Er det sandt?

Er det sandt? Jamen-jamen
Hørte med et halvt øre på TV2 i aftes, at DSB havde brugt 700 millioner på nye togkort, som ikke fungerer.Er det virkelig sandt? Jeg mener, det er vores alles skattepenge...

Jeg hørte det ikke Annonym
Men det kan meget vel dreje sig om Rejsekortet som andre end DSB er involveret i.

Det er endnu et af de store forkromede projekter som efter bedste danske tradition bare bliver dyrere og forsinket i årevis.

Det er sandt ftg
http://nyhederne.tv2.dk/video/index/id/35409701/ - Venlig hilsen, ftg.

Det er det berygtede rejsekort 123456
Det er en meeeeeget lang historie, hvor de første problemer startede hos leverandøren af teknikken og inden de var løst begyndte DSB og andre at stille nyere krav end de aftalte.

På den måde kan det kun gå galt, som så ofte før ved statslige/offentlige arbejde.

Eksempler kan være IC4 togene, diverse EDB programmer som skulle lette arbejdet for f.eks sygehusene, og så videre

Der mangler man en instans som kan trække den berømte grænse og sige at fra den og den dato skal skidtet være oppe og køre, ellers får leverandøren ikke en krone.
I dette tilfælde er DSB (Staten) dog selv lidt skyld i forsinkelsen fordi de krævede ændringer i systemet efter at alt ellers var aftalt.

Det er det sædvanlige Læser
Hvornår lærer de offentlige instanser at lave en fyldestgørende og holdbar kravsspecifikation til deres EDB-tummel? Aldrig, ser det ud til .

tror nærmere blabla
det er nok mere, over en milliard vidst

gratis s togskørsel anonym
om året for 700 millioner indtjent på billetter, bøder og andet.


Hvad er meningen, at flere så kan fyres fordi billeteringen automatiseres mere ? Det er nok også den personlige betjening der er med til at få kunderne ud i togene; hvis det hele automatiseres så gider man da næsten ikke.

Og nogen snupper 700 millioner for at levere eller netop ikke levere, et unødvendigt og uhensigtsmæssigt produkt ?

Skatteborgerne har betalt så meget til dsb at private borgeres togtransport bør være gratis alle årets dage, eller så i det mindste hver anden dag !