en bil, som går i stykker i motoren. Hun har travlt med at få en ny pga en døende slægtning så hun køber starks en anden i stedet for at få den anden lavet.

Jeg tilbyder så at købe den anden og lave den og syne den osv. Det har kostet 7000 kr for mig. Hendes "nye" bil går så Også i stykker men hun har ikke råd til at få den lavet. Så bruger hun min hele tiden og det er møgirriterende og vier også store diskussioner. Er det min eller din bil, eller skal vi dele den? For hvis den skal deles skal jeg ha halvdelen af de penge jeg har brugt på den tilbage jo.

Tit og ofte gør hun også det at hun kører i den til der næsten ikke er mere benzin på i håbet om at jeg så fylder på, men det gør jeg ikke Jeg kører højst 5-10 km pr dag, hende som regel 50-100 så det sgu lidt tarveligt at stille en tom bil - og hun har kørt den helt tør flere gange så bilen gik i stå...

Jeg kører bare selvom lampen lyser og har en dunk bagi når jeg kører i den.

Nå... skulle bare lige af med det... XD

Sig stop! Anonym
Jeg kan ikke helt forstå sammenhængen i hvem der gør hvad mod hvem, men hvis ud føler at dine grænser bliver overtrådt er det op til dig at sige stop, der er ikke andet at gøre.

Hvorfor er det dit problem hvis de flytter fra huset? Og hvorfor forventer de du betaler for forbruget? Som jeg har forstået det er det dig der har formidlet kontakten til dem der udlejer huset og så er du vel ikke mere indvolveret i den sag?

Ang. bilen, kan du ikke lave en aftale med hende om at hun fylder bensin på bilen når hun har brugt den?

Alt i alt læser jeg det som om du lader dig bruge som dørmåtte i forskellige situationer, er det første gang du har følt dig udnyttet på den måde?

Jeg tror ikke der er nogen anden løsning end at sætte foden ned og markere din grænse, mand dig op og stå ved dig selv! Og så bærer din historie præg af rigtig dårlig kommunikation.

Jo... Hulens
Mit problem bliver temmeligt stort rent økonomisk hvis de flytter. Jeg har formidlet kontakten, men jeg bor her også selv,

Bil: jo det ville jo være let og det har jeg også sagt, men det sker sjældent i praksis...

Ja jeg føler mig egenligt som en dørmåtte kan man sige, og jeg synes der bliver sat meget lidt pris på alle de ting jeg faktisk gør for dem hele tiden.

hvorfor flytter I alle sol-sorten-unlogged
ikke bare hver for sig.
Jeg ville ikke kunne bo sammen med nogle mennesker der truer mig med at flytte, hvis det ikke lige går efter deres hoved.

Du lyder umiddelbart som en, der ved hvad man ikke vil finde sig i, men samtidig, så går du jo med til deres tarvelige egospil...
Økonomi eller ej, kom væk fra de mennesker, de kan give dig stress i den sidste ende..[:$]

...mht. bilen ...
..så lyder det for mig MEGET enkelt!!!
"Nej tak, du kan ikke låne min bil."
Og når Damen så (muligvis) snotfornærmet argumenterer imod dit svar, må det jo bare blive det samme - "nej tak, du kan ikke låne min bil." "Jeg har forsøgt at få en fornuftig og fair aftale igennem med dig, men den respekteres tydeligvis slet ikke. Derfor kan du ikke låne min bil." "Nej, jeg skal ikke bruge den lige nu, og du kan stadig ikke låne den."
Den slags er HELT lovligt at sige, da det er DIN bil, og du ikke gider at hun låner den, når hun ikke fylder den op igen... og det har hun så MANGE gange vist at hun IKKE magter.

Hvis det er svært at sige og holde fast på dit, så forestil dig, at du skal sige det til en lille bitte talende myre... - det GÅR jo ikke, at den kører din bil - der er ingen diskussion!

Jo.... Hulens
Vi må have lavet en helt klar aftale, for ellers står tilbage med en hel familie som er stikfornærmet. Det bliver de også når man skal betale husleje, brænde, el, vand, fyringsolie osv osv

De tror de kan bo for 1400 kr, og det kan man ikke - jo i et telt XD.

Jeg er MEGET spændt på her på fredag, for der skal jeg "hive" omkring 10000 kr ud af dem. Det skal sgu nok afføde en diskussion.

Det kan være jeg så blot piller brænde af budgettet, så kan vi sgu fryse og have nul varmt vand lige til de hoster op XD