Er du glad for at være arbejdsløs?

Er du glad for at være arbejdsløs? Fattig i 8000 området
Kan du få tiden til at gå?

Jeg kan godt

IP

Glad nej! tomas_o
men jeg kan sagtens få tiden til at gå.

Jeg fotograferer, debatterer på nettet, læser bøger, ser film og er aktiv i politik.

Om 4 uger truer aktiveringen måske.. der plejer her i kommunen nu gerne at går op til 3 mdr før de får fingeren ud.

hvorfor jeg ikke er glad tomas_o
for at være ledig:

1. fordommene.
1a. fordommene.
1b. fordommende
2. stupid aktivering
2a. stupid aktivering
2b. stupid aktivering
3. pengene

Det kan du tro! Polymania light.
som arbejdsløs er man fri.
Fri for en dødsyg arbejdsgiver der hver morgen,
ligner en pose lort.
Fri for alle fedterøvene, der ikke opnår en skid.
Næ lad bare de arbejdsomme om at lave lortet, det er deres problem.
Leve dovenskaben
ned med systemet

Tiden går..!! mummi-39
-mistede mit fede job som receptionist i et konsulentfirma, der gik konkurs..

-jeg savner både jobbet, men også det dejlig samvær med mine kolleger jeg havde der..

Tiden går så nu med udeliv, nettet, læsning af div. og selvf.... Jobsøgning ;o)

Tiden er ikke sværd, at få til at gå, men jeg vil hellere have et job, og en bedre økonomi..

Fortsat god week-end til alle både med og uden job ;o) ,o)

MvH Mummi

Glad for at være arbejdsløs. mandaabenraa
For 7 år siden var jeg "arbejdsløs" , der var så tvangs aktivering - tvangsarbejde og "lønnen" var kontanthjælp.
Før den tid var jeg arbejdsløs flere gange , og det var ikke et problem for mig , bortset fra en lille indtægt som single.
Jeg kunne nemt få tiden til at gå.
Vi skal være aktivt arbejds søgende , " stå til råddighed" for arbejdsmarkedet - DET kan godt være svært ( det er to måder at leve livet på ) .
At have en arbejdsfri periode , er kun et problem for mine medmennesker , det går de meget op i.
Enhver kan jo "bare" finde sig et arbejde siger de , de ved ikke hvad de snakker om - fordi DE har deres på det tørre.
Jeg har et arbejde nu , jeg kan godt forstå alle de problemer de arbejdsløse har.
Jeg så noget om de arbejdsløse i fjernsynet , der var mange problemer.
Hjælp dem , de er også mennesker.

Til bistandsklienter Anonym
I kunne jo ha meldt jer ind i en A-kasse, hvis I har haft arbejde før... Hvilket mange af jer med garanti har haft... Eller hov, nej, det koster jo penge... Nej, det går ikke, så hellere lade staten betale og så gå på bistandstand. Flot... Kan forstå unge, der har studeret osv er nødt til at få bistand hvis de ikke kan finde arbejde, men folk oppe i årene, der er på bistand, de har fandme haft alle muligheder for at melde sig i A-kasse!

SUK tomas_o
skal vi nu til den igen?

Jeg VAR i A-kasse og mange ledige starter i A-kasse, men man kan ikke være der for evigt.

og der kan være mange grunde til at man ryger ud af a-kasse systemet.

Jeg kan også vælge at se dit indlæg på den måde at er man i A-kasse hvor man får lov at gå uden aktivering det første ÅR (!) er man vel ret beset en større nasserøv end de der er på kommunal hjæp, for er ingen på KHJ der får lov at slingre den i et helt år.

NÆ..... Awe Maria
Ville hellere være uafhængig af samfundet.

Jeg er i fleksjobsystemet, arbejdsløs fleksjobber
og har for 2 månedere siden afsluttet en Arbejdsprøvning på 3 mdr., og min sagsbehandler og jobkonsulent har godkendt mig til, at jeg fortsat kan stå til rådighed for et Fleksjob. Stedet (et offentlig sted) havde ikke råd og mulighed for at ansætte mig i Fleksjob selvom de kan få en masse i tilskud.
Så jeg skal starte forfra med at vente. Har ventet i knap 3 år nu. Min sagsbehandler kan ikke give besked, hvorlang tid jeg skal vente endnu. Andre i kommunen har ventet i længere tid.

