Er du bange for børn?

Er du bange for børn? Anonym
Inspireret af en artikel i 24timer i dag, vil jeg hermed stille spørgsmålet:

Tør du blande dig, hvis du ser tre 14 årige sparke en jævnaldrende?

ja da acmed
danske ikke slå min fætter mujaffa, jeg kom æfter dem

JA! stig-eriksen
Det kan jeg den onde lyneme godt garantere dig jeg vil!

Sådan nogle snotunger skal fandme opføre sig ordentlig - med eller uden våben!!

Har blandet mig før og reddet et par stykker fra at få et sæbeøje (at jeg så selv har fået et par stykker er en anden sag)

nej da. svedig
nej da er i helt dumme man kan jo ikke være bange over for børn når man selv er et :)..


haha..

m.v.h <Jonas K. MølleR! - KBH vejle boldklub ååååååååååååååleeee.

ja - og 14årige er ikke børn first dancegirl2
Ja, jeg er bange for "børn" - dvs 14årige er ikke børn....
Men også børn, dvs under 12, kan være meget voldelige.
Jeg var, stort set hele min skoletid (efter 1.klasse), een af dem, der blev sparket på, stående, siddende, eller liggende.
Slået på, krænket, hånet, skræmt og truet.
Det er lidt af et mirakel, at jeg ikke er totalt mandehader i dag, det er nok takket være mine 2 meget ældre brødre.
De var ude af skolen, da jeg kom der.
Og det var et helvede af vold, især fysisk, men også psykisk.
Igen - det er kun p gr af en god ballast fra mit hjem, at jeg ikke er gået ned på det.
Men fulde og aggressive "voksne" og unge skræmmer mig - jeg ved jo af erfaring, hvormeget vold folk i alle aldre gerne begår, hvis de først kommer i gang.
Og ingen stopper dem. Ikke dengang - og ikke nu. Det er bare om at undgå dem.

nix Anonym
jeg ville klart blande mig. Jeg er den voksne og det vil jeg til hver en tid stå ved.
Hvor faen skal de ellers lære hvordan man opfører sig.
Hvis det er udlændinges børn vi snakker om, så lærer de fleste det ihvertfald ikke hjemmefra.

Jo de er nemlig børn Mig selv
Det er bare kørt op til at at 14 årige ikke længere behandles som børn. Idag bliver børn alt for tidligt "voksne" selvom de slet ikke er modne nok til at begå sig som voksne.

Jeg imødeser gerne tiderne komme igen, hvor 14 årige stadig turde lege gemmeleg, med dukker, biler m.m.

Synes det er grotesk som børn får lov at være idag.

Mig selv

nemt sunnyboy
R jo ikk første gang så

Absolut ja karinaxoxo
Jeg ville absolut blande mig. Og få sat en stopper for deres fortagende....

HØRT!! En mor
Rigtigt rigtigt GODT skrevet! Du har fuldstændigt ret i at 14-årige er børn!

Mærkelig tid vi lever i hvor børn ikke har lov til at være børn!

Min ældste på 17 legede med dukker da hun var 14 -(mener det stoppede da hun var 15) og det kan jeg bestemt heller ikke se noget forkert i - tværtimod!

Har prøvet det Ladybird
Har forsøgt at stoppe et pigeslagsmål - de var 3 piger som steg ud af toget og tæskede løs på en ung pige.

Pigen som det gik ud over forsvandt fra perronen og jeg meldte det til politiet. De ville ikke optage rapport da jeg ikke var den forurettede.

Blev rådet til, at kontakte politiet næste gang og ikke selv gå imellem. De unge i dag bliver let provokeret og det kan komme til at gå ud over den som forsøger, at stoppe dem.

Kan ikke sige, at jeg ikke vil gøre det igen - men jeg vil nok tænke mig om.

Det gør ondt se se, at unge mennesker er så vrede. Tænker på hvis de var unge fra min egen familie som fik en omgang tæsk - tænk hvis der ikke var nogen som greb ind.

