Er du medlem af en bogklub?

Er du medlem af en bogklub? bibliote-karen
I "gamle dage" var det trendy at være medlem af en bogklub, og alle talte om det.

I dag hører jeg sjældent om folk som er medlem af en sådan. Selv er jeg ikke medlem, da jeg synes det er mere til besvær end til gavn. Jeg er også en af dem som glemmer at melde fra, og har ofte endt med at få bøger hjem, som jeg alligevel ikke gad læse.

Men hvad med dig - Er du medlem af en bogklub?
Hvorfor/hvorfor ikke?

Nej... spurs.lane
Hader bøger

Er det ikke lidt gammeldags? simon-says
Benytter mig af de veletablerede butikker, eller bibliotekets Karen.

*FB*

De samler støv...hehe simon-says
Grineren svar.

*FB*

Jeg er medlem... mulli
...af en bogklub. Men jeg køber næsten aldrig noget.

Jeg tror snart de bliver trætte af at sende tilbud til mig, når jeg altid afbestiller dem.

Blev medlem, fordi der var et godt start-tilbud.

Jeg låner de fleste bøger af venner/familie, på biblioteket eller køber når jeg støder på et godt tilbud i en forretning.

God læselyst :-)

Dagens bedste svar simon-says
LOL for et grineren svar.

*FB* - tak for grinet

Tidsbesparende h.olsen
Ja Jeg er medlem af en bogklub, jeg har været medlem af et par stykker, Gyldendal, Lademann osv. pt er jeg medlem af samlerens-bogklub.
Jeg læser meget og har ikke så meget tid til at gennemsøge market for gode bøger, derfor er det rart at få bøgerne præsenteret i et lille hæfte, hvorefter jeg kan bestille de bøger der interessere mig. Det hele forgår over deres hjemmeside også afbestillingen af månedens bog.

Fordi jeg går op i at læse mialand
og så skal jeg nok få taget mig sammen til både at bestille og afbestille bøger :0)

Jeg er medlem af samlerens bogklub. En Gyldendal bogklub. Det er den bedste jeg nogensinde har været medlem af. Den er billig og det er så let at bestille over . Man skal vist kun købe 2-3 bøger om året. Og jeg køber i gennemsnit om året 7-8 bøger, så det passer mig meget fint :0)

Kan godt anbefale den :0)

bogklub - jo pbw
Jo (dvs. min fader) vi/os er skam medlem af en Gyldendals Bogklub, som er den største af dem. Du afleverer blot kuponen i den lokale boghandel, der er medlem eller sender den ind.

Et tip, der gør at du kan huske at aflevere/sende afbestillings kuponen er ved at lægge den blandt dine girokort.

til: Bibliotekaren:
-- hvordan husker du at aflevere bøger til tiden på Biblioteket?

-- god dag til alle

Jeg har været.. dr100
men meldte mig ud af samme årsager som dig :-)

Tjaa... jannien
Det er jeg vel. På min datters vegne. Hun er jo kun knapt to år, men der er mange spændende, nye børnebøger i Bogklubben Rasmus - og så er hun VILD med Rasmus Klump!

men ikke af en bogklub. Med LEM.
jeg har så mange faglige bøger som jeg absolut skal læse engang imellem, og hvem vil betale for en bog, som er delt op i tre eller fire bøger, for at få hele romanen med, spild af papir.
bøger er spild af penge, man kan hos kirkens korshær købe utallige bøger for omkring 10 kr.