Jeg har læst på 3F's hjemme side, at Claus Hjort Frederiksen og Co. sylter sager for mennesker som har nedsat erhvervsevne, og venter på Fleksjob.

Hvad koster det ikke, hvis vi skal have tilkendt Førtidspension istedet for Fleksjob. Jeg synes mange arbejdsgivere og politikere mangler noget rummelighed, og forståelse overfor mennesker som ikke kan klare kravene 100%, hvad de kræver og forlanger.

Så jeg synes ikke, det er nogen nydelse, at være arbejdsløs, og sat udenfor det normale arbejdsmarkedet. Træt af at høre på hetz og nedsættende udtalelser om, at alle arbejdsløse er "dovne hunde".

Men det værste ved min arbejdsløshed, er det uvisse, og andres nedladende bemærkninger, hetz og manglende indfølingsevne samt forståelse.

Nu nærmere juletiden sig snart igen, så kan jeg sagtens få tiden til at gå med julerengøring, pyntning, bagning, madlavning og købe gaverne i god tid, så behøver jeg ikke stå i kø, så der også er tid til at hygge sig med Gløgg og æbleskiver.

uhyggelig ordning. Awe Maria
fordi den holder ikke hvad den lover...
Hvorfor skal folk gå på den ordning så længe?
Det er mig ufatteligt !

Der er mere fokus tomas_o
på fleksjobberne i medierne end før og det må da hjælpe på det.

Men hvis der virkelig skal ske noget må flere fleskjobbere i sving med at skrive læserbreve og skrive til Claus Hjort på bm@bm.dk så der sker noget. Hvis man bare sidder på sine hænder sker der intet.

fagforeninger silverfoxdk
juhu for en intelligent konklusion, jeg har ikke set noget til fagforeninger siden jeg så dem godtage og forresten underskrive aktiverings kontrakter i herning i kommunal aktivering.
Fagforeningerne var noget vi kunne regne med og stole på, det kan man desværre ikke mere.
så lad dine faner for fagforeninger blafre i vinden hvor de høre til, men husk lige at binde dem fast så de ikke flyver som regeringens vinde blæser

silverfoxdk

Fagforeninger? Anonym
Hvem snakker fagforeninger??? Jeg har intet nævnt om fagforeninger, jeg har nævnt a-kasse! Det er to vidt forskellige ting, men det ved du vel ikke. Og jeg har absolut intet med fagforeningsflag at gøre!

Du startede i akasse Anonym
Javel ja... Og du kan ikke være der forevigt. Nej gu kan du da ej, men.... UDen lige at ha det på fingrene er det vidst noget med at man kan få akasse i ca 2½ år.... og hvis du ikke har kunnet finde noget arbejde i løbet af 2½ år, så er du sgu, ja undskyld jeg siger det, en doven idiot.
Da jeg var ufaglært havde jeg ALTID arbejde INDEN for 1-2 mdr igen. Og der var det også den nuværende regering der sad på posten...
Og du mener ikke der er nogen på kontant hjælp der får lov at slingre den et helt år??? Så tror jeg da vidst du skal vågne lidt op til virkeligheden, får jeg kan da meget hurtigt finde nogel der har fået lov til det!

Sagen i egen hånd Anonym
Prøv at tage sagen i egen hånd, og lad være med at overlade det hele til jobkonsulenter, sagsbehandlere og det offentlige osv.

Kontanthjælp i flere år. mandaabenraa
Kontanthjælp i flere år uden aktivering , det er fra det virkelige liv. For mange af dem , kan det ikke betale sig at arbejde.
Så er der dem der skal klare sig med 8577,-kr. minus skat. ????

SUK den igen tomas_o
Der er andre grunde til at man forlader a-kassen. Depression, underskud af livsmod og lignende kan gøre at man bliver handlingslammet og at livet bare fræser forbi en og man kan slet ikke holde fast.

Bare det at tømme skraldespanden bliver en uoverskuelig opgave man udsætter i ugevis og regnigerne hober sig op i små uåbnede bunker og man ender på et økonomisk skråplan, specielt når man, som jeg, hadede at bede om hjælp.

