Er det fusk ?

Er det fusk ? Tvivleren
Har ofte undret mig over, om alt det med clairvoyance er fusk....

Er der nogen her på sitet, som kender en der virkelig KAN det der ?

Bliver lidt pissed af at skulle betale en pæn sum penge til en som ikke kan en skid alligevel.

Vælg en anden løsning Bimmer ILP
Du skal ikke betale før, du kan se resultatet.
Ellers er det svindel!

Naturligvis er det fusk nimbuto
Den dag en person med ægte magiske evner bliver fundet, vil det kunne ses i alverdens aviser og fysikbøgerne skulle skrives om.

Folk vil narres, de vil tro at der eksisterer et bedre sted. Derfor giver håbet grobund for tro og overtro. Man kan på mange områder sætte lighedstegn mellem tro og overtro, forskellen eksisterer kun i hovedet på den som besidder troen.

Du skal ikke betale nimbuto
Hvis personen virkelig var clairvoyant, så ville personen kunne forudse at du ikke ville betale.

Det har jeg Tvivleren
også tænkt på, men tror ikke det er muligt.

Det er jo en af grundende til at jeg tror det er fusk - de vil ha penge først, og derefter fortælle....

Enig Tvivleren
Og hvis de virkelig kunne alt det der, så ville de vel også kunne hjælpe både politi og mange andre. Men dette er jo ikke tilfældet....

Jeg har evnerne ! dommeren
Og jeg kan mærke alene ud fra dit indlæg at du er blevet/er godt på vej til at blive fuppet !
Dette lille bevis er iøvrigt ganske gratis ! ;-)

Ha ha ha Tvivleren
God humor ;o)

Hør her.... jydeshoppen
Jeg har været så heldig og få en veninde som har medfødte evner som hun har tilbage fra både mor, og mormor og oldemor, men se hun gør ikke som alle andre for nogen "spinder" guld på det andre hjælper uden og tage noget for det, og sådan gør hun, for skal alt frem til alt skal man ikke tage penge for at hjælpe andre, men hun siger så vil nogen give hende en gave er det ok men ikke penge det er hun imod og tager ikke imod dem.

Ville bare lige have min mening med og hun kan se meget bare ud fra et billed.

Nogen kan.... jydeshoppen
har en afdød ven og hun er kommet frem til den måde som han skulle være død på er ikke sandt det er sket på en anden måde, men ja der burde være mange flere som kunne hjælp eller vil hjælpe, og der finder man ud af hvor meget de kan for kan de ikke hjælpe der ja så er det ikke meget de kan.

Jeg kan se Anonym
men ønsker det faktisk ikke.

Jeg kan langtfra set alting, men jeg har ind i mellen nogle syn, der fortæller mig hvad der er på vej.

Jeg dyrker det ikke. Det er jo ikke lutter lagkage at have disse evner - som faktisk rigtig mange af os har i større eller mindre grad - der er faktisk temmelig meget sorg med i synerne også. Og det er en voldsom belastning.

Og de der dyrker deres evner, må være umådeligt forsigtige. Det er ikke kun søde gamle mormor der kommer på besøg. Man skal vide hvad man gør, og være klar til konsekvenserne.

Som sagt: Jeg ønsker ikke de evner, men jeg har dem, endda i meget stærk grad.

Men hvis du tror det handler om, at man kan se om du vil betale din gæld eller ej, så tager du helt fejl. Det er jo i virkeligheden også noget du først beslutter dig for, når du ved om du er tilfred med det du hører eller ikke.

Men en enkelt gratis en kan du få med herfra: Åben dit sind for andre. Den lukkethed og mistro du møder alt og alle med, giver dig flere hovedbrud end nødvendigt. Først når du lærer at give slip, opnår du den ro som du higer efter.