er det muligt

er det muligt tænker på
at have en nær ven af modsat køn, en man ikke har været kæreste med, eller skal være kæreste med, men har et nært og fortroligt forhold til, uden at det bliver misforstået!?

Tænk hvor berigende det må være, at se tingene fra modsatte køns synsvinkel, uden der ligger jalousi eller følelsesmæssige forhindringer for et ærligt svar.

Har nogen erfaring med det?

Man kan jo håbe Solskinspigen
Jeg har før troet at jeg havde et venskab med en fyr, men det har vist sig at jeg tog fejl hver gang. - Og jeg har da også fundet mig selv i den omvendte situation.

Jeg har gennem mit studie mange gode mandlige venner, men nære er de ikke. Det har endnu ikke ladet sig gøre for mig at opnå sådan et personligt og rent venskabeligt forhold.

Jeg ved ikke om jeg tror på at det kan lade sig gøre... Men man kan jo håbe?

Selvfølgelig! 1184
Hejsa!

Nu kan jeg ikke lige huske om du skrev hvilket køn du selv var. Men det er 100 % muligt om du så er en dreng eller en pige.

Min kæreste har en bedste veninde, som betyder alt for ham. Dette har jeg intet problem i, da de har kendt hinanden siden de var små, og hvis der endeligt var gnister imellem dem havde de nok slået for længst. Men de kan lave alt sammen, og jeg tror min kæreste føler sig meget beriget i at have en bedste ven af modsat køn.

Personligt har jeg haft en del meget tætte venner, da jeg føler at drenge er lettere at snakke med end piger. Dog er de begyndt at få kærester og opstarter deres egen lille familie, så der er ikke tid til mig mere. Desværre.

Men det er muligt, og meget berigende!

Sagtens dulkis
Det kan da sagtens lade sig gøre at have en bedste ven af det modsatte køn. En anden ting er så evt. "misforståelser", men det kan i reglen komme på plads, med en simpel forklaring.

Har haft sådan én i 35 år - og har i øvrigt præsenteret ham og konen for hinanden, men det var da vi var teenagere, så de har forlængst haft sølvbryllup.