Jeg var deprimeret dengang for 5 år siden og alt i mit liv var noget lort, skilsmisse, økonomi, boligløs. Det eneste der virkede var mit forhold til min dreng. Alt andet suttede røv og jeg sov aldrig mere end 1 time af gangen i 2-3 år, vågnede med mareridt hver eneste nat, flere gange, men kæmpede mig ud af mit sinds mørke, uden hjælp.

Så du kan tage din forargelse og stikke den skråt op!!

Jeg ønsker ikke din medlidenhed, det er ikke pointen, jeg ønsker du bruger knolden og tænker dig om inden du lukker crap ud!

Crap og medlidenhed Anonym
Jeg har da absolut ingen medlidenhed med dig...

Og hvem er det der lukker crap ud? Kender flere der i perioder, i lange perioder har haft det nøjagtig ligesom dig, UDEN at ryge ud af a kassen.

O gja, det er sgu da klart du får det sådan når du sidder på din flade...

gad vide tomas_o
om du er lige så modig ansigt til ansigt`, når du ikke er anonym?

Du er et latterligt lille meneske.

kors hvor dum kan man blive??? d.k
Der er lige så mange historier om hvorfor man ikke er i fagforening som der er khm

Jeg var i fagforening.. jeg var sikkerhedsrep (dermed havde jeg 9 månders opsigelse).

efter at jeg havde været syg i 4 mdr og man ikke kunne finde ud af hvad der var galt med mig, blev firmaet desperate( de manglede jo min fænomenale arb kraft) men ville gerne have ansat en anden i min stilling.. Rådene var dyre for de havde jo ikke lige lyst til at betale mig 9 månders løn.

Men rådene var ikke dyre end at de i en af deres kammeratlige samtaler med min fagforening kunne få et godt råd...

Man skulle simpelthen skrive til mig at mine kollegaer havde holdt et møde, og man væltede mig som sikkerhedsrep, da min sygdom var længer varende..

Sådan et brev fik jeg og 2 uger senere fik jeg et brev om at jeg var fyret pga nedskæringer..

Den gik.. jeg mener jeg var syg lå i skilsmisse boede i en skurvogn (pga skimmelsvamp i min bolig) med tre børn og havde sq ikke noget overskud til at gå i krig med en virksomhed.
Da min kollega fortalte mig at de ikke havde holdt noget møde og de var blevet informeret om at jeg havde sagt op.

Gæt hvilke regning der ikke blev betalt næste gang ??

Kan være at det er ulogisk, og ved da godt idag at jeg burde have taget kampen op med virksomhed og fagforening, men når man er totalt drænet for energi og syg så går hver lille rest af energi man kan mobilisere til de vigtiste og mest presserende ting nu og her...

I mit tilfælde var det at finde noget at bo i, blive rask, og sørge for mad til mine unger...

Der er oceaner af historier om hvorfor folk ikke er i fagforening !!!

Nu er jeg igang med trejde år med at søge job, og det gør det ikke nemmere at jeg oveni købet er fleksjobber og ved at jeg aldrig bliver rask igen ..

Så klap du hesten og vær glad for at du har din arbejdsevne og at du er i fagforening..
Og håb på at du aldrig kommer ud for hændelser i dit liv der gør at du kommer på kontanthjælp..

Ham har jeg skam skrevet til d.k
Her er svaret
Tak for Deres e-post om nedsat kontanthjælp til per-soner, der er visiteret til fleksjob.

Undervisningsministeriet har bedt mig om at svare på Deres henvendelse, da reglerne om kontanthjælp hører under mit ansvarsområde.

Jeg skal indledningsvis bemærke, at hverken jeg som minister eller Beskæf-tigelsesministeriet efter loven kan gå ind i behandlingen af konkrete sager. Jeg kan dog oplyse generelt om kontanthjælpsreglerne, herunder når man er visiteret til fleksjob.

Loftet over kontanthjælp er indført pr. 1. januar 2004 ifølge det politiske for-lig om ”Flere i arbejde”. Med vedtagelsen af reglen er der indført et loft for, hvor meget den enkelte i alt kan modtage i kontanthjælp, starthjælp og særlig støtte (efter aktivlovens § 34) og boligstøtte.