Hilsen
Ladybird (34 somre)

JA! cherrykiss
Jeg er bange for at få dem.....

ingen problemer monkey
godt nok er jeg kun 20 men vil da stadig prøve at stoppe dem. har reddet en for tæsker og har da også selv modtaget....

men er folk på stoffer skal man ikke blande sig så heller polititet

Ikke sikker på jeg turde komododragon
Den er faktisk lidt svær. Det vil ihvertfald afhænge af hvilke typer det er.

Jeg oplevede for nyligt en episode som illustrerer meget godt at folk er væsentligt mere konfliktsky end de udgiver sig for.

En gruppe på 5 andengenerationsindvandrere begyndte at løbe ud på en stærkt befærdet vej for rødt, hvor bilerne måtte bremse op for ikke at meje dem ned.
Højtråbende og grinende løb de frem og tilbage imellem bilerne og jagtede hinanden (for sjov?). Den ene rendte endda demonstrativt rundt og svingede med en metalkæde.

Indrømmet. Jeg lod som ingen ting selvom jeg havde inderligt lyst til tale dunder til dem. De andre der sted ved fodgængerovergangen gjorde heller intet og ingen af bilister gjorde noget.

Jeg gætter på de tænkte det samme som mig. Nemlig at det for alt i verden måtte gælde om ikke at komme til at fornærme dem, da man ellers lynhurtigt kunne komme til at stå med en kniv i maven eller blive passet op af 50 brødre og fætre 5 minutter senere. De er jo desværre berømte og berygtede for at ikke at tænke før de handler, være ekstremt letandtændelige og være ufatteligt rå og brutale og lynhurtigt kunne tilkalde forstærkninger.

Havde de været i færd med at overfalde en sagesløs havde jeg temmeligt sikkert tilkaldt strisserne men det havde været selvmord at gribe ind.
Det ville være nogenlunde lige så nyttesløst som at kaste sig imellem en flok hajer der var gået i blodrus.

I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at vide om man kan ringe 112 og få dem til at tilkalde en vogn pr. omgående? (Indrømmet, dumt spørgsmål, men egentlig ret rart at være sikker på...jeg tror man kan og ville ihvertfald ikke tøve med at prøve!)

Ja!!! ziplord
Selvfølgelig ville jeg blande mig. Hvis det blev nødvendig ville de også få éen på hovedet;-)
Unge i dag..... Behøver jeg sige mere?

jep.... paddy
Ja det gør jeg, for det første fordi at jeg ikke kan klare synet af vold, også fordi, hvis forældrene ikke vil opdrage på deres børn, så må vi andre jo. og man er for lige at understrege at man er barn til man bliver 18 år og ikke før.

Helt sikkert. Hahahihaha
....og da de er tre er jeg selvsagt nødt til, at gå så hårdt til dem at de risikerer at blive alvorligt kvæstede eller omkomme.

I dit tilfælde............ Hahahihaha
..........havde jeg nok forsøgt at bekæmpe mine reflekser mht. at bremse og eller undvige.
Det havde været en enestående chance for at slippe af med et par stykker helt legalt, under henvisning til risikoopførsel og hændeligt uheld.

de unge mongo
de unge mangler ganske enkelt respekt, politiet skulle ha lov og gennemprygle alle de unge som ikke kan se der er noget galt i at slå på andre folk. ganske enkelt skulle de ha samme omgang som de har givet..

Børn vs. Voksne Lille barn
Det kan godt være at børn vokser og bliver til voksne alt for tidligt i dag, og det er da også lidt kedeligt (synes jeg, som er 14 år!)
Men det er vel ikke børns/halvvoksnes skyld når medierne overdænger dem med modeblade og den slags. Desuden, for drenge, er der det med at man skal være rå, og det er jo gammelt. Men idag er det åbenbart temmelig råt at være småkriminel.
Så er der jo også noget der hedder gruppepres, og det at være udenfor er nok noget som de fleste børn/voksne helst vil undgå.

