Er du en samfundsnasser?

Er du en samfundsnasser? Solitude
Spørgsmålet ligner et selvmål. Man kan da ikke stille dette tåbelige spørgsmål, når man er en del af besvarelsen?

Hwabhar!??????????????


En typisk Dansker tjener 150 i timen, svarende til 1200 om dagen. Halvdelen til slyngelstaten. Tak.

Men så er det jo rart at være boligejer, og tjene cirka 3000 kroner om dagen. Skattefrit og kvit.

Har du børn, må du forklare hvorfor de skal betale 4 millioner (Et menneskelivs løn), før de kan gå i graven - den privatiserede grav.
Det bliver så dyrt, at man må bisættes lodret i den danske muld!.

jeg får enlig mor til maaaange børn
bistand og det har jeg gjort i 17år

samfundsnasser? hmmm
jeg får 514 kr i boligstøtte om md.

Jeg takker... Glad pige
for min SU, der gør, at jeg har råd til at få en uddannelse! Jeg vil nu, som når jeg er færdiguddannet, betale min skat til det danske samfund med glæde, for jeg synes, vi får noget ud af de penge!

Ja og nej millen23
Jeg får både S.U. og boligstøtte, så ja, jeg modtager penge af staten, men nej, jeg nasser ikke.

Min definition af en samfundsnasser, er én der bevidst prøver at undgå at komme i arbejde. Hvis man lever hele sit voksenliv på statens og dermed alle medborgernes regning og bevidst fupper sig til at kunne blive derhjemme og stadig få penge, så nasser man og efter min overbevisning skulle de personer samme vej som kriminelle. Altså hvis de lyver for staten og modtager penge fra os andre.

Havde en gang en bekendt, som bare ikke ville i arbejde. Hun gik derhjemem og når kommunen kom og sagde, at nu skulle der altså ske noget, sagde hun, hun var syg; stress, depression og hvad ved jeg. Det var løgn og latin, men hun modtog sin kontanthjælp og den blev forhøjet for hvert barn hun fik og for hver sydom hun fandt på. De personer, bryder jeg mig ikke om og de skulle i fængsel for samfundssvig!

Tak til alle jer. Solitude
Rigdom er at besvare spørgsmål, man selv stiller.
Jeg er således glad for det respons jeg har modtaget, og deler med alle jer engagererede SOLister.

Ja, jeg husker ikke ringe om det var URBAN eller Metro-expres der skrev det: Børn har ingen pengefølelse. Giv et barn en mobiltelefon, og bliv til grin. Barnet aner inntet om, hvad der skal arbejdes i timer, for at købe dette apparat!.

Jeg er selv dobbeltmoralsk selvmorder: Har købt et sommerhus for en slik, og - jfr Skattevæsenet -
pæn for en del millioner. God udsigt, pæn strand, høj trækprocent.

Men jeg gider det ikke!.

Den måde vi lever på, dør vi a.

vh/Sulitude

Slyngelstatens kriminelle lakajer Albertslundborger
Jeg kender kun til de inkompetente nasserøve som kalder sig amtsborgmeste, borgmeste, kommunaldirektører, osv. og så Brian Mikkelsens venner i bestyrelsen for DR som bedrager statskassen for 100k årligt for ikke at lave en skid.
Og så alle dommerne som får fuld løn, selvom de ikke arbejder for staten, men bijobber i arbejdstiden for diverse råd og nævn, hvor de får bestikkelse i form at høj løn uden reelt at yde noget arbejde, for at begunstige dem de arbejder for.

Andre nasserøve kender jeg ikke. Til gengæld kunne jeg dræbe føromtalte med god samvittighed, på samme måde som man dræber andre skadedyr som rotter :-)

Kort og godt nasserøv
JA og hvad vil du gjore ved det? ;o) DF`s politikere og de fleste fra V K er også nassere, så hvorfor skulle jeg være bedre end dem ;D

de aller anonym
De allerfleste såkaldte flygtninge, f eks de falske flygtninge fra Libanon, nasser på det danske samfund. Det samme gælder mange udlændinge fra de islamiske faciststater, som f.eks Tyrkiet, Pakistan og Marokko. Dette nasseri skal reduceres, ved at hjemsende de udenlandske nassere.

Jo jeg er også samfundsnasser Kebab
Jeg har lært, at ligge på ryggen og tjene pengene, dog uden at skulle sprede benene som visse andre.