Det er regeringens holdning, at det altid skal kunne betale sig at arbejde. Ind-førelsen af loftet har til formål at sikre det økonomiske incitament til at tage arbejde, idet det samlede rådighedsbeløb for modtagere af kontanthjælp så vidt muligt altid bør være lavere, end rådighedsbeløbet ved almindeligt ar-bejde – også på lavtlønsområdet.

Kontanthjælpsmodtagere, der visiteres til fleksjob, vil være berettiget til kon-tanthjælp, mens de venter på et fleksjob, indtil de har optjent ret til ledig-hedsydelse gennem beskæftigelse i et fleksjob. En kontanthjælpsmodtager, som er visiteret til fleksjob, er omfattet af de almindelige regler om kontant-hjælp.

Dette betyder, at reglerne om loftet for, hvor meget den enkelte i alt kan modtage i kontanthjælp, særlig støtte (efter aktivlovens § 34) og boligstøtte efter at have modtaget kontanthjælp i 6 sammenhængende kalendermåneder, også gælder for personer, der er visiteret til fleksjob, men endnu ikke har fået anvist et fleksjob.


Jeg mener, at det også for personer, der er visiteret til fleksjob, skal kunne betale sig at komme i arbejde.

Personer, der modtager kontanthjælp, har ret til tilbud efter lov om en aktiv beskæftigelsesindsats. Efter loven sørger kommunen for, at personer under 65 år med varige begrænsninger i arbejdsevnen har mulighed for ansættelse hos private eller offentlige arbejdsgivere i fleksjob. Kommune skal give til-bud om fleksjob til personer, der ikke modtager førtidspension efter lov om social pension, og som ikke kan opnå eller fastholde beskæftigelse på norma-le vilkår.

Jeg skal derfor henvise Dem til at rette henvendelse til Deres kommune med henblik på at få et fleksjob eller et andet tilbud, der kan forbedre Deres mu-ligheder for at komme i beskæftigelse.


Med venlig hilsen
Claus Hjort Frederiksen


Skal vi så ikke lige for god ordens skyld lige oplyse at der er 11000 ledige fleksjobber, ud af dem er 2000 på kontanthjælp.. ud af de 2000 er anslået 1000 røget på kontanthjælp fordi kommunerne har smølet med deres sager og derfor er de røget af sygedagpenge (ellers havde de fået ledighedsydelse) skal det så ikke også lige nævnes at

Kommunerne KAN ikke anvise nok fleksjob

Der er lige som i hos khm tre slags mennesker..

1. dem i arbejde
2. dem på dagpenge
3. dem på kontanthjælp

hos flekser hedder det bare

1. dem i arbejde
2. dem på ledighedsydelse
3. dem på kontanthjælp

der er ingen forskel på folk på kontanthjælp andet end at en flekser ikke kan sendes på aktiveringsprojekter (istedet kommer de úd i formålsløse jobprøvninger)

Nå ja for flekser er det så også ofte forbundet med større medicin forbrug grundet større smerter.
Og på fleks kan man ikke søge aktiveringsgodtgørelse, og kan ikke komme i betragtning til transportgodtgørelse..

Og ja der er kommet mere fokus på flekser og det har medført at i mange kommuner er der startet en desideret klapjagt på flekser, med det resultat at mange flekser går rundt og er skide bange for hvad kommunen nu skal finde på at gøre med os..

Men en ting har du ret i .. vi skal råbe op .. og det gælder flekser så vel som arbejdsledige...

Med flekser skal man måske lige overveje hvor mange af dem der er berettiget til førtidspension men bliver holdt i fleks pga betalingen

Hvis du er på førtidspension skal kommunen betale 65 % staten 35 %

er du på fleks skal kommunen betale 35% og staten 65%

Så mon ikke det kan være derfor at der er folk med sygdomme der gør at de overhovdet ikke kan fungere som er visiteret til fleks..

www.k10.dk
fleksjob og førtidspension

Hvad enten du er det ene eller det andet, så er det helt sikkert menneske synet der er gået noget helt galt med i danmark !!

De svage gruppper skal lade være med at bekrige hinanden og i stedet for slå sig sammen.. så længe selv de svage bekriger hinanden så kan regeringen slippe godt af sted med alt..

