Er det her racisme?

Er det her racisme? The Lion of Zion
http://www.uriasposten.net/index.php?p=6185

Og hvordan kan det være at vi i år 2008 har familier og religiøse samfund/miljøer i Danmark hvor sådan en radikal religiøs (racistisk) tænkning kan trives?

de har ødelagt DK!!!!!!!!!!!! zoe
[f]Dk er ikke rart at være i længere.Basta
zoe

Uuuha, nej da Amatøren
Det er jo kulturberigende.
Racisme er da kun for DFére, folk med kortere uddannelse og så dem, der staver dårligt.
Bare spørg "Proffessionel", Rodvad og de andre "debatører"

Alle Demokrat1
"anstændige" mennesker ved jo, at racisme kun er noget, som væmmelige blege svinekødsædende tilhængere af den intolerante religon kristendom udfører over for humanistiske tolerante tilhængere af "fredens religion", med en politisk korrekt hudfarve, som respekterer og værdsætter pluralisme og tolerance over for alle andre religioner end islam.

Så det må naturligvis være en dansk familie, hvor brødrene er ude efter deres søster og deres muslimske svoger. Det modsatte kan jo ikke forekomme! Det ved enhver, der har drukket cafe latte på de "rigtige" cafeer ... muslimer er ALTID ofrene. I enhver sag. Basta, punktum. Enhver, som siger noget andet, er racist og giver "mindelser om 30'ernes retorik".

Som du dog....... tuttelut
....kan sige det ;-)
Du har fuldstrændig ret. De kriminelt blåøjede fæ bliver i længden anstrengende.

meget Anonym
Det er meget "kulturberigende" med de økonomiske bekvemmelighedsturister fra korantilbederlande. Det mener de partier(det er venstrefløjsfjolserne og de radigale), der har givet "turisterne" dansk opholdstilladelse. De "glemmer" imidlertid at sige, hvad det er, som er "kulturberigende" med de økonomiske flygtninge.

Racist??? Anonym
[:(]Jeg syns at nogen her på debat sider, bruger ordet Racisme, til at snøre munden på folk som ikke er racister, men er meget bekymret om islamisering af samfundet .
En Racist er nogen som ikke, kan lige, eller ligefrem hader folk med andre hud farve .
Det tro jeg ikke er problemet med de fleste Dansker, som bliver kald så bekvemmelig for Racist.
Der er masser af Muslimer som er lige så blå øjet og blank som et 100 % Dansker
Det eneste disse menisker er bekymret over, er et vi i fremtiden vil have bosniske tilstanden her i landet. Men det gør dem ikke til racist.
Jeg deler deres bekymring fordi jeg ikke kan navne et sted i verden hvor Muslimer og andre religioner lever i fred og harmoni med hinanden
Er der nogen som kan give mig en lille solstråle historie hvor dette er tilfaldet ??
Jeg kan desværre ikke finde den ,og jeg har været over det meste af verden
Arbejder sammen med mange forskellige folk af lige så mange hudfarver, og har det find med det.
Men på skibet spiller religionen ingen rolle og derfor er der ingen problemer
Men så snart religion begynder et være synlig er der ballade
Mvh Sømanden

BOOOORING! kentekent
Først og fremmest er det ufattelig dårlig stil at kalde folk navne for at have den tro og idealer de nu engang har.
Det svarer til at jeg kalder dig for Nazisvin men stadig forventer en saglig diskusion.

For det andet er der også "korantilbedere" i Danmark. Ergo må Danmark altså også være et "korantilbederland".
Og behøver jeg virkelig at nævne at det ikke er koranen muslimer tilbeder?

Derefter må jeg påpege overfor dig at der i Danmark er det vi kalder for "ældrebyrden" som i korte træk betyder at danskerne føder for få børn mens der bliver flere og flere ældre mennesker der skal på plejehjem.
Derfor får vi i fremtiden brug for disse "bekvemmelighedsturister", som du så idiotisk kalder dem, og dermed åbenlyst bevist ignorere dem der er flygtet fra krigshærgede lande og tilmed også dem som rent faktisk har boet her i de sidste 20-25 år og ikke har i sinde at flytte og som oven i hatten har fast arbejde, kan sproget og er en bonus for samfundet.

Til sidst vil jeg fortælle dig hvad kultur er, for du har tydeligvis ikke fulgt med i skolen. Kultur består af sprog, mad, kunst og musik.
Kan du nævne mig nogen af de ting som disse "Korantilbedere" ikke har? Hvis du tænker godt efter vil du måske en skønne dag kunne forstå hvad kultur er og hvordan forskellige folkeslag kan bidrage rent kulturelt.

Mit råd til dig ville være at kravle tilbage i det hul du kom op af. Prøv at læse en avis eller to. Måske endda en bog, men du skulle jo nødigt brække halsen på det :)