Så ville bare lige tilføje, at det altså ikke er børns skyld. For udover medierne er der også det evige pres fra forældre og lærere, om at være mere voksen og blive moden. Når man så bliver det, så går det den anden vej...

NEJ Persen
Sidder i kørestol og blev i efteråret passet op af 4 valpe som ville have mit kamera, blev frastjålet dette medens flere voksne så på, til forældre: se så fao h...... at blive voksne og opdrag jeres børn, ellers må samfundet spærre den inde og smide nøglen væk.

Selvfølgelig ville jeg det sondz
Selvfølgelig ville jeg skride ind hvis situationen opstod og jeg var overværede den. Jeg stoler nok på mig selv til at blande mig og som voksen person mener jeg samtidig at have det psykologiske overblik over for evt. 3 unge. Jeg mener klart at det er en pligt at hjælpe den nødlidende og standse situationen.

Forbyd sondz
og i samme omgang har jeg lyst til fuldføre dit indlæg....forbyd voldsfilm!

3-14 årige ikke noget problem...og dog.. borgaard
Jeg må ærligt indrømme,hvis 3 på 14år står og banker en sagesløs vil jeg ikke kunne lade være med at blive indvolveret, det er min pligt at stoppe den slags clock work orange tendens.
Sagen er den hvor jeg vil stå hvis jeg fysisk blev indvolveret,det ville hurtigt kunne blive mig der måtte stå til ansvar over for myndighederne...

Selvf blander jeg mig Just me
Jeg er hverken særlig stærk, eller særlig stor . Jeg er en lille spinkel pige på femten, som har været i nogle temmelig klamme og ubehagelige situationer, så ved godt hvad jeg snakker om .
Jeg er ligeglad om jeg også får bank, ville ikke kunne holde mig selv ud hvis jeg bare skyndte mig væk.
Og come on, at få slag fordi du hjælper andre, hvor slemt kan det lige være ?
Men HVIS du bare løber væk, og ikke tør blande dig, så ring dog til politiet så staklen kan få liiidt hjælp . Såå har du stadigvæk gjort noget !

Eller gør ligesom jeg gjorde her forleden; Ring til nogen venner og sig at de skal komme og hjælpe .

Helt sikkert knaldperlemusling
Hvis der stod en gruppe 14 årige og sparkede en jævnaldrene. Ville jeg giver en fod med.

jeps sunnyboy
lige min tanke.. der er satme for mange af det udskud i dk.

jeg ville da tilkalde olding
hjælp.
Har lige talt med en ældre dame, om alt det hærværk der laves, hun fortalte, at der hvor hun bor, er der 5 danske drenge, som tyraniserer alle i den lille by, og laver meget hærværk.
En aften så hun de var inde i hendes have, hun ringede til datter og svigersøn, som kom med det samme, de fik fat i de 2 af dem, og svigersønnen gennembankede dem, og de tre andre råbte han til, at de ville få af samme skuffe, for no vidste han hvem de var.
De to knægte, som fik tæsk, sagde, at de ville melde ham, ja, sagde han, men jeg melder jer sandelig også.
Knægtene meldte ham ikke.
Nej nogen gange er tæsk jo godt.

i lyver mizzinglink
Jeg synes eftehånden at jeg har set flere af den slags tilfælde. Der har aldrig været nogle der blandede sig. Uden at glorificerer mig selv bryder jeg altid ind - men dette hænger nok mere sammen med at jeg har haft stærk trang til at bryde grænser - hvilket resulterede i mange Store fuldt fortjente røvfulde da jeg var yngre. Dette har stivet mig godt af i forhold til slåskampe. Flere mod en skal altid stoppes.
Til alle jer der gør det til en debat om indvandrere ------ det var ikke spørgsmålet --- så hold jeres perfide BT og ekstrablads filosofi inde i jeres kakkelbords og pizzariafoto udsmykkede bolig.

