Er det sejt eller bare svagt?

Er det sejt eller bare svagt? Kristine999
Jeg læser til sygeplejerske og jeg er på 6. sem. Jeg er så i praktik på den her afdeling, hvor det bare går virkelig skidt. Mine 2 vejledere er VIRKELIG lede mod mig. Fx. siger den ene, at den eneste grund til at jeg har pandehår er, at jeg er svag og usikker. Så i går sagde jeg til dem, at jeg ikke ville finde mig i deres pis og stoppede!
Jeg starter så igen til februar. Men vil ikke finde mig i hvad som helst.
Så er det så jeg spørger... Er jeg svag fordi jeg stopper eller er jeg stærk fordi jeg siger fra?

Hej Kristine nikolaj1975
Det er altid et plus at man kan sige sin mening.. Men i mine øjne er det ikke det bedste blot at løse en konflikt ved at bakke ud med et ultimatum.. Selvfølgelig er det da trist at gå på job indimellem.. Især hvis klimaet ikke er så godt. Såååeehh..

Efter min overbevisning burde du nok blot have sagt din mening.. Og fortsat. Så længe de ikke har noget at udsætte på dig fagligt, er det jo mere dem der har et problem vil jeg mene..

Svært at sige. Mjølner.
Når man ikke kender hele historien..... men en mulighed er at det arbejde du har består af 99.5% kvinder, og når disse kvinder er færdige med at fortælle hvor gode de er mod andre, er det de mest ondskabsfulde kollegaer der findes,når det er et rent kvindefag!....desværre.

Undersøgelser har vist at den rå tone på mandearbejdspladser forsvinder, når der ansættes kvinder.... og det samme gør sig gældende når der kommer mænd i rigelige mængder ind i kvindefagene.

Svagt... elway
Du er stærk den dag du er ligeglad med hvad folk de siger, og synes om dig og dit pandehår.. Du kan jo sige dig selv, at de er helt ude i skoven, når de mener at pandehår, er tegn på noget som helst.. Du burde grine din røv i laser ! og sige.. yes yes ! De vandt over dig fordi du stoppede....

Hvad skrev den intelligente Piet Hein? Bimmer ILP
Den, som kun tar spøg for spøg
Og alvor kun alvorligt
Han og hun har faktisk fattet
Begge dele dårligt.

Du blev ikke mobbet, men testet af dine
kollegaer. Du bestod ikke testen, men
det har du forhåbentlig lært lidt af.
Du kan komme ud for det samme fra patienterne, og
så skal dit psykiske beredskab være i orden.

Ikke vigtigt om du er svag eller sej sanessa
Det er sagen uvedkommende.

Du kunne ikke holde til, at dine kolleger opførte sig på den måde de gjorde. De sagde noget om dit pandehår, og det blev du ked af. så ked af det så for at undgå at blive ked af det igen stoppede du din praktikperiode, for at fortsætte til februar.

Hvad så når der kommer nogen og kommenterer dine ankler? Holder su så også op?

Dit problem er, at du bliver så ked af det de siger, så du vil gøre hvad som helst for at undgå det. Hvilken viden er det de har om pandehår, som gør, at det de siger er mere rigtigt end det du gør? Hvorfor giver du dem nagten til at spille dig ud af banen?

Hvis de nu havde sagt noget positivt til dig...hvad du så lyttet til det? Eller er du tilbøjelig til at lytte efter noget negativt, for at få et påskud til at holde op med din praktik? Er det en anden krise der ligger nedenunder?

Det er ihvertfald meget ofte sådan at man ubevidst lægger ansvaret for sine beslutninger over på andre, under påskud af at de foretager sig noget som er negativt. Så får man en legal grund til at blive ked af det.

Problemet ligger ofte et helt andet sted.

Ellers så vil jeg da sige, at det er da komplet ligegyldigt hvad DE siger om pandehår...der er tusind holdninger til pandehår... Stik dem en pjece fra en frisør, så de har lidt at snakke om...

God vind du.

mig, der skrev indlægget Anonym
Nu lægger folk så kun mærke til at de har kommenteret mit pandehår. Men der ligger SÅ meget mere i det, som jeg slet ikke orker at forklare her. Det er der alligevel ingen, der gider at læse. De står med min uddannelse i deres hule hånd. De kan bare dumpe mig, hvis de har lyst. Og det har intet at gøre med, at jeg får kritik. FINT, hvis de kritiserer, at jeg ikke er god nok faglig, at jeg ikke kan det og ikke kan det.. Men det gjorde de ikke. De sagde jeg var dygtig faglig. Men havde noget imod mig personligt. Og det er ikke fordi jeg ikke kan tåle noget. Arbejder som studiejob på et andet hospital og der har jeg da også fået mange hak over fingerene, men det er fordi det var konstruktiv kritik. Svært at forklare, men man er meget udsat som studerende. Og de kan nemt knække een.