Er din by handicap venlig?

Er din by handicap venlig? naturelsker
Jeg var her forleden dag på rundtur i kolding, sammen med en af mine kammerarter som sidder i kørestol. Der opagede jeg for alvor hvor dårlig byen er indrettet. Mange forretninger og cafeer og den slags havde alt for mange trappetrin, og så havde mange af butikkerne ikke en kørestolsrampe. Det kan da ikke være rigtig at mange kørestolsbruger kun kan bruge få butikker og cafeer. Det må da kunne da laves bedre.

(Jeg sidder nu om jeg skal slå mig ned som indretningsarkitekt med brugervenlighed som speciale)

Er din by handicapvenlig?

Nej det er anonym q på 34 år.
den bestemt ikke. Den er det modsatte.
HOLBÆK er ikke for folk i kørestol, eller der er dårligt gående ej heller en barnevogn.
Læger af alle former er min. på 1 sal. Rigtig mange butikker kan man slet ikke komme ind i hvis man er kørestolsbruger.
Tænk at hvis man skal på apoteket skal man holde udenfor og ringe på en klokke og så kommer der måske en ud og hjælper når der er tid. Hvis de ikke som jeg gentagende gange har set , bare tror det er nogle der laver fis. Apoteker damen sagde til min ven at jeg kunne jo ikke se dig. Nej hvad tror hun selv, han sidder i kørestol. Holbæk skulle skamme sig rigtig meget...
Arme mennesker der skal køre på brosten. Da det er dette der er fortov i Holbæk. Håber danmark ville tænke lidt på andre end "kun" de almindelige mennesker. Der er ret mange syge og gamle i dette land som også skal ha en mulighed for at komme ud.

det er en trist udvikling tingene naturelsker
er ved og være i.