Er det holdbart?

Er det holdbart? aabenraamand
Det går opad i målingene for Helle Thorning-Schmidt, men ned for Marianne Jelved. Tror du at oppositionen kan danne regering efter næste valg?

absolut den.glade.socialist
socialdemokraterne har brugt tiden fra sidste valg på dels at finpudse deres politik så den er helt klart formuleret samtidig med at man har gennemført et generationsskifte.

V og K er til stadig oppe at skændes med hinanden men så sandelig også internt i partierne.

Statsministeren deltager mindre og mindre i den danske politik - for der er jo ikke noget at komme efter. Jeg tror at en stor del af Venstres folketingsgruppe vil græde tørre tårer den dag han er væk og de kan få lov at sige hvad de mener.

Fra hverken V og K kommer der meget mere fornyelse fra - bortset fra når man skal finde på nye undskyldninger for at de problemer vi har at tumle med er på grund af den regering der gik af for mere end 5 år siden. Ved næste valg skal man altså 8 år tilbage i tiden - ganske interessant.

ja så har jeg jo helt glemt DF.

Dette parti som på 4 måneder helt har tabt pusten efter at have fået kunstig åndedræt gennem tegningskrisen.

Som findeer nazister i medlemskartoteket hver gang andre leder efter dem - for man tager i mod med åbne arme, men giver dem sparket hvis det opdages.

Derimod har man aldrig gjort noget mod nogen i partiet, hvis de giver udtryk for en nazistisk politik. Det er jo værd at tænke over.

Samtidig har de jo ingen eksistensberettigelse, hvis ikke det var for at holde en borgerlig regering ved magten. De er derfor handlingslammet i forhold til virkelig at sætte trumf på overfor den nuværende regering, idet det dels vil give en dårligt udgangspunkt for en valgkamp og dels vil medføre en dårlig stemning efter et valg.

Så i år har de oplevet den største nedgang af alle partier.

Så når de skal gå til valg næste gang på en dagsorden der vil gå på, at man skal holde Fjoget som statsminister, ja så bliver det jo svært at argumentere for, at vælgerne ikke bare skal stemme på Venstre direkte.

Og tænk på alle de stemmeslugere de har haft som jo ikke stiller op næste gang.