Er det løsningen på ungdoms kriminalitet?

Er det løsningen på ungdoms kriminalitet? Jonathan
Der kan være nogle ben i den her, men vi se. Hvad synes I?

http://www.berlingske.dk/article/20081110/danmark/711100067/

Ideen er vel god nok Morgenfryd
men kæden er aldrig stærkere end det svageste led og det er præcis det svageste led, der nu skal aktiveres. Det er man vel nødt til at se på, hvordan skal gøres.

Måske skulle man have et nævn, der bestod af borgere af en vis sammensætning til at holde øje med at sagsbehandlerne nu også fik lavet deres handleplaner, at de fik fulgt op på dem og ikke mindst at de problemfamilier, der udklækker de kriminelle unger, får den bevågenhed og ikke økonomiske støtte, der skal til for slet ikke at få ungerne op på rutchebanen.

Hvem skal udskrive bøden til kommunerne blomstergrisen
Og hvem skal det så gå ud over!!!

Ser man bare på programmet i går, de voldlige unge, kan man allerede der se at der ikke bliver gransket i hvem der tager sig af de unge, ssp medarbejder Jauques Royal havde øjensynligt arbejdet med den unge Christian i mange år, uden han er kommet videre, og anbragt på en god institution.


Hvidovre kommune har ansat sådan en mand, en billig løsning, i forhold til hvis han skulle havde haft virkeligt hjælp. Kommunen fortjener virkeligt en bøde, for Christian er jo ikke kommet et hak videre i dag og er blevet smidt på gaden af kommunen.

Jauques Royal fik lavet reklame for sig selv, på de unges bekostning. kommunerne vælger at tro på sådan en mand og glemmer de virkeligt professionelle der kan sit kram.

Hvilke evner har denne Ssp, og har nogen egentligt sat sig ind i hans arbejde. Hvor er den kommunale tilsyn henne.

Staten kan holde penge til kommunerne Jonathan
tilbage, hvis de har for høj en ungdomskriminalitet. De kommunalepolitikere er tilsyneladende ligeglade med at borgerne plages af kriminalitet. Se bare København og Århus. Men de blir febrilske hvis deres magtgrundlag (pengene) blir taget fra dem, det ved enhver. Så forhåbentlig gør de da noget med kriminaliteten, så de kommunale magthavere ikke får reduceret deres magtgrundlag.