ja for fanden Anonym
Blande mig ja det kan du tro og jeg ville
prøve at ophidse en stemning blandt andre vidner så vi alle kunne gøre en forskel for at få stoppet denne galskab..håber i alle vil følge mit råd ..få andre med på iden ,,rot jer sammen mod overfaldsmændne..sååå dan ..mvh Jesper (GREVE)/(
(GULDBORGSUND)

Jeg ville sgu da bare filtut
knalde hovederne sammen på de to første og så ellers trække bukserne ned på den tredie og give ham en kæmpe røvfuld.
Filtut

et barn sul.
Lige gyldigt, hvem fandme kalder du et barn men de får ikke lav til at slå andre. jeg vil rende røven på sådan nogle, uansat han/hendes aldre.

må ikke bright
Du skal "mother fucker" ikke generalisere!

Har et job til jer alle sammen... Murerm.
Meld jer til den lokale idræts foreningen, og prøv at skille nogle knægte på kun 14 år. Det er ikke bare lige: de er provokerede, de kan være fulde, de vil være seje, 2 drenge på 14 år. Kan sagens banke en mand ned. Ja selv en på 20 – 30 år. De kan være pisse hurtige. Og kan være skøre i hovedet.
(Min nabo havde indbrud, fra to måneder siden, begået at en 14 årige.)

Nej,, jeg vil vælge man skulle være to til den opgave.

bange bright
hva så, hvis du er alene ved sådan noget episode? Går du din vej eller venter du at der kommer en? Vil forslår at bestiller en fra vagtbeurauet, en muskuløs, så har du sikkert success.

Selvfølgelig Høj pige
De skal bare sættes på plads.

ja for fanden laxxen
de små sataner fatter jo ikke det helt vilde vel, så hva faen kan vi egentligt bruge dem til??

bestemt nej miglucky
jeg turde ikke blande mig men jeg ville ringer efter politiet.. dels ved man ikke hvad de kan hitte på og fordi andet ville kunne give en dom for selvtægt...

tanker bagefter monkey
jeg vil ikke havde det særlig godt hvis jeg ikke gjord noget.

men det kommmer igen an på alting..
men tro nu gerne at jeg tag en dom for selvtægt end at lade en få bank.

du skulle videre hvad der kan føgle med når man været udsat for overfald

Ja selvfølgelig tør jeg da det. dulkis
Jeg ville nok ikke bruge tid på overvejelser, men handle ret instinkttivt.

Hold jer dog til sagen. first dancegirl2
Hallo - den her debat handler om, når børn - der nævnes 14årige som eksempel - begår vold mod andre børn/jævnaldrende, og om voksne tør stoppe det.
Den handler ikke om indvandrere, uanset alder eller generation.
Den handler ikke om det kommercialiserede samfunds indflydelse på børnekultur og ungdomskultur.
Når børn - f eks 7-12 årige - terroriserer andre børn med vold og trusler dagligt - så skal det stoppes.
Og føler du, at du kan, så stop det!
Du redder et andet barn fra skræk og rædsel, der vil sidde i kroppen resten af livet.
Ordet 'skolekammerater' er nok et af de mest forløjede ord, jeg kender. 'Dine kammerater' er næsten lige så slemt.
'Hvem mener I', tænkte jeg, 'dem, der slår mig næsten dagligt?' 'Dine kammerater'.....
Når unge - f eks 13-18 årige terroriserer en skole, eller et lokalsamfund, eller offentlig transport - på en togstation eller i en bus, i et tog - så mener jeg, at det er en sag for politiet.
Hvis vi har for lidt politi til det, så ja, mener jeg, så må vi have mere politi.
Politiet burde ikke spilde tid på en propaganda-sag som "ungdomshuset", så længe der er børn og unge i hver skole, der gør livet til et helvede for andre børn.
Vold og trusler osv er ulovligt - også for børn - og for unge.
De børn og unge respekterer hverken lærere eller andre voksne. Men politiet er de nødt til at have respekt for.
Vold er faktisk en strafbar forbrydelse.
Ikke noget, man bare gør.
Heller ikke, selvom man "kun" er et barn.
Volden er den samme, og den gør lige så ondt på et andet barn som på en voksen.
Om ikke mere - for den voksne har et perspektiv og et valg.
Barnet er prisgivet sin lille omverden - prisgivet de voldelige børn.
Og de voksne, der ikke griber ind.
Grib ind!

