er det mon nok?

er det mon nok? 123
jeg har en kæreste og jeg elsker hende, jeg hader når vi ikke er sammen, jeg finder det dejligt at vide at hun er der når jeg kommer hjem, jeg kan li at forkæle hende, sexen er god (ingen af os har nogle sinde fået en orgasme men vi har prøvet alt og det er skønt og frækt, blødt og intimt.. så tror ikke rigtigt at det er et problem, har læst mig til at det egentligt er normalt, at det for nogle kræver tid)
det der er underligt eller det jeg ikke kan finde rundt i er at jeg aldrig har haft krillern i maven, kun den første gang hun sagde at hun elskede mig. eller nej. men samtidig kunne jeg ikke forestille mig ikke at være sammen med hende. vi var bedste venner før vi blev kærester, og jeg tænder vildt meget på hende. hun er dejligt, jeg er klar til børn villa og vovhund. jeg tænker bare er det nok. kommer jeg en dag til at fortryde eller vil jeg en dag ha mere, hvor vigtigt er de der såkaldte sommerfugle.? er jeg bare trygheds nargoman (jeg har aldrig før ville binde mig, det er lidt mit første sertiøse forhold. og jeg ser virkelig en dejlig fremtid for os) men er det nok??

Skyd nu de sommerfugle ned Manna
Det du har der er meget bedre - mit forhold startede på præcis samme måde som dit, og jeg tror faktisk det er mere end holdbart. Glem nu kriller og sommerfugle - du kan se en fremtid med hende og elsker hende. Hun tænder dig.

Tror du ikke, det er fordi du prøver at måle dig selv ud fra normen?? AT du indest inde i dig selv ER tilfreds, men tror der er en FORVENTNING om, at man skal have komplet kuller? Og så synes intet pludselig holdbart nok?? Glem normerne.

GentlemanLøjseren (en bruger herinde) må gerne komme på banen her - han gav mig gode råd tidligere på sol om noget lignende [:D]

hvad for noget hjdfksFG
du skriver at ingen af jer har nogensinde fået en orgasme.....er i to kvinder?? men så undrer jeg mig over at du skriver om villa, volvo, vovhund (og weber grill).....for hvis du er en mand og du ikke kan få en orgasme så er der da noget gruelig galt med klokketøjet.....ked af at sige det :-|

Øeehh Manna
Øhh er du klar over, hvor mange der aldrig har fået en orgasme?? Især piger er gode til at fake for ikke at ødelægge mandens ego...bare kolde facts[;)]

ja to piger 123
ikke så meget udover at vi er piger. :o)

hallo.... zab1983
I et moderne samfund faker kvinden ikke - måske teenage tøser...
En kvinde skal altså forlange en orgasme og ikke ligge og fake, det er tegn på usikkerhed og det hører ingen steder hjemme at det kun er ham der skal ha' det rart!!
Vildt nok hvis du der skriver ikke er teenager...

Jeg er ikke Manna
teenager..men har en masse gode veninder, og når vi samles taler vi da om sådan noget :-)