er det normal

er det normal anonym
hej

jeg er gift. Jeg har en mand der bliver tit sur. Når han så bliver sur smider han med ting og sager. Her til morgen gik det så ud over morgenmaden. Jeg sad og snakkede min søn, det kunne han åbentbart ikke klare, ved ikke lige hvad jeg skal gøre. Hvis jeg siger noget til ham, får jeg bare at vide at han smadre mig og vil kyle ting i hovedet på mig. Er der andre udevej end skilsmisse???

Du kan jo Brian Hansen
smide alle tingene ud, så har han ikke noget at kaste med.... nej fis, det er sgu da bedre han lader sin vrede og fustrationer gå ud over døde ting, - Knalder han dig eller ungerne en på lampetten, End of Story!

Brian

Hvis... Lille mig
...det var min mand, så ville jeg nok søge om en skilmisse. Det lyder meget belastende at være sammen med ham, men det er meget svært at vurdere udfra det du skriver, for er sådan hele tiden eller var det bare en gang? Uanset hvad, så ville jeg ikke finde mig i det, for det er ikke særligt sjovt for dig, og da slet ikke for din søn. Det må være skræmmende at opleve, at ens mor ikke må snakke med en, uden at ens stedfar bliver tosset. Det er i hvert fald ikke normalt. Og lige meget hvad, så er din opgave at sikre din søn en tryg opvækst, og det kan han ikke få under disse omstændigheder.

Venlig hilsen
Lille mig

næh ud med gaaads
sådant en idiot ham kan du ikke bruge til noget. Tænk at opføre sig sådan foran sit barn og hvad du angår, ja så ender det nok med en lussing så på porten med den idiot

Arsenik Dulkis
er det jo ikke tilladt at give ham, så andre metoder skal i brug. Har du spurgt ham hvad han bilder sig ind? Jeg får indtrykket af, at I faktisk ikke ved hvad han bliver sur over. Ved han det selv? På mig virker han som en umoden hustyran. Du kan selvfølgelig bruge ressourcer på at slæbe ham i terapi, så han kan finde ud af at få sin utilfredshed tilpasset/fjernet, men om han er ulejligheden værd er jo ikke til at se lige umiddelbart af dit indlæg. Er det den eneste "fejl" han har?

nej ikke oxalisphotos
normalt at opføre sig såden. Kan ikke lade være med at tænke på om du giver ham en grund til det. Lad mig forklare hvad jeg mener, det er ikke dårlig kritik af dig. Vi mennesker vil oftest bruge en adfærd som vi ved/har lært at bruge, da det giver gevinst, for at opnå det vi vil. hvis din mand har, fra et andet forhold eller i samvær med andre, lært at vrede er en måde at opnå det han vil, er det måske derfor han gør det. Hvis sefølgelig den anden bakker ud. Mit spørsmål til dig er, gør du det for at få fred og ro i hjemmet?.
Spørg din mand hvorfor han reagerer som han gør, og sig at det har han ikke ret til. At han slet ikke opnår din respekt ved at opføre sig sådan. Som sidste udvej vil da dig sige at du bør gå fra ham, hvis han bliver ved. Du har dit barn at tænke på, især hvis det er en dreng. Fordi et barn vil oftetst efterligne den forældre af samme køn. od dette "arv" vil sikker gå videre når han bliver voksen. Er ret sikker på at det kun vil give ham problemer i forhold.

Ajax var de Morten Sindballe
bedste.

Måske skulle du få ham til at lade være med at holde med sådan en taberklub som Brøndby. Så ville hans frustrationer ikke være så store.

tjaaa tvivleren
du går så sikkert igang med at rydde op efter hans udbrud?
Du kunne jo prøve at lade det ligge og når han så var faldet ned igen, blev han jo konfronteret med det uden ord? måske er hanikke selv helt klar over hvad der sker og har brug for synlige "beviser"
var det hjemme hos mig, var jeg den der tog mit barn og tog hjemmefra nogen timer, så han kunne falde ned igen uden at jeg behøvede at se på det.
Men er også svært at råde når man ikke har stået i samme situation selv.
Min eks havde det rygte, både temperament og en løs hånd. gik en md før jeg blev fortalt dette, kunne måske se hvad de mente, bare ikke forhold til mig. Konfronterede ham med det og sagde at een gang ville være en gang for meget hos mig, så kunne han jo handle udfra det.
Der har aldrig været antydning af noget, og selv om vi er eks nu på 15 år, så taler vi stadig sammen og respekterer hinanden 100%, og han siger tit at jeg var den eneste kæreste han nogensinde respekterede, fordi jeg meldte så klart ud og ikke gav plads til tvivl på det jeg sagde.

Du har selv givet svaret! Qui
En mand som ham ændrer sig aldrig. Det er kun et spørgsmål om tid, før det er dig, der får en på hovedet!

Skynd dig væk hfg
Der er ingen der fortjener sådan en behandling. Jeg har selv været der og tro mig, han ændre sig ALDRIG. Mit råd til til dig er, at du og din søn skal flytte væk fra den idiot - hellere i dag end i morgen... Held og lykke søde, du fortjener så meget mere...