er dette også jeres oplevelse

er dette også jeres oplevelse ...........
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=481120/

uhh jeg får at vide at jeg gør noget forkert, det kan jeg ikke tåle, jeg kan ikke tage hensyn og vil slet ikke høre på nogle, kun jeg og mine behov tæller så fuck om nogle dør

NEJ!Gudskelov for det Juleknastidligt
Hold lav profil.Folk er tossede i bolden i dag.

Pigen er et gavhoved og har pølsesnakket med den

uhyggelige person,undskyld,men pigen er en lille

smule bitte smule naiv.Frygteligt,at det skal

være på den måde i et sygt samfund,som nogen

siger.

Nej Rosenbed
Puha.

Kommer an på situationen Anonym nr. 2000
Hvis jeg ved at jeg har kørt råddent, reagere jeg ikke på tilråb, fakter osv., da de kan være berettiget. Jeg kører yderst sjældent råddent inden for bygrænsen, så der kan gå år imellem det sker.

Hvis jeg kører normalt og efter forholdende, og personer alligevel vil have mig til at køre anderledes, kan jeg godt finde på at give dem fingeren eller råbe af dem. -Det er jo ikke deres sag. Min vurdering kan være lige så god som deres.

Der skal siges at nogle personer hader biler, og tror at de under alle omstændigheder har ret til at rette på bilister. De tror at de gør dem selv og omverdenen en tjeneste ved at råbe og lave fakter efter bilister, og er overbeviste om deres egen rigtighed i vurderingen af hvordan man skal begå sig i trafikken. -Man kan tit kende den slags folk på lang afstand. Og så får den sgu lidt ekstra på pedalen!
Disse personer står ofte på lur bag legusterhækken, klar til at storme ud på fortovet og reagere. Bagefter kan de bruge en uge på at snakke med venner og kolleger, om alle mulige love/regler/forbud der burde indføres på deres villavej.