Er det ikke børnemishandling?

Er det ikke børnemishandling? teknikkeren
Jeg har lige set en udsendelse om vanskelige teenagers som forælderne har opgivet. de blev så frivilligt sendt på en såkaldt opdragelsestur til ørkenen eller bjergene. jeg var rystet efter udsendelsen.
Først giver man børnene skylden! men hvem siger at det er børnenes skyld, kunne det ikke tænkes at det i nogle tilfælde var forældrene det var galt med. Alså man straffer i nogle tilfælde de forkerte.
Derefter tager teenagerne frivilligt med på turen. Men det er jo ikke rigtigt, de bliver udsat for et så stort psykisk press, at de ikke kan sige nej. Alså endnu et nederlag.
Når de så kommer til lejeren, bliver de gjordt totalt retsløse. De må ikke se deres forældre i flere uger eller måneder. De må ikke ryge, de må ikke bruge mobil, kort sagt, de må ikke en dyt.
Derefter udsættes de for et voldsomt press dels af lederene og dels af gruppen, lederne er jo snu nok til at spille dem ud mod hinanden, så de svageste rammes mest.
lederne er særdeles tyraniske over for de unge mennesker, det nærmer sig psykisk tortur.
lederne udviser en udpræget psykopatisk adfær, som giver sig udslag i følgende:
total mangel på forståelse for den enkeltes problemer.
De har en uhyggelig høj selvtillid, nærmest på højde med rundetårn.
De er ekstremt selvoptaget.
Kort sagt noget der minder uhyggelig meget om psykopatisme.
Forældrene må have en dårlig samvigtighed over for deres børn efter at have udsat dem for sådan en behandling.Jeg græd da jeg havde set udsendelsen, som i øvrigt en en serie
MVh tek-12

Tåbe Smovs
En gang genopdragelse er der ingen der tager skade af.
Så kan de lære det.
Sidder du virkelig og "tuder" fordi en gang uopdragne teenagere er på stroppetur ??
Ha ha ha

fulton ssssss
havde sin ret alle har glemt dem han reddede.....og med de bløde forældre vi ser idag skal der nok en hel flåde til......bag det hårde ydre var der kærlighed til "hvalpene"

Børnemishandling????????????? Poker
børnemishandling????
nej ved du hvad...det er unge mennesker der ikke får en kinamands chance i deres voksenliv hvis ikke der er nogle der "gider" at tage den opdragelsesopgave på sig som disse mennesker i lejren gør.
Du har sikkert som jeg set resten af denne serie og hvis ikke du kan se at disse unge mennesker kommer godt ud af det i den sidste ende så er du ganske enkelt blind.
Bliver der ikke taget vare på de utilpassede unge mennesker, så forestil dig hvordan man på en ganske almindelig arbejdsplads ville reagere på at få sådan en "maniac" ansat. De ville få sparket efter ganske få minutters ansættelse og alt andet lige så er barne og ungdomsårene en uddannelse til at klare alle de udfordrunger voksenlivet kræver af dem. Lærer de ikke at opføre sig ordentligt vil de være helt yt i hele deres voksenliv og det ville være synd.
mishandling----nej tværtimod, det er det bedste der er sket i deres liv, om det er hårdt for de unge, ja, men ikke nær så barskt som livet ville kunne behandle dem senere hen.

godt med et los bag i !!! bommermann
de har godt af få et los bag i da mange forældre i dag er for bløde og ikke tør tager konfrontation