Haha? Joe20000
Ja selvfølgelig. Ville give de 3 en røvfuld og ham der fik tæsk en omgang også fordi han putter sig selv i sådan en stupid situation

Nok ikke med det samme Giovanna30
Jeg vil nok tilkalde hjælp,sådan som børn er i disse tider ville jeg være bange for at sige noget, men jeg vil med det samme tilkalde hjælp... især hvis det ikke er dansker.

Ja jeg tør... AA_Claus
Ja, selvfølgelig tør jeg det. Jeg er skolelærer i folkeskolen og er ikke bange for børn eller evt. konfrontationer med dem uanset deres fysiske størrelse.

selvfølgelig man ska være RIMELIG Mig selv
Ja da, selvfølgelig gør jeg da det. jeg er godt nok kun 13 selv men alderen betyder jo ikke noget, det der betyder noget er jo ens vilje til at gøre hvad der falder en ind og være rimelig over for alle. det vil jo også hjælpe de 14-årige hvis der eer nogen der blander sig så vil der jo ikke ske så meget med dem som hvis de var kommet for godt igang med at "smadre" den anden person.

HUAH Anonym i dag
Elsker at læse indlæg fra folk der beder andre om at holder sig til emnet, og SAMTIDIG har noget intelligent at sige selv.

Jeg er blivet mobet Dnnis.
ja jeg ville blande mig da jeg selv ved hvordan det er. jeg ville først snakke højt til dem og få dem til at holde op og at de gik så mange kunne hjelpe den der lå ned vis de blive ved måtte jeg jo træde i kraft og sige hvad jeg mente og at jeg ikke kunne se at dette skete og at det måtte holde op. men vis jeg skulle blande mig ville jeg nok ringe til politie først da men ikke må blande sig på den måde. men fuck politie vis jeg kunne se at det gik over grænsen f.eks de spærke ham slå ham hårt så ville jeg flyve ind og rive dem rundt så de ikke kunne gøre noget og så menlde mig selv til politie...

nå men ellers min mening om unge er at de skal tage sig sammen nej det er ikke fedt at gå i byen og drikke hjernen ud og nej det er ikke fedt at feste helt vildt og smæder folk. det er bare blivet kørt op og aææe ander gør det så kan jeg jo også bare gør det eller er jeg outsider... hm syntes folk skulle tage sig sammen og gå i byen og drikke og når de så kunne mærke hov nu kan jeg sku ikke mere så måtte det være det. nå men ja ses

Godt råd <'3 Svend Bent
Jeg ville nok ikke blande mig, for hvis de nu oz begynder at slå på mig,. jeg vil nok hellere skynde mig at ringe til mine forældre, og sige hvad det er jeg har set, men 14 årige er bestemt ikke voksne (Det tror de bare)
- jrg villré nok ringe til politiet, så må de ordne det.

Slut her fra ;*

Nej, jeg er ikke bange!!! Sfinks
Nej, jeg er ikke bange og det gør jeg.
Vi er, som voksne ansvarlige for opdragelse af ALLE unge mennesker og vi kan ikke tillade vold,
også bland de unge mennesker.

hold fast kasmirha
Naturligvis er man nød til at blande sig, hvodan man skal gøre det afhænger jo af den situation man ser og stå i. Men den dag vi bare går forbi og lader som ingenting - og ikke tør at blande os. Den dag har vi i mine øjne givet op overfor dine, mine alles børn.

