er det unormalt at græde?

er det unormalt at græde? bibi
hmm har aldrig været den store tude marie, men er så sandelig blevet det inden for det sidste år!
Benytter hver en situation og det er ikke med vilje! Græder når jeg bliver glad!, græder når jeg bliver ked endda, græder når jeg er usikker, græder når jeg bliver anklaget for noget.. og så videre!
Jeg blev for et år siden virkeligt forelsket for første gang i mit liv. kan det virkeligt sætte sådan noget i gang..
eller er der noget i vejen med mig så jeg burde gå til psykiater??

HJÆLP BIBI

det kan godt djdaddy
være en forbigående psykose, men jeg syndes da lige du skulle ta en lille snak med din læge
de er der også for at lytte..

Det er forelskelsen Dansepige
der giver et godt følelsesliv.

gråd er udrensning/renselse gisiger
Hej Bibi.
Jeg har også let til gråd i allemulige mærkelige situationer, men jeg ser det som en følsom reaktion, da jeg er et meget følsomt menneske og at få følelser ud med det samme, før det sætter sig som en fysisk ubalance/sygdom et andet sted i kroppen. Måske er du bare nået et skridt dybere ind i dig selv og det er et udrensningssymptom på verden og dens fortrædeligheder. Alle mennesker har jo erfaret noget der gør ondt og er ubehageligt, så jeg betragter det som en sund, menneskelig reaktion...

jeg hat det som dig.. ...
jeg har det på samme måde.. en gang i mellem har jeg jeg dage hvor man bare skal sige noget til mig så tuder jeg, hvis jeg er i skole og læren forklare mig noget er forkert eller noget i den stil begynder tårene og prasse på. det er specielt hvis flere ting går i mod mig i en pariode, men der er ikke altid en grund. jeg har fadt sådan siden jeg var 16 og i dag er jeg 20.. jeg håber ikke du er unormal.. for så er jeg også..

muligvis den følsomme
For ca. to år siden, slog min kæreste op med mig. Det skal siges at han var min første store kærelighed. Det tog meget hårdt på mig, og jeg græd hele tiden, jeg græd når jeg skulle på arbejde, i bussen, toget, jeg græd mig selv i søvn, ja lige meget hvor jeg var. Sagde folk noget forkert til mig, rettede mig osv, så begyndte jeg også at græde.
Jeg gik til lægen og vi fik os en snark og min læge kom frem til at jeg havde en mild deperation. Det skal lige siges at inden min eks. kærste slog op, var jeg lige blevet færdig med en meget hård og krævnede uddannelse. og desuden var mig eks. mig utro og løg for mig.
Jeg er rask i dag og det kan jeg takke min læge for, pga. de ugelige samtaler vi havde. Nu græder jeg kun hvis jeg er meget presset og nogle gange tager jeg mig en græde tur selv om der ikke er noget at græde over. Det er sundt at græde, men det er ikke sundt at græde for meget og hele tiden, det kan nedbryde og ødelægge en i sidste ende.
Mit råd er, tal med din læge, det er det han er der for.

At græde Anonym
er ret så befriende. Dem der ikke græder men går og holder på det lever med en klump i maven og det er da ikke fedt. Hvem har ikke prøvet at rå græde og mårke at man har det bedre bagefter?
Og den der med at man er svag hvis man græder holder ikke. Man er kun svag hvis man ikke er voksen nok til at vise at man også kan blive ked af det...

hey bibi tøsebarnet
der er intet galt med dig jeg har det på samme måde, jeg græder også hvis jeg bliver rasende.. også længe du ikke har andre problemer end det med at græde er det helt normalt, med andre prolemer tænker jeg på søvnløshed,ingen appetit og rastløshed. for hvis du har disse også så burde du gå til læge, da det så kan være depression. taler af erfaring. og håber ikke jeg har skræmt dig, prøver bare at hjælpe. *S*

Qnuz

At kunne græde 123
Hej Bibi,
Du skal betragte det som en gave at kunne græde. Jeg græder altid, hvis jeg bliver ked af det. På den måde kommer det hele ud på en gang, og man er hurtigt glad igen bagefter. Det er meget nemmere for personer, der kan græde ud, end dem, der går og tumler med det i hovedet. Mange af mine veninder græder også, når de bliver kede af det. Jeg tror det er en del af det moderne menneske at turde at vise sine følelser, uden at det betragtes som barnligt.

Måske hormoner :o)
Femina har pt en artikelserie om, hvordan vi reagere på hormonerne i de forskellige faser af vores cyklus og liv. Er helt enig i at det er sundt at græde!!

