Er du begavet "tænker", kan/vil du rådgive?

Er du begavet "tænker", kan/vil du rådgive? johnnylau
Kære læsere

Jeg prøver at skrive under dette debat-emne, fordi jeg håber, at nogen her er "tænkere", som godt vil udfordres. Jeg har nogle spørgsmål, som jeg grubler over, og ikke kan finde gode nok svar på. Måske nogen her - seriøst og venligt - gider forsøge hjælpe med at finde fornuftige svar?

Dette er et lidt desperat forsøg på at få rådgivning, menings-tilkendegivelser, samt måske idèer til, hvordan jeg kommer videre med mit livs projekt, at forsøge gøre noget godt, for primært nødlidene og forpinte medmennesker, både i Danmark, men også ude i den store verden.

Rolig - før du griner for meget, jeg er ikke så naiv, at jeg tror, at jeg kan redde verden. Tværtimod - så er jeg ærligt særdeles trist, fordi det virker så ufatteligt og ubeskriveligt tungt, selv at få mennesker som kender mig til at reagere på noget som helst af, hvad jeg gerne ville, at de gjorde af minimal indsats for at støtte mig, eller nærmere støtte en smule mit sociale virke.

Bare at få folk til at støtte med èn vælgererklæring, virker oftest som om, at jeg beder andre om at gøre en helt urimelig stor indsats for at støtte mit tiltag. Sådan føler jeg, at selv de ganske få mennesker, som ved, at jeg bruger næsten hele mit liv på at forsøge gøre godt - reagerer og tænker. Eller måske vil de ikke støtte mig af årsager eller begrundelser, som de ikke fortæller mig, og som jeg ikke kan gætte, hvad er?

Først må jeg nok fortælle, at jeg selv tror på, at der findes ret så simple løsninger på, hvordan man eksempelvis kan mindske - rigtigt meget - antallet af danske borgere, som lever et for usselt, forpint eller ensomt liv. Det uden jeg mener, at det vil koste andre mennesker økonomisk noget som helst af betydning.

Ja - det lyder måske optimistisk, når jeg tror på, at jeg har gode ideer til at hjælpe rigtigt mange mennesker. Men jeg er ikke optimistisk, for jeg kan jo intet gøre af godt, eller hjælpe andet end ganske få medmennesker, hvis ikke andre folk vil støtte mig og mine ideer en smule. Hvis ingen gider lytte, og reagere med eksempelvis at støtte med en vælgererklæring, kan jeg nærmest intet opnå af, hvad jeg gerne vil.

Jeg har forsøgt at finde politiske samarbejdspartnere, men det lader sig ikke gøre. Jeg har ikke fundet 1 politiker, som gider lytte seriøst - bare en kort tid. Den samlede danske medieverden reagerer på samme negative måde - overfor min person.

Bare som eksempel, ondsag (igår) den 12. november så jeg en DR-udsendelse fra og om Congo, hvor børn tages som gidsler, og tvinges til at blive børnesoldater, og slå andre mennesker ihjel, med mange andre grusomheder. Kvinder voldtages af soldater, og en stor del af befolkningen flygter, hvis de kan, eller lider ubeskrivelig nød. Jeg husker ikke antallet af soldater, men FN har flere tusinder soldater i landet, men de har intet mandat til at kunne stille noget som helst seriøst op for at modvirke grusomheder og overgreb.

I udsendelsen var 2 DR-journalister helt enige om, at det var en ret nem opgave for FN eller EU-udsendte soldater, hvis de bare fik mandat og power nok til at stoppe grusomhederne. De to journalister måtte konstatere, at det var ligegladhed fra FN, EU og andre ledende politikere, som var årsag til, at grusomhederne i Congo fortsætter.

Shit - det er svært at formulere dette kort nok. Men jeg vil gerne skabe et nyt dansk politisk parti, hvor det helt primært går ud på, at medlemmerne vil forsøge gøre mest muligt godt og retfærdigt, ved blandt andet at tale for i Folketinget, FN, EU og andre magtinstituationer, at verdenssamfundet må stå sammen om, at alt nød, fattigdom, sygdom og andre dårligdomme skal bekæmpes optimalt, eller så godt som overhovedet muligt.

Kort fortalt, så tror jeg, at årsagen til den alt for omfattende nød og lidelse, både i Danmark og rundt om i verden, den helt primært og afgørende skyldes, at både politiske ledere, magthavere, samt et uhyggeligt stort flertal af "almindelige" mennesker er for ligeglade med, hvad andre fremmede udsættes for af dårligdomme!!!

Det er sgu lige før jeg tror, at det er lettere for kriminelle bander at få nye medlemmer, end jeg til nu har kunnet få folk til at støtte ovenstående :- (.

Måske er det min person, som slet ikke evner opgaven, måske gør jeg næsten alt forkert?