Ja da Mads Børgesen
Det kaan jo godt være det ikke er din bedste ven men gør ved andre som du vil ha de skal være ved dig

Hvad er problemet egentlig? signe.barfoed
Jeg har nu læst en stor del af de indlæg, der er skrevet, men hvem er det egentlig i vil have dømt?
Nogle melder klart ud, at de mener, det er unge med anden etnisk baggrund der er problemet og at det er dem man skal være bange for, andre at det er medier og gruppepres, og andre igen at det er voldsfilm.
Men er børn virkelig ondere og voldeligere end de var for 50 år siden? Og hvem påvirker børn og unge mest? Forældre, venner, religiøs baggrund eller voldelige film?
Jeg er egentlig delvis enig i noget af det og samtidig dybt uenig i andet.
For at svare på mit første spørgsmål, så mener jeg at børn ikke nødvendigvis er ondere end de var tidligere, men at volden som brug over for folk man ikke bryder sig om er steget en del. For 50 år siden slog drenge også på hinanden når de var uenige eller den ene havde gjort noget mod den anden. Men dengang var der bare en uskreven regel, der sagde, at man ikke slog på dem, som lå ned. Desuden så sloges piger ikke dengang, i hvert fald ikke på den måde man kan opleve i dag hvor piger kan være fysisk lige så voldelige som drenge, og hvor en chick-fight ikke længere kun er verbal og en smule kradseri, men seriøs og nogle gange også organiseret vold.
Jeg mener heller ikke at det er indvandrere der er det store problem i den sammenhæng. De er bare en del af et endnu større problem, nemlig at børn og unge ikke længere kender grænsen. Og det synes jeg er uhyggeligt. Der kan være mange grunde til at børn ikke længere ved, hvornår grænsen er nået, men mangel på indgriben fra forældres side, mener jeg er en af hovedgrundene. At unge ser voldelige film har måske en lille effekt, fordi de så ikke kan kende forskel på virkelighed og fiktion, men der mener jeg, at det igen er forældrenes ansvar at gribe ind og klargøre, hvad man kan og specielt ikke kan tillade sig, hvornår grænsen er nået. For det er ikke noget man ved som barn; man kan måske fornemme det, men det er absolut ikke altid let at finde denne usynlige snor der deler det rigtige fra det forkerte og viser hvad man må og ikke må.
Jeg har for nylig haft om rap på min skole, og hele diskussionen mellem Hanne Vibeke Holst og Niarn og Jokeren. I en tekst vi læste i forbindelse med det var der en meget god pointe til sidst: Når man bruger det værste sprog om de mindste forurettelser, er der kun volden tilbage, når forurettelsen bliver større. Jeg ved godt dette er en diskussion om de unges sprog, men alligevel synes jeg den er aktuel, for når unge slynger om sig med udtryk som ”Jeg smadrer dig!” eller ”Du er dødsens!” kan de blive så vant til det at der skal noget mere til når de bliver rigtig forurettede, og så er det, de går fra bare at true til handling. Igen skal de unge lære at der er en meget væsentlig forskel og hvad man kan og ikke kan tillade sig.
Så hvem skal dømmes? Har børnene alene skylden, eller de voksne eller medierne? Jeg mener at det er en blanding, men det er efter min mening ikke det vigtigste. Det vigtigste er at få denne udvikling hvor man går fra ord til handling på kort tid til at stoppe. Når børn og unge i dag skal lære at diskutere en masse emner i skolen, synes jeg også at man burde lære at diskutere som modsvar til vold. Og ikke bare den sædvanlige ”Vold løser ingen problemer” (selvom den kan være nok så rigtig), men give børn og unge tydelige og umisforståelige eksempler på hvor galt det kan går når volden tager over, og hvordan det kan vokse og hævnen kommer ind i billedet og det kan fortsætte i en evighed.
For lige at svare på det første spørgsmål stillet i debatten, så er jeg ikke sikker på at jeg tør gribe direkte ind hvis jeg ser et overfald (har aldrig oplevet det, så jeg ved det ikke), ikke fordi jeg ikke mener, at der bør gøres noget, men fordi jeg ikke tror nogle vil tage mig seriøst, hvis jeg stiller mig op og siger at de skal stoppe. Selvom jeg er høj har jeg to rimelig store handikap: jeg er pige og jeg er blond. Så kører fordommene.
Men hvis jeg var sikker på at jeg virkelig kunne gøre en forskel ville jeg gøre det. Ellers ville jeg få andre til at gribe ind eller ringe til politiet.

