Er det OK at blive betaget af andre...i mild grad?

Er det OK at blive betaget af andre...i mild grad? Nysgerrig1
[sol]Jeg er lidt ude efter jer solbrugeres mening her.

Er det ikke okay at man kan blive betaget af en fyr/kvinde, selvom man er i parforhold? Det være sig en kollega, en ven, en helt fremmed. Jeg snakker ikke om den store forelskelse, hvor man ikke kan slå vedkommende ud af hovedet. Men kun lige i nogle øjeblikke, hvor man er i samme rum som personen. Som om de rører noget i en. Som om man lige tænker, gad vide hvordan verden ville se ud, hvis jeg var sammen med netop dén person? Man skal dog efter en MEGET hurtig overvejelse, være helt klar over, man ikke vil bytte denne person ud med sin egen kæreste.

Jeg tror faktisk altid, jeg har fundet mig selv blive betaget af andre mennesker, selvom jeg har været i parforhold. Både mænd og kvinder faktisk. Som om man føler sig tiltrukket, bevæget, betaget!

Hva har i af erfaringer? Og jeg er på ingen måde inde på at snakke utroskab her, da jeg aldrig vil være min kæreste utro og aldrig forlade ham. men er det på en måde ikke meget normalt? [l][:)]

Beundring Anonym
Er det mon ikke bare en form for beundring du har for andre mennesker. forelskelse er jo så meget mere. Man kan jo sagtnes beundre andre mennesker og blive betaget af dem for den måde de er på og lever deres liv.

Jeg tror det er ganske normalt at finde andre mennesker spændendene uden at det betyder noget.

Det oplever jeg tit..... sjoveren
Jeg tror det er meget normalt,,, nogle mennesker og deres personlighed, fylder mere i et rum end andres. Betaget er måske lidt voldsomt udtrykt....sidder du med åben mund og et fjollet udtryk i hovedet, så er du betaget, men lytter du og er optaget af personen på almindelig måde, er det ikke unormalt.
En person som Johannes Møllehave...kan ikke overses og vil betage mange, mig incl.

[;)]

Ja, hvem ville ikke gerne have ham dulkis
- i flysædet ved siden af, over Atlanten. Hvis vi aldrig mødte mennesker, på vores vej, vi kunne beundre, ville jeg være bekymret for os.

Jeg har rent faktisk mødt ham.... sjoveren
Betagende, spændende, og meget andet,,,suger al opmærksomhed... Tja, sikkert trættende i længden. Men fylder utrolig meget i sine omgivelser.

"Almindelige" mennesker som ikke nødvendigvis er berømte, kan sagtens have samme virkning, dem har jeg da også mødt... selv her i dette forum findes den slags ;-))

tak :-) Nysgerrig1
Ja, så ville man nok være meget lukket over for sine omgivelser, kanskje ?[;)] Man må nok bare accepterere denne tiltrækning, beundring/ betagelse om man vil. Selvom man da ikke er super stolt af det [:$]

Ikke stolt af? Anonym
Det kan du da roligt være stolt af. Det viser kun, at du er et normalt fungerende menneske med følelser. Kun en "kold skid" kan ikke fascineres af andres karisma :) Alle er unikke-hvis man ikke kan se det og betages af det, er man kun et "halvt" menneske--og det har absolut ikke ret meget med seksuel tiltrækning/forelskelse at gøre at anderkende at mange andre mennesker er så spændende/tiltrækkende, at man gerne vil tilbringe meget mere tid med dem--bare for at lære af dem eller ha`det rart..

Helt uundgåeligt Same same
Bare fordi man lever i et forhold bliver man jo hverken blind, døv eller støbt i beton.
Så selvfølgelig oplever man og reagere på andre mennesker, bliver betaget og påvirket af andre mennesker, mennekser der rør eller vækker noget i en, og hvor man for en kort bemærkning lader fantasien vandre.
Alt andet ville da være unaturligt, i min optik.

håber virkelig det ER naturligt. zolero
jeg kender det kun alt for godt og har rigtig svært ved at holde mig på måtten, det er jo hele ens liv det drejer sig om, og nogle gange tænker jeg bare" er min kæreste virkelig ham der kan gøre mig lykkelig resten af livet" og når jeg så møder de har andre mænd ( som en veninde ville kalde "badeluffer" ) så skubber de bare til fantasierne om hvordan mit liv også ville kunne se ud hvis jeg ikke havde valgt som jeg havde valgt... vi har en rigtig hård periode i vores liv lige nu med sygdom og depression og jeg ser det som om at de mænd jeg møder giver mig mulighed for endnu engang at vælge min kæreste.. de andre mænd bliver derfor badeluffer fordi de netop får mig og min kærestes forhold til at flyde ovenvande i endnu et stykke tid.. det lyder hårdt men vi har brug for hjælp udefra hvis vi skal klare det...

Det er nok mere Trådstarter
udbredt end man lige tror...alle sysler nok med det i større eller mindre grad :-)[f]