I behøver naturligvis slet ikke tro en dyt på mig, når jeg siger, at jeg begyndte at hjælpe andre medmennesker i nød, fordi jeg i år 1994 blev talt til af en "kærlig kraft", en oplevelse jeg ikke tidligere har forsøgt udbrede eller fortælle om, men som jeg måtte fortælle, da jeg besluttede at ville forsøge etablere et nyt politisk parti. Først efter jeg blev person-angrebet af magthavere i marts år 2005, begyndte jeg at tænke mere og mere over, at jeg HELHJERTET igen måtte forsøge gå ind i politik, ved et nyt parti, da jeg ikke kan finde andre veje eller måder at blive hørt på.

Måske forstår nogle af jer, at når jeg udtaler, at "jeg er blevet talt til af en kærlig kraft, som ville, at jeg skulle hjælpe andre nødlidende mennesker", så fatter jeg intet af, hvorfor jeg på ingen måde evner at løse min opgave, og hvorfor jeg overhovedet er blevet talt til?

Hvis ovenstående har vækket en smule interesse, så har jeg lavet en hjemmeside, hvor jeg fortæller om mine oplevelser, og forsøger lave et oplæg til det nye politiske parti, "Partiet for Borgerstyre". Hjemmesiden finder du på:

www.partietforborgerstyre.dk

Sluttelig, hvad gør jeg galt, er det min person, er det min fortælling om at være blevet talt til, er det min opgave, eller hvad er årsagen til, at jeg bare ikke kan trænge igennem på noget plan?

Kærlig hilsen
Johnny

Johnny Lauritsen
Århus

Svar Ukristen
Du virker mest som om du har brug for en psykolog du kan tale lidt med. Du virker forvirret og ikke istand til at indse at dit projekt, uanset hvor smuk en tanke det er, er det bare en umulighed for os almindelige danskere at tage en som dig seriøst - intet ondt i det overhovedet.

Du siger du bliver talt til af Gud, hvorfor taler han til dig?
Det vil sige du ved med sikkerhed at han findes, denne mandige almægtige gud der overtager menneskets frie vilje, hvor er han så f.eks i Darfur situationen?
Kan du ikke forstå at der ikke er nogen der vil støtte et projekt med en formand der siger han bliver talt til af guder som få af os tror på?

Jovist vi skal tage os f samfundets svageste, men jeg ville ikke turde sætte religiøse i folketingssalen, jeg nyder min religionsfrihed og vil ikke have det trukket ned over hovedet på mig.

Johnny - jeg var lige forbi en anden debat og her ara
finder du en af grundene til, at du ikke skal forvente nogen opbakning fra dine "medmennesker": http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=161&posting=1489760 - svaret siger vist alt.

Jeg er selv rystet over svaret men ikke overrasket for det er i bund og grund selv, hvad jeg har fornemmet i diverse debatter.

Men det er glædeligt, at der stadig findes mennesker som dig, der i det mindste vil prøve at gøre en forskel.[:)][l][l]

Start nedefra Crazy Frog
Du skal ikke ændre tingene oppefra. Du skal ud og møde mennesker og give af din kærlighed og hjælpe familier i den virkelige verden.

Det er min opfattelse efter at have læst dit indlæg.

Her er nogle lad-sig-gørlige forslag:
- Hjælp en fattig familie med at få en bedre jul
- Gør en gammel enkes faldefærdige hus klar til vinteren
- Tag med en flok byrødder ud på landet, og vis dem hvor maden kommer fra

Måske hjælper du ikke børnesoldater i Congo. Men du hjælper rigtige mennesker, som ikke kan klare alt selv.

Prøv at læs og hør resten johnnylau
Hej Ukristen

Tak for svaret, der medvirker lidt til at forstå, hvad som forgår.

Må jeg lige spørge først, har du overhovedet læst og hørt, hvad
jeg skriver på min hjemmeside, og evt hvor lang tid brugte du?

Jamen jeg kan jo ikke gøre noget ved de mennesker, som ikke vil
eller kan tro, hvad jeg fortæller, når de totalt udelukker mig,
grundet min også for mig ufattelige oplevelse "at blive talt til"!

Men prøver du så overhovedet forholde dig til alt det andet, som
jeg beretter om, eller er du bare stået af, fordi jeg blev talt til,
selv om du ved, det handler om at hjælpe andre mennesker?

Prøv dog at skrære alt fra om, at jeg blev talt til, og læs resten.
Gør du det, så finder du ud af, hvad jeg består af, og hvad jeg gerne
vil gøre af godt.

Gider du ikke det, så må jeg bare opgive.

Kh
Johnny

Mange som Ara, men .. johnnylau
Hej ara

Først - tak for dit venlige svar!

Sådanne svar ser jeg også rigtigt mange af, og jeg tror, at en meget stor del af vores befolkning er sådan, mere eller mindre ligeglade med hvad andre fremmede må leve med af nød, sygdom, smerte, ensomhed og alt andet dårligt.