Græder længe Mememememmmememem
Jeg græder ofte...Men det er self når jeg er alene...Det kommer af sig selv. Jeg har det virkelig skidt med en masse blandet tanker...Så når jeg sidder alene græder jeg for det meste. Jeg græder af ensomhed og m.m...Jeg græder over hvorfor verden er sådan. Jeg græder over alle de børn osv der lider og dør i mellemøsten under krig...

Jeg græder nok ofte...NÅR JEG ER ALENE!

Gråd viser man er menneskelig Anonym
Jeg har det også med at græde for let, dog er det ved at gå over
Men det at man græder viser jo bare at man er menneskelig og har følelser
Nogen vil helst undgå gråd, men er det fordi vi synes vi blotter os, og lader alle se vores følelser?

Bare Rolig.! YouDon'tKnowMe
Det gør jeg også.!

hej og tak.. Bibi
hmm er meget sikker på at det har noget med fyren og forelskelsen at gøre. Jeg har aldrig været god til at åbne op for andre mennesker, og så er der en her der kan få mig til at lukke op.. Få mig til at føle ting jeg ikke troede jeg kunne, få mig til at se en verden jeg ikke anede eksistere!!!
Vi er i dag kærester, ´jeg græder ikke mere, meste hvis jeg bliver i tvivl om ham og mig.. det er en meget lang hist og der er vist ikke o plads til den her!
Knus

Tusinde tak Bibi
Hejsa alle dejlige mennesker!
Tusinde tak for alle jeres dejlige svar, det er virkelig dejligt at høre at man ikke er ene om at være skabs følsom.. !! ;)

KRAMMER!

Gråd er sundt emigne
Jeg græder også tit og meget . Nogle gange er det alt andet end fikst at have let til tåre , men som mange andre har skrevet viser det bare at vi er mennesker , som tør vise vores følelser . Jeg har det selv altid bedre efter at have grædt og tror kun at gråd kan være sundt . Man for luftet ud indenbords .

Det er ligeså naturligt........ Tiger10
........at græde som at grine.Men det tænker de færeste over. Det er helt OK. En anden ting er sikkert, man kan ikke styre sine føelser :-/

Knus tiger

lær at styre det lidt... Anonym
jeg har også meget let til tårer, men jeg har lært at styre det og det er jeg glad for, jeg synes det var så træls at stå og være ved at græde når jeg skulle sige noget...måske du kan kontrollere det ved at tænke på at du faktisk ikke har noget at hyle over (hvis du altså ikke har det) vi lever i et fantastisk godt land og vi mangler ikke noget. Tænk på alle dem der sulter eller lever i utryghed....

Meget følsom Dinanala
Nogen gange når der sker noget, som sårer mig, så kommer jeg næsten snart til, at græde...Især når jeg er i skole. Men tvinger det tilbage og når jeg kommer hjem tuder jeg så meget jeg vil og kan. Træls verden.

Jeg er MEGET følsom, men det tror de fleste ikke.

Ok, men også lidt irriterende Anonym
Nogen gange skal det jo ud og det renser virkelig ud. Jeg har heller ikke haft det sådan før men det er kommet indenfor de sidste par år, at lige meget hvad der går mig på, så kan tårerne komme. Det mest er irriterende er at jeg kommer til at græde når jeg bliver rasende og vred på noget eller noget er døduretfærdigt. Jeg kan ikke bliver edderrasende over noget uden. Det er faktisk i vejen nogle gange...når man faktisk rigtig gerne ville skælde ud. Er åbenbart blevet mere følsom.

hvorfor man græder, og hvorfor det kan ikke styres hos nogle mennesker? monsun
Jeg er i samme situation, jeg tror, jeg er født med det fejl.Men jeg tror at det drejer sig om en naturligt "forsvarmekanismen". Vi benægter noget som er rigtig, sandt, på grunden at vi i virklighed ønskede mosat; f.eks. hvis nogen spørger os og hvordan har vi det, siger vi,"vi har det godt", men kommer der tåter som viser virkelighed, eller andre kropsprogs reaktioner, som stivhed, falsk smil... Men skal ikke kigge kun efter orderne,blev sagt, men samtidig man skal se kropsreaktion.Man kan genkende falske tårer, men jeg er heller ikke stolt fordi jeg græder når jeg ønsker at forklar med ordene.Tårene svigter mig og det kommer på forkert tidspungt.Men det er svært at forsrås af andre som har ikke samme problemer.Bogen jeg har læst:"De skal mærkes at man lever" som var Benny Andersen-s og Johanes Møllehave-s samtale, Benny har også grædt så meget efter han mistet sin kone, men jeg kommer at troste mig som jeg er ikke den eneste.Det må være noget man er arvet og følelser man udtrykker, og det kan være en gave.

nej. paddy
Det er ok at græde, alle mennesker græder af til, lige meget om det er af glæde eller om det er af sorg. Mange siger det er sundt at græde det sætter jeg spørgsmål tegn til.
Det er kun godt at du kan græde, der er mange folk der har svært ved at græde, og mange har det som et problem.
Og når man græder kan andre folk også se dine føelser.

