Er det overhovedet muligt?

Er det overhovedet muligt? mummitrolden
Sagen er at jeg igår var til konsulation hos den offentlige lokale plastikkir. efter henvisning af egen læge..
Mit problem er at mine bryster er for brede, så huden har strukket sig med ud, så min kavalergang faktisk buler ud af.. Jeg snakkede så med lægen, og viste ham problemet. Han sagde så at han ikke ville kunne lave det pga. manglende værktøj og at det er kosmetisk, og at han ikke har set tilfældet før (overhovedet).
Men han forestillede sig (ligesom jeg selv har) at man kan fedtsuge det, så huden falder på plads, hvor den skal være, nemlig ind til brystbenet.
Men han henviste mig så til hørsholm privathospital, og sagde at de havde bedre redskaber, og at det (måske) var muligt at lave. Men at jeg ikke skulle få mine forhåbninger for højt oppe..

NU er mit spørgsmål så, tror i det er muligt?
Har i hørt onm det før? for jeg har sq ikke:-(
OG hvor meget ville det koste når det er så lidt?

Har bare brug for lidt opbakning inden jeg tar mig sammen til at bestille tid til en konsulation, det koster 600 kr. såå må vente til efter jul, sesværre.

Jeg vil ikke lægge billede ind her, da jeg er ekstrem flov, men hvis i virker oprigtige, så vil jeg gerne sende det på mail.

kære mumitrold mumiven
send intet billede, selv om folk virker oprigtige.

Vi almindelige mennesker uden kirogisk kompetance, har intet grundlag for at kunne komme med noget der ligner et rimmeligt gæt.

Derfor lyt til svar fra de kompetence kiroger via den konsultation og glem andres gæt, for det er hvad det er, og det kan du ikke bruge til noget.

mumiven

Er det overhovedet nødvendigt? Den gamle dreng
Hej Mummitrolden

Jeg er ikke så flittig læser eller debattør på "solen", og jeg kan heller ikke huske hvad, jeg har læst af dig tidligere. Men jeg er helt sikkert på, at jeg "noterede mig dig" for at skrevet noget rigtig varmt og godt.

Derfor vil jeg da fælde en lille symbolsk tåre ved tanken om, hvis du vil skære i dine bryster. Og ikke spørge, om det er muligt, men "Er det overhovedet nødvendigt?"

Jeg så engang en helaftens tema-udsendelse om "Bryster" på DR2 (nej ok, jeg indrømmer, at jeg optog den på video og spolede lidt ind imellem ;-) Men alle kvinder sad og fortalte om, hvordan de på den ene eller anden måde havde været "flove" over deres bryster, som du kaldte det.

Og det er da også den oplevelse, man får som dreng - af piger med de mest udsøgt specielle, originale, dejlige køns-"attributter" allesammen blev påfaldende glade for at høre, at de var dejlige... nærmest: "Nej, synes du virkelig?"

Det er faktisk så sødt og godt, at I reagerer sådan - men det må jo være fordi I ikke selv kan se det.

Kan du ikke bare sige: "Ah ja, jeg er ikke perfekt... men hvad, livet er jo godt alligevel :-)" Og så være åben for at blive modbevist på i erotisk leg (altså ikke modbevist i at livet er godt, s'føli... men modbevist i, at dine bryster ikke er perfekte :-)?

Jeg synes ikke, du skal skæres... det er da så ærerligt, hvis alt hvad der er specielt (og måske specielt dejligt) ved os, skal "behandles" og skæres til. Det tror jeg også du selv synes - ellers ville jeg nok ikke huske dig for at have skrevet noget varmt og godt.

kh
Pas på dine bryster og på dit hjerte, så du ikke begynder at tro, at verden har været ond ved dig!