tsk. blondie <'33
jeg blir snart 15, ser ikke mig selv som en "voksen" men heller ikke et barn,

til min konfirmation havde alle fået lidt for meget a drikke og var blevet dumme, min kammerat og min storebror var ved at ryge op og slås (pga. noget jeg aldrig har fattet hva var)min bror er 25 og min kammerat er på min alder ,. og jeg var da den der var henne og skile dem ad.

det er ik kun "børn" der slås ,.

men uanset alder er det forkert, ´men der kan være mange grunde som i "VOKSNE" ikke forstår,. men klart hvis det er 3 der står og sparker på en der ligger ned skal man stoppe det ,. men nogen gange så får folk altså også barehva de fortjener ,.

-min meningen.

<3blondinen<3

hmm <3blondie
du kan ikke nøjes med at tale ,. har selv lavet en helveds masse lort ,.
du SKAL have fat i dem ellers hjælper det ikke en skid ,
og det med at du er pige og blond gør igen forskel, - tro mig,

hvis du bar gør det på den "rigtige" måde (eller nok næmerre den eneste) så kan du være en lille spinkel pige på 50kilo. de skal nok fange budskabet. de skal vide det blir politi andmeldt (du får nok en trussel om a de slår dig ihjel) så skal du grine ad dem, virkelig håne dem. så de li som fanger hvor meget til grin de gør sig selv, ingnorer dem ellers bag efter og hjælp den der nu har fået tæsk op og ring så til politiet , så skal du se nogle der løber rigtig stærkt ,.

for der er igen der har lyst til at blive kørt hjem til mor og far i en politi bil !

<3blondie<3

tro mig miglucky
jeg ved godt hvad der følger i kølvandet på et overfald.kender en chauffør der blev over faldet for nylig af 3 drenge i alderen 14 til 16 år. han har det sku ikke godt han tog ikke skade rent fysisk,men den kniv kunne lige så godt være på åbengade og den har jeg ikke løst til at prøve.
mange af de unge mennesker derude har ingen respekt for andre.. og det gælder både danske og anden oprindelse... så stadig nej jeg ville ringe til politiet.. jeg har hverken doms eller dødsløst..

Jeg vil ....... superlap
overhoved ikke have nogle problemer med at blande mig. Måske lige dele et par "håndmadder" ud til de 3 rødder.

ikke indvandrere jacob-bas
Ikke hvis de er indvandrer børn. De er syge i hovedet og deres forældre endnu mere syge.
Det skyr ingen midler for at beskytte deres f.. ære.
vh jacob

... -ipx- KlunkEhanS
Selvfølgelig havde man da gjort noget ! Og når de kun var 3 er det jo intet prob. ! :) Ha en god dag

Skiller dem ad Cha-Cha, 24
jeg stiller mig imellem og skubber dem fra hinanden..

jeg går fra mit gode sind når jeg ser 2 der er efter hinanden eller banker andre.. jeg tolerere det IKKE..

at stille sig imellem er ikke nemt, men det skal bare gøres..

cha-cha, 24

Om jeg tør ved jeg ikke carmenfreya
men håber jeg vil glemme alt om evt frygt og så bare gøre det, fordi jeg føler det er en pligt som borger at gøre det.

Jeg har heldigvis aldrig været i sådan en situation, så jeg har ikke nogen reel ide om hvordan jeg ville gribe sagen an.