GRÆDER når jeg er alene Anoymt.
Når livet gør ondt.

Lad os græde LØVERN
Åsagen er forskelige fra person til person men een ting er fælles for alle og det er at magtløshed overfor situationer man befinder sig i tidens forløb, synes jeg.
Om den er altid godt eller dårlig aner jeg ikke!
Jeg græder fordi jeg befinder mig i en håbløs forhold og magter ikke at gøre noget ved det.Når nogen bare kalder på "mig" begdyner jeg at græde.Ingen af dem hjælper mig med at løse mit problem, men jeg bliver lettet et stykke tid , som om jeg får ny krafter til at kæmpe viderer med mit evigt problem.
Jeg ved een ting og det er at hvis jeg ikke græder går jeg i opløsning.

Gråd er sundt ! Mellerupefterskole elev
Jeg er gammel efterskole elev...... jeg græder stadig når jeg tænker på hvor fedt jeg havde det, gode minder og sjove oplevelser. Jeg græder af lykke når jeg ser de gamle venner og af sorg når jeg ser billeder der fra. Men jeg har det godt med at græde og også det at græde sammen med andre! Det er godt at få det ud af kroppen i stedet for at holde det i sig indtil ens PH-værdi er tænt på 0 ! så mennesker GRÆD, gi hinanden et kram, mys og få grædt ud ! gød det for jeres egen skyld !

Det viser bare... Zap
at du er i dine følelser, det er der ikke noget galt med.

Mange kunne lære noget af dig!

-
Zap NPT
the one and only!

Hvad er normalt??? Anonym
Hvad er normalt? - unormalt...er det ikke bare et mærkat, vi bruger for at dække over, at nogen er anderledes fra os selv...?..
Lev i nuet! vær dig selv, det må være normalt!!!
Og hvis så det betyder, at du en periode viser flere følelser end andre perioder af dit liv, synes jeg, kun det viser, at du er menneskelig - et menneske, der er i udvikling.
Tillykke med forelskelsen - det er det mest fantastiske ved livet.

okay memmory
Det er godt, at have et følelses register. Det er der, vi mærker efter om noget er godt eller skidt.
Alle kan vel blive lidt emotionelle engang imellem, også i situationer hvor vi ikke regnede med det. det kan være forløsende, men for nogle også hæmmende, og der er det ekstra vigtigt , at mærke efter. Hvad var det lige, jeg reagerede på i denne situation? det kan man lære noget af og bruge til noget. Også til at komme videre.

du er helt normal den lyttende
det er helt normalt og godt du kommer af med dine følelser

Ikke normalt... dommeren
Det er vist et meget lille fåtal som græder over det mindste... Derfor må det vel betegnes som ikke normalt.
Hvad er der egentligt så slemt i at være unormal på et enkelt område, at du overvejer psykologhjælp ?
Vi har garanteret alle et område af os selv hvor vi falder ud fra normen !
Dit område er tilsyneladende at du har let til tårer...
Det kunne være meget værre !
Min holdning er at vi alle har en eller anden skavank og jeg føler mig egentligt mest tryk iblandt mennesker som har deres synlig. nogle har en tick, den ser jeg som charme. Nogle andre har en ide med skulle klø sig i håret eller andre steder...
Er folk perfekte udenpå, så må der være noget galt indeni. Det perfekte menneske findes ikke i min verden !

Så op med humøret, dog ikke så meget at det giver tårer... ;o)

Ellers må du bare snuppe en tudekiks !

Græder.JO.ellers er man Mærkelig!!!!!!!!!!!! Sigurd ...
Selvfølgelig,kommer det,når sorg og andre ting melder sig.

tak bibi
tak det er også vidunderigt! er stadig forelsket selv omder er gået et år!

hejsa meget enig Bibi
hej jeg vil bare sige at du har ret, min undren lå bare i at det først er kommet inden for det siste år at jeg er blevet følsom, er mere og mere sikker på at det er min første rigtige forelskelse der er i gangsætter! har aldrig rigtig overvejet psykolog, da det jo ikke er konstant. Dog set det som en mulighed hvis folk var enige om at det var helt forkert at jeg nu "pludselig" var begyndt at græde!

Men er meget enig med dig! Alle har fejl og så længe e har indset"fejlen" og enten gør noget ved det eller acceptere det er det ok for mig!

KNUS

ok hvor vildt bibi
Det vil jeg gerene hører mere om!