De må jo tro, at det ikke kan overgå dem selv, hvilket så siger mig, at de er meget dårligt begavede, oveni de ingen medfølelse har for andre fremmede. Uhyggeligt!

Ara, helt ærligt, så tvivler jeg på, at du vil støtte med en vælgererklæring, selvom du her skriver venligt og positivt til mig. Har jeg ret?

Ara, du kan hjælpe mig, hvis du kan forklare mig, hvorfor du ikke ville reagere med at støtte med blot en vælgererklæring, selvom du finder mine målsætninger og ønsker gode?

Problemt er jo meget, at en del siger og mener som du Ara, at det er et sympatisk projekt, men så støtter de alligevel ikke på nogen måde, selvom det kan gøres ved at udprinte og sende en vælgererklæring 2 gange, altså en meget minimal "omkostning".

Kh
Johnny

tager en mindre "krig" at hjælpe en person johnnylau
Hej Frog

Tak for svaret, selvom jeg ikke behøver spørge dig, om du overhovedet
har tjekket min hjemmeside ud, eller ej. Det ved jeg, du ikke har :- )

Frog, mit liv har været totalt fyldt med at forsøge hjælpe andre mennesker,
lige siden år 1995, hvor jeg begyndte at føre sociale sager imod diverse
myndigheder og klageinstanser. Jeg har ydet tæt på, hvad er muligt for et
menneske, især med min situation, hvor jeg har ringe økonomi, og arbejder
helt alene. Magtkampene sled mig op, og magthaverne gjorde det mere og mere
farligt for mig at fortsætte.

Altså Frog, jeg har hjulpet så mange mennesker, som det lod sig gøre, når
det tager en mindre "krig" med myndighederne, for at vinde hver enkelt sag!

Hvis du Frog læste og hørte lidt af, hvad jeg beretter om på min hjemmeside,
ville du ret sikkert forstå, at hjælpearbejde i større omfang er totalt umuligt,
fordi myndighederne og magthavere, eller mere præcist de bestående partier og
deres ledere gør det umuligt.

Jeg håber Frog, at du prøver tjekke min hjemmeside lidt ud, før du evt. svarer
igen.

Kh
Johnny

OKOK Cwazy Fwog
Så du gider egentlig ikke udrette noget i virkelighedens verden. Du vil bare lægge planer og drømme. Jamen, så gør du bare det. Men så drop ideen om at involvere andre. Jeg gider heller ikke hjælpe dig længere efter det nedladende svar.

har kigget på din side anonym
Og synes det er ret interessant.
DOG.
Hvor jeg takker af er hvor Gud kommer ind i spillet.
Du skal prøve et nyt religiøst parti, JV kan godt bruge lidt modstand [:D]
Helt og lykke

Jeg ønsker ikke lede nogen religiøs bevægelse johnnylau
Hej anonym

Tak for dit svar. Det glæder mig da, at du finder det interessant, hvad
jeg beretter om, uanset du står af overfor, at jeg er blevet talt til
af, hvad jeg kalder en kærlig og god kraft.

Du skriver, at "JV kan bruge lidt modstand. Hvad er "JV"? Er det Jehovas
Videner, som du mener? Hvis det er det, så synes jeg faktisk, at du håner
mig lidt, hvilket jeg ikke bryder mig om. Jeg har ingen lyst til at være
leder, eller noget lignende, af en religiøs bevægelse.

Det burde ikke være sådan, at man skal være meget religiøs eller troende,
for at ville gøre godt for alle andre mennesker i nød og lidelse!!!

Desuden, så har jeg - trist - mødt mange, som kalder sig "kristne" eller "troende",
som jeg absolut ikke kunne mærke eller føle, at der var specielt interessede
i det hjælpearbejde, som jeg ønsker sker. Det fortæller jeg også om på
hjemmesiden.

Jeg er klar over, at mange ville stå af, når jeg fortalte om min oplevelse.
Desuden er jeg helt bevidst om, at flere og flere slet ikke er troende, eller
ikke tror på, at der eksisterer en kærlig og god kraft, som vi kalder Gud.

Det har aldrig været min hensigt at "prædike" om Gud, eller fortælle om min
underlige eller uforstålige oplevelse med, at jeg blev talt til. Da jeg besluttede
at forsøge helhjertet at etablere et nyt parti, fandt jeg det naturligt at
fortælle om min person, og orientere om, hvad fik mig til at bruge hele mit liv på socialt arbejde.

Efterhånden, hvor jeg finder ud af, hvordan nok de fleste slet ikke er troende,
så får jeg mindre og mindre lyst til at ændre på, hvordan jeg fortæller mine
historier, eller hvordan jeg vægter inholdet. Havde jeg ikke blevet talt til, var
jeg ret sikkert aldrig begyndt at forsøge hjælpe andre, som jeg har gjort det.
Altså må jeg mene, og mener, at det er et must at fortælle, hvorfor jeg begyndte
virke på det sociale område.

Fortsat god weekend
Johnny