Skulle det ske må min handling nok blive en vurdering af den enkelte situation.

Kærlig hilsen
Carmen

Off topic til 16 år og stadig barn :o) carmenfreya
Kan du ikke sende mig det rigtige link til din profilside så jeg kan få den sat ind på profillisten ( http://home.no/solstraalen )

Hver gang jeg klikker på din profil får jeg "siden kan ikke vises" Har prøvet at slette alle de der %20 og blot lave mellemrum, også prøvet med bindestreg eller den bindestreg der ligger under. Å har jeg prøvet at skrive som to a´er og som %E5 og %C5 sådan som de bliver skrevet i andre profiler med æ,ø eller å men intet virker.

Er din profil ikke aktiveret eller har du den skjult eller aktiveret ??

Kærlig hilsen
Carmen der håber du kan give mig det rigtige link som virker :o)

Racisme Just Me
Jeg er mega træt af racisme ! Jeg har mange indvandre venner, som jeg også troede var viiildt farlige før jeg lærte dem at kende, men det er de altså ikke . De er ligeså farlige som danskere !
Prøv en dag at forstå dem, istedet for hade dem .
... Vi bor i Danmark, mennesker ! Danmark, hvor man ikke hader folk pågrund af hudfarven . Tænk over det .

Jeps 100% ja neLo
Jeg vil da 100% gøre det fordi ligemeget hvem man er vil de være bange for dig og mig, Bland dig ligegyldigt hvad.

Ja, de unge fyre i byen i dag er ikke noget værd Pensionist
Men dem fra landet plejer ikke at være bange for noget. Der er bare så få af dem. Tidligere var det dem, der bestemte i byen og det gik på at udøve retfærdighed.

Der kommer mange studerende til byen komododragon
fra landet. Jeg har ikke indtryk af at de går rundt og sætter disse bøller på plads.

Et eller andet sted er det vel også det vi har politiet til. Så kan man jo bare ærge sig over at de ikke er mere synlige i den vestlige del af byen, hvor deres tilstedeværelse ellers kunne være hårdt tiltrængt for tiden.

respekt lionhard
Selvfølgelig ville jeg til enhver tid blande mig. De skal lære at man skal respektere hinanden og i en alder af 14 år, burde de kunne forstå at det er forkert det de har gang i. Men at være bange for dem? Ikke en skid! ;-)

svar på overskrift:Ja! kyrn
Ja, ja og ja!

JA... solen
Ja og har gjort det op til flere gange. jeg gider ikke se på folk der ikke kan opføre sig ordenligt.
og vil ønske der var flere der gjort det.

Ung 33? undrende fyr
15 eller 33...det er ikke til at blive klog på, hvad du mener?...men man behøver ikke at være voksen, hvis du er 15 er du ung, hvis du er 33 kan du FØLE dig ung, det er forskellen :-)

Hvis skyld? Demokrat1
Så du mener det er DANSKERNES skyld og et tegn på DANSKERES racisme, at de vil gribe ind over for tre danske børn, der tæsker nogen, men ikke tre indvandredrenge, der tæsker nogen?

Hvordan kan det være racisme MOD indvandrere? Hver dag nye højder for, hvordan det kan vendes og drejes så skylden altid fordeles ikke efter handlinger, men til den, der tilfældigvis har den lyseste hudfarve.
Det er da et KÆMPEPROBLEM at indvandrerdrenge skaber så meget frygt (IKKE respekt, men FRYGT) at de kan gøre, som det passer dem, uden folk TØR gribe ind. Men det er 100% et MUSLIMSK (og til dels venstrefløjs) skabt problem. Men følgerne af problemet mærker ALLE. Især de "væmmelige grisefarvede".

tør? Badboy
Ja tør godt... et andet spørgsmål om man så gør... hvilket jeg nok tror jeg ville..
skulle ikke være svært at mule 3 14 årige :)