Prøv at d.k
komme ud i virkeligheden til os andre ...

Prøv derefter at klappe i og lade være med at udtale dig om noget du ikke ved noget om...

Jeg kender masser af flekser der sender utallige jobansøgninger... Hver gang man ser et 12-20 timers job der er slået op.. prøver man at finde ud af om det kan laves om til fleksjob..

problemet er bare at arbgiver kender nada til fleksjob ordningen ..

Tak for at vise brevet... Awe Maria
Ja...man får unægteligt den fornemmelse at han er kold !

What is the matter with you ? Awe Maria
Vrede-vrede-vrede-vrede zzzzzzzzzzzzz

Kold Hjort tomas_o
Den mand er nok den mest iskolde og kyniske politiker i dansk politik de sidste 100 år.

Danmarks svar på Henry Kissinger. ;-( Awe Maria
Efter min mening bestemmer han i Venstre.

Det tror jeg ikke tomas_o
han har hjerne til. Helt ærligt, manden er ikke engang en middemlmådig politisk demoagogog gentagelsesretorik, som man ser det i den kronik (Hvordan synes I selv det går?) i Jyllandsposten viser det tydeligt.

Jeg tror mere han er en lettere debil marionet der gøær alt hvad han får besked på af toppen i partiet og kan deres nyliberalistiek ideoligi udenad.

Læg mærke til at han mere eller mindre er dne eneste der aldrig har været i modvind fra partiets top.

mMnden er uddannet jusrist og burde være i stand til mere end bare at gentage sig selv og sit parties ideologier, men det er han reelt ikke.

Han kan end ikke retfærddigøre sine lovforslag omkring ledighed med logiske argumenter eller politiske argumenter. Ren marionet.

Når almindelige tomas_o
mennesker 100% raske ikke kan få job, hvordan mon det så er for en der ikke er helt 100% i forhold til et givent job?

Som måske reelt kun være på på jobbet i 25%-.50% af hvad andre kan?

Du trænger vist til et relitetstjek.

jeg tror at hans strategi er meget snedig. Awe Maria
regeringen meget godt er klar over, at der ikke er jobs til alle kthm og dp.modtagere...det har der ALDRIG været ! Nu er de i gang med at skubbe folk ud af det sociale system meningen er at skubbe ca. 15.000 kthm ud (især invandrerkvinder og Danske kvinder der er gift).Jeg tror mere på at Hjort/V K DF med deres love vil gøre livet så ubehageligt surt for khmt og dagpengemodtagere..de ledige skal presses ud af systemet med ubrugelige kontrolsystemer tvangsaktivering og inddeling i Matchgrupper osv.
Vi er på vej ind i den globaliserede verden hvor jungleloven hersker og kapitalismen har 100 % frit spil over hele kloden...billig arbejdskraft kan skaffes så let som ingen ting 8 kr. i timen.
Tvangsaktivering er et led i at vænne folk til at tjene mindre..løntrykkeri har et formål: det er at trykke lønninger ned for arbejderklassen.
Sociale ydelser skal minimeres.
Derfor mener jeg man skal være forsigtig med at sige at Hjort er dum...jeg ville hellere bruge ordet Snedig og udspekuleret...og så er han også en dum stodder , men han sidder på magten og nyder stor respekt hos A. Fogh der er helt enig med ham. At der ikke har været nogle skandaler om ham...det kommer nok.

Ikke uenig tomas_o
Der hvor Claus er dum, er, når han forsøger at retfærddigøre dine indgreb overfor de eldige, for ingen anser hans argumentatoner for at være iorden og logiske.

Hans excellente pseudologik har jeg skrevet lidt om på det bramfrie site jeg linker til i min profil.

Tomas
http://www.myforuma.com/index.php?mforum=silverfox
http://www.mobilisering.dk/
http://www.ladk.dk/

Ja. Anonym
Jeg er ligeså modig når jeg ikke er anonym. Du kan skrive til mig på 144_Sus@hotmail.com Hvis du ville noget. Jeg kan sagtens stå ved mine holdninger

For det første Anonym
Har du vidst ingen ret til at bede mig om at klappe i, og om jeg udtaler mig om noget jeg ikke ved noget om, det er et spørgsmål om hvordan man ser på det. Så klap du bare hesten...