Jo det er børnemishandling jens261
At lade stå til, og la' de kære små unger gøre som de vil, sådan at de får den opfattelse at alt her i livet er gratis,det er børnemishandling, for de kære unger, får virkeligt et problem, som små børn, vil andre ikke være i stue sammen med dem, for man kan bare ikke holde ud at høre på den slags unger, og som unge og voksne, får de det virkeligt hårdt, for de kan jo ikke finde ud af hvordan man skal begå sig, en arbejdsgiver siger ikke til det unge menneske at det er sørme godt du kom, bedre sent end aldrig, nej du han står klar med en fyringsseddel.
Men det her er desværre ikke ungernes skyld, de er de personer der har avlet dem vi skal ha' fat i, men de har ikke tid til at tage af deres afkom, for de skal tjene penge, mange penge, til deres hus,bil,sommerhus, osv, så det med ungerne, det er ikke deres ansvar, det er samfundet, ( skolen ) der må tage sig af det, og så er vi allerede der over i ( lille skat, hvad syntes du selv ).
Det er til at få kvalme over alt den blødsødenhed, ungerne kan meget bedre finde ud af, og bedst lide, at der er trukket noget op for dem, så de helt klart ved hvad de må og ikke må.
Dengang vi fik et drag over nakken, hvis vi ikke selv kunne finde melodien, der var der ungdom til, og de lavede ikke ballade, og rendte rundt og ødelagde andres ting, det lå os så fjernt, og det turde man heller ikke, og det var fordi man havde fået opdragelse hjemme fra, får man en god opdragelse, så følger der også noget med der hedder ansvarsføelse, det er der ikke ret mange unge mennesker i dag der kender til.

Se Nanny McPhee Anonym
Tag og se Nanny McPhee!

Så kan du med god samvittighed tude

Hulla

Det lyder uhyggetligt Guidos
det du der fortæller.
Nu har jeg ikke set udsendelsen- ærgeligt!
Jeg har nemlig en skrub-umulig unge i familien.
Moderen er enlig. Hun er nødt til at arbejde på forskellige tidspunkter for at skaffe føden-det er ikke for luksusting, så man kan ikke sige, at hun anvender sin tid forkert.
Der er nogen- kan jeg se- som skriver at forældrene har for travlt med at skaffe luxusting.

I har alså misforstået noget teknikkeren
Nanny McpHee! Hvem er det?

I mange tilfælde opstår problemerne jo fordi,at forældrene ikke har nogen fælles interesser, eller socialt sammenværd med deres børn. Det betyder efter min mening, at børnene bliver gjordt til syndebukke, hvor det egentlig er forældrene der er de skyldige.
Det kan da godt være, at de bliver hjulpet her og nu, men hvad senere i livet? det er jo ingen af jer der ved noget om.
jeg er bestemt ikke pylret, men jeg har vært ved at aksepterer denne børnefjenske fremgangsmåde der bliver brugt.
Jeg giver mine børn råderum til at være selvstændige individer, men det betyder alså ikke at de må lige hvad de vil, det betyder bare at jeg har indset, at det at være 16 år for 30 år siden, ikke er det samme som at være 16 år i 2006. de unge mennesker er meget mere selvstændige, og det må man alså som forældre lære at forstå.
MVH tek-12

Har ikke set omtalte britzen
Udsendelse -

Men ja du ranmmer noget meget centralt og manges dårlige samvittighed, nemlig at rigtig mange børn mangler nærvær fra deres forældre -

Mange forældre idag har så travlt med deres eget, at de mener de tager sig af deres børn, blot de får de rigtige ting, tøjet, pcéren de ting de ønsker sig, så er deres "pligt" gjort -

Men at være sammen med børnene, at lægge deres eget til side så børnene føler sig elsket, noget værd osv, det halter et godt stykke efter mange familier -

Derfor ser vi mange unge, som er så vrede og aggressive -

Det er ikke hele grunden og gælder ikke for alle, meeen for de fleste -

Smil til dig
guller

Kærlighed og britzen
"kærlighed" du aner ikke, hvor du dog rammer -

En tidligere kollega jeg havde, fortalte mig at han var Fulton dreng og den kærlighed der blev vist til mange af drengene, var af meget fysisk karakter og ja det er sexuelle ydelser han mente og fortalte mange detaljer -

Så kan du jo tro på det eller lade være, men jeg kender ham, der fortalte mig det som en ærlig og seriøs mand -

guller

Min kære Guller teknikkeren
Du har da heldigvis forstået mit budskab. Børnene for ofte skylden når det går ad helvede til, men det er ofte fordi forælderen/forældrene, har alt for travlt, og i mange tilfælde kun tænker på sig selv.
At give sine børn faste kærlige rammer er et most, men også nærvær, omsorg, og tryghed i hverdagen, er vigtigt. Børn og teenagers, kan godt lide at blive elsket og forstået af deres forældre.
MVh Tek-12

åh, gud. tsk.
Har du velfungerende børn?