er dette acceptabelt

er dette acceptabelt anonym11987
er dette ok at sende i sin ansøging som redder til falck..

kom gerne med kommentare og råd, eller evt rette mine fejl

mvh


Jeg har gennem min værnepligt i beredskabsstyrelsen gennemgået en masse førstehjælps kurser, under disse kurser Fandt jeg ud af det det lige nøjagtig var det jeg ville. Her fandt jeg ud af at jeg godt kunne lide at hjælpe og arbejde med mennesker . redningsuddannelses-delen var den mest spændende Og interessante del. Jeg kan godt lide at være med til at gøre en forskel for folk i nød og som har brug for min hjælp.

rettelse anonym11987
dette er selv kun en lille del af ansøgningen

Jada.... Dduck
Det er faktisk ganske relevant for at beskrive hvem du egentlig er...
Eneste anke...selvom jeg ikke plejer at lege stavepoliti, så synes jeg at du skal lade en eller anden som er god til det med skriftlig dansk, og som ikke er bange for at give dig lidt konstruktiv kritik, kigge lidt med over skulderen.
Grunden til at jeg nævner det er at du har nogle lidt umotiverede store bogstaver blandet ind i teksten. Det kan godt virke lidt irriterende specielt når man skal læse rigtig mange ansøgninger.
Det ville jo være for surt hvis sådan en bagatel skulle være skyld i at du ikke fik en jobsamtale....

Flot, men mindre rettelser.... lagermann
Hej 1987

Jeg synes at du skriver flot, der er bare et par småting som jeg er sikker på du ikke vil tage mig ilde op.

Din tekst "Jeg har gennem min værnepligt i beredskabsstyrelsen gennemgået en masse førstehjælps kurser, under disse kurser Fandt jeg ud af det det lige nøjagtig var det jeg ville. Her fandt jeg ud af at jeg godt kunne lide at hjælpe og arbejde med mennesker . redningsuddannelses-delen var den mest spændende Og interessante del. Jeg kan godt lide at være med til at gøre en forskel for folk i nød og som har brug for min hjælp."

Mine forslag: Jeg foreslår at du sætter punktum efter "førstehjælps kurser" og starter "under disse kurser" som ny sætning. Hvorfor skriver du "Fandt" med stort når det står midt i sætningen? Du har et mellemrum før et punktum mellem "mennesker" og redningsuddannelsesdelen, som du burde skrive med stort da man altid starter sætning efter punktum med stort. Du skriver et "Og" med stort, selvom det står midt i en sætning?

Ny tekst: "Jeg har gennem min værnepligt i Beredskabsstyrelsen gennemgået en masse førstehjælps kurser. Under disse kurser fandt jeg ud af at det lige nøjagtigt var det jeg ville. Her fandt jeg ud af at jeg godt kunne lide at hjælpe og arbejde med mennesker. Redningsuddannelses delen var den mest spændende og interessante. Jeg kan godt lide at være med til at gøre en forskel for folk i nød og som har brug for min hjælp."

Håber at det er okay med dig?

Mvh Lagermann

Nå, Anasia
søger du nu også ind til Falck??? Hvad med at finde ud af, hvad du virkelig gerne vil...

Tror du ikke han har fundet ud af det? dulkis
- han vil gerne have en uniform på, og så er det vel nærliggende at søge de steder, hvor sådanne findes.

Underlig hånlig tone at entrere med[:/]

jo men anonym
I går søgte han ind hos politiet.
Hvad med frelsens hær?

din and01søgnings blanket anonym
er såmændt god nok,men du har gentaget dig selv en gang.Få en eller anden til at renskrive din ansøgning.Jeg ønsker dig held og lykke unge mand![;)]

hvorfor gentager anonym
du også,lige som ungersvend? Prøv lige at læse det sidste afsnit du selv har skrevet.Ordet,er at finde under £ fandt ". Ellers er det godt nok og lyder entusiastisk.Håber ungersvend har held med sin ansøgning!

Og nu gentager jeg igen... lagermann
Du laver selv en fejl ved ikke at lave mellemrum efter punktum? Grib dog i egen barm, istedet for at anklage andre for alt muligt. Jeg ved ikke hvad du ville med det engelske Pount tegn. Det er irrelevant for det jeg fortalte til ungersvenden.

Lagermann

politiet anonym11987
hvem søger ind til politiet