Læs hvad han skriver Anonym
OG læs så hvad jeg skriver. Så kan det da være du fatter min pointe... !

Din pointe? tomas_o
var der en? Jeg kan kun se at dit indlæg ikke indeholder ret meget som jeg ikke har set og hørt før her på SOL og jeg kan se at dine pointe ikke er ret smart.

Ellers noget jeg kan gøre for dig?

Hvad med tomas_o
at mødes på en cafe og snakke om tingene?

En hotmail er lige så hamrende anonymt og intetsigende, som det at skrive under navnet anonym.

Min erfaring siger mig at folk er meget anderledes i virkelighedens verden end her.

Her er lidt til at vise dig hvad jeg mener:

http://www.argumentet.dk/film/rlvi.wmv

En ret underholdende film om forskellen mellem nette og virkeligheden.

jamen dog d.k
Jamen herregud da, hvis dit største problem her i verden er at få at vide at du skal klappe i, så er du da godt nok heldig stillet ;-)

Og hvis du udtaler dig om noget du ved noget om, jamen så skal du da for min skyld være mere end velkommen til at fremføre nogle af de gode argumenter du besidder, det vil sige at du ved/mener noget om de 11000 mennekser der går ledige og som er visiteret til fleksjob ?

Noget som kan hjælpe feks mig til at komme i job !
For så skal alle dine råd og argumenter da være så hjertlig velkommen hos mig, jeg er nemelig død hammerende træt at at gå ledig, jeg er lige så træt af at blive afvist af samtlige job jeg søger fordi arbejdsgiver ikke ved hvad hulen fleks er..

Som flekser ved du ikke engang med sikkerhed hvor mange timer du er visiteret til og du ved ikke hvilke refusion af lønnen du er berettiget til, fordi det er afhængig af jobbet.
Så når du endelig får mulighed for en samtale, og arbejdsgiver spørger om sådanne mest elementære ting så kan man kun svare, det ved jeg desværre ikke...

Så jo når du mener at flekser (læs mig) bare kan gå ud og søge fleksjob istedet for at overlade alt til kommunen, og den måde du skriver det på , ja så kan du ikke andet end forvente at folk slår igen...

Vi søger selv job, under umulige og uafklarede forhold.. Vi søger job vi er overkvalificeret til og vi søger mange gange flere 100 job, uden resultat..

Og nu skal vi heller ikke glemme at flekser i følge loven (kig på brevet fra Claus Hjort) er berettiget til at vente hjælp fra kommunen for at finde et job,,, Kommunerne har bare ikke de job !!!!

Så nu er hesten klappet og jeg ser da frem til at høre fra dig om hvordan man som flekser griber sagen an når man søger job ...

På forhånd tak ...

apropos Syltning ? Awe Maria
Hvor har du læst det ?

ja. natuglen
-Elsker at være oppe om natten-

Se, 3F's hjemmeside, arbejdsløs fleksjobber
der er en masse artikler og informationer om Fleksjob. Der er en artikel hvor "Hjort erkender syltning af Fleksjob".
Prøv at gå ind og læse 3F's hjemmeside, om alle de indlæg som der er om Fleksjob, og Hjorts holdninger.

Har ledt men ikke fundet på 3F, men... Awe Maria
Hvis men skriver Fleksjob i søg, så kommer der en hel stribe artikler men ikke se den, kan du sætte en link ind i en besked her ? eller fortælle hvor den er på 3F.;-)

Prøv at søg og læs arbejdsløs fleksjobber
Artiklen "Fleksjobbere betaler selv sygdom",...derefter er der et Link, "Urimelig jagt på fleksjobbere". Der skulle der være flere Relaterede Links, hvor artiklen "Hjort erkender syltning af Fleksjob". Det er en gammel artikel som er lagt på den 8 april 2005, så den er måske lidt svært at finde, når den er så gammel.

Jeg kan desværre ikke finde ud af, at sende Linket til dig, så jeg håber du kan finde det.

Links til 3F tomas_o
http://forsiden.3f.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051021/MENNESKER/51020021/1004

Har fundet den...1000 tak ; - ) Awe Maria
Til dig og Tomas ;-)

Altid tomas_o
klar til at hjælpe hvis jeg kan.