er det farligt og...

er det farligt og... havanagila
have sex med sin eks... altså sådan følelsesmæssigt?

jeg slog op for et par uger siden fordi det hele var gået i smadder... altså jeg var kun interessant i hverdagene.. ligeså snart det blev weekend kunne jeg ikke få fat i ham og når jeg endelig fik fat i ham, var han ikke til og snakke med og han lovede hele tiden at det ikke ville ske igen.. han sagde herefter jeg slog op med ham at det var fordi han følte at jeg skubbede ham væk, men det kunne han jo bare have sagt til mig at han følte jeg gjorde... men det mener jeg nu ikke jeg gjorde...

men hovedsagen er den, at vi har aftalt at være venner... men hvis nu det skulle gå frem til at vi ender under dynen sammen er det for risikabelt?? altså jeg har besluttet mig for at jeg bare vil være mig selv... fordi jeg trænger til og være mig selv.. så jeg også lige kan finde mig selv igen... jeg skal lige understrege at jeg er 19 år og vores forhold varede 4 måneder..

håber virkelig i giver svar... knuz

Ikke nødvendigvis, ullabrandt
når I er så unge. Men husk, at når du får en kæreste, vil kæresten ikke acceptere, at du dyrker hyggesex med din ven, som er din tidligere ekskæreste.
Du vil kunne stadig være venner med ham, men ikke dyrke sex med ham, husk at lave aftalen på forhånd.

selvfølgelig havanagila
skal jeg da ikke det.. det ville jeg da aldrig gøre... men han er 27...

OG? ullabrandt
Jeg forstår ikke, det men.
Bortset fra, at han måske tidligere end du vil indgå i et seriøst forhold, hvor du risikerer at blive sat i baggrunden. Det må du jo acceptere.
I må lave helt klare aftaler, hvis I skal være venner i stedet for kærester, ellers går der L... i det, så er det, at det bliver skadeligt (farligt om du vil).

det var fordi havanagila
du sagde nu hvor vi var så unge... og nemlig fordi jeg også tænkte på det med at han ville nok finde et seriøst forhold før mig.. men han har så været gift og har to børn... men jeg er bare lidt bange for at det måske gør ham mere ked af det... for han har det ikke så godt i forevejen... og hvis vi så har sex... men at jeg ikke vil være sammen med ham.. fordi jeg føler han har svigtet mig... men det er bare det at vi har lidt svært ved at holde fingerne fra hinanden fordi vi har en så fantastisk sex...

Ny mening ullabrandt
27 år, har været gift, har 2 børn. Jeg kan blive lidt bekymret. God sex er ikke svaret på ægte følelser. Du virker til at være glad for ham. Stadig mener jeg, at du skal have helt klare aftaler med ham, HVIS du overhovedet skal have noget med ham at gøre. Ikke fordi han har svigtet en familie før, men fordi du i forholdet til ham, hvad angår livserfaring og alder, er så ung.
Måske skulle du hellere se efter en anden sexpartner. Det behøver jo ikke at være seriøst, hvis du blot skal have opfyldt dette behov. Jeg er bange for, at din ekskæreste vil svigte dig igen. Prøv at give dig selv livserfaringer før du binder dig.

Hallo - du er da voksen, ateist!! Veninden
Hvorfor f.... SKAL man være venner med sin ex? Det er en dødsyg ide.

Der er nogen man gifter sig med. der er nogen man morer sig med - og så er der venner. De er ikke lavet af samme stof og kan ALDRIG gøre det ud for hinanden.

Ex kærester har i reglen trådt på en - det gør venner ikke - ergo Yt af min kiosk, NU!!!

Nej , lad dem endelig kaste sig " grams" Veninden
Hun skal sgu ikke gøre noget som helst i den retning. Hun skal øve sig i at være prinsessen og så kan de komme til hende og blive sorteret - og dem der ikke dur kan fortsætte - geradeaus.

Ikke nødvendigvis ullabrandt
Man kan af vanvare blive kærester for senere at finde ud af, at man slet ikke passer sammen som kærester, men som ganske gode venner.
Man kan tale sammen om netop at have et seksuelt samkvem for ikke at falde for de forkerte partnere, når man er liderlig; uden at det betyder andet end opfyldelse af et seksuelt begær.
Ja, jeg er voksen og taler af erfaring.

ja hurra krysteren
og så kan hun leve sig fuldkommen ind i en prinsesseverden som titusindvis af andre piger, der bliver til kvinder gør - og skuffes og chokeres når deres drømmeprinsesseverden pludselig viser sig ikke at holde vand.

Netop ullabrandt
mere er dr ikke at sige

jeg siger mange tak for din forståelse ateist havanagila
jeg vil nemlig helst gerne være mig selv.. og jeg er bange for at ende hos en forkert, fordi jeg har lyst til sex... jeg vil jo helst gerne være ved en jeg kender.. men det hele her er så svært for jeg vil gerne være mig selv... for der er lidt for mange problemer i mit liv lige pt... og derfor ønsker jeg ikke og trække en kæreste ind i det... fordi at jeg har et svingene humør, og ikke ønsker at det skal gå ud over andre som ikke har noget med sagen og gøre.. men alligevel ønsker jeg at der engang i mellem er en der til at putte med mig og måske have lidt uforpligtigt sex... det føler jeg at jeg har brug for en gang i mellem... men siger tak fordi du er så forstående :)

Tvingende nødvendigt ullabrandt
at du netop laver helt klare aftaler inden sex.
Det er nemlig rigtig rart at have en sexven, når man er frustreret i en periode. Jeg havde en rigtig dejlig ven (der forøvrigt var en tidligere kæreste), der forstod og sad i samme situation, så vi kunne rigtig snakke og dyrke uforpligtet sex. Idag har vi ingen kontakt i og med, jeg var blevet gift, og han bor nu i et andet land. Men jeg glemmer ham aldrig, for han gav ro, når jeg trængte til det.

det er jo nemlig havanagila
lige præcist det jeg har brug for.. tusinde tak for dit råd :D