idag kan alle jo kalde sig forfatter, også selvom man skriver som den sure mokke, som for nylig har været vist i TV om magtmisbrug og vold, fakta er, at der er flere voldelige kvinder end mænd, men mænd skriver ikke om deres alkoholiserede samlevere, koner.
der findes kun 2 vigtige bøger i mit liv, ali bab, og lærebog for kokke, som efterhånden er 30 år gammel, men stadig Biblen inden for gastronomi, alt andet er noget bras som grethe grumme, og andre talentløse fruentimmere har skrevet, uanset hvilken jamsebog eller ugeblad man læser, så er udgangspunktet altid noget, som er bnyt i danmark, i sin tid var det okra, eller ladies finger, som den også kaldtes, og kunderne stormede til butikkerne for at finde varen.
kunsten at lave mad, er ikke en åndsvag opskrift, og tonsvis af varer, i min læretid kunne fruen pludselig midt i rykket kommemed en opskrift på en kage, som absolut skulle laves her og nu, til alles forargelse, og resultatet blev naturligvis et flob.
vi har så mange luderkokke, som viser sig på TV og i diverse magasiner, deres udgangspunkt er tre retter til to personer, sæt de samme til at lave mad til 1200 mand på samme tid, og se om de kan klare mosten.
jeg har været heldig at arbejde med rigtige fag kokke, leo frost, sønder schou, jet jørgen, og utallige andre mesterkokke, dengang var der ikke noget der hed **færdige mel og kødboller, eller falsk bearnaise og hollandaise, dengang var varene ægte, og man havde en grøntsagsmand, som skrællede kartofler, gulerødder, champigon og klargjorde diverse krydderurter dagen lang.
idag er mad ikke mad, men vacumpakket, eller frosset sekundavarer.
en god kok kan improvisere med ganske få midler, alt sammen noget som ikke er nævnt i en jamsebog, prøv at besøge jensens bøfhus, og andre bakteriebomber, og I vil se, at alle garniturer og sauce er lavet på fabrik, med diverse E numre, det samme på cafeterier og cafeer, samt naturligvis alle bakteriebomberne på motorvejene.

en glad og motiveret kok har mange gode ideer og forslag, og det kommer ikke fra jamsebøger, men fra et fagligt stolt hjerte.

for min skyld kan de lukke alle biblioteker, de fleste bliver alligevel brugt som hashklubber for de unge, og det er umuligt at finde en bibliokar, hun sidder altid på tønden, med den sidste nye udgave af hjerteblod og sex i det almene rum.
byg dem om til badecentre, hvor man kan få sauna, og pisk i røven med friske birkegrene, utallige offentlig ansatte trænger til stimulans, så måske kan de lære andet, end kun at mobbe hinanden, og genere borgerne, tak.

du bor åbenbart ikke i Danmark Trinja
kan jeg forstå. Ellers også er du babre uheldig med dit bibliotek. Mit er fantastisk godt. De har alt og ellers skaffer de det lynhurtigt hjem og bibliotikarerne ved alt muligt. Det er en fornøjelse at gå på biblioteket. En skam du ikke har fået den oplevelse

Et par stykker bibliote-karen
Dem er der sikkert også et par stykker af ;-)

/Bibliote-Karen

Svar bibliote-karen
Jeg er rigtig dårlig til det med at huske at aflevere bøger på mit lokale bibliotek, og har måttet betale nogle bøder efterhånden (desværre)

Nu har mit bibliotek lavet en service, hvor jeg får en mail, når låneperioden er ved at udløbe. Har allerede sparet en del bødepenge.

Mange år siden bibliote-karen
Hej.

Jeg kan næsten forstå, at det er mange, mange år siden jeg har været medlem. Den gang kunne man ikke afmelde og bestille via nettet. Man skulle fysisk ned i butikken eller indsende et brev til den lokale boghandler.

Smart at der nu findes både online bestilling og afbestilling :-)

God måde bibliote-karen
Det er da bestemt også en god og sikkert billigere måde at få litteratur til din datter.

Hvis du ligefrem bibliote-karen
hader bøger, så ville det da absolut også være spild af penge at være medlem af en bogklub ;-)

Skal man ikke købe bibliote-karen
et vist antal bøger hvert år for at kunne være medlem?
Eller var det i "gamle" dage, at de stillede det krav?

mvh
Bibliote-Karen

Nemlig. jannien
I denne måned fik vi en herlig bog med 4 eventyr af H.C. Andersen. Der er en masse dejlige billeder i, og så er der CD med. Så når hun bliver lidt ældre, kan hun selv sidde og bladre, og så lytte til historierne.

Der er også mange andre gode tilbud. F.eks. div DVDer men Rasmus Klump og Morten Skilpadde. Og så kommer Rasmusposten en gang i måneden, med små konkurrencer og sjove lege. Jo, det er en god bogklub - for børn ;oD

Vi skal jannien
købe to bøger, ud over starttilbuddet. Men kun de to. Ikke hvert år eller noget.
Det er vel forskelligt vil jeg tro.

Forskelligt mulli
Jeg tror det er forskelligt fra bogklub til bogklub. Jeg mener ikke, at der var nogle krav overhovedet, eller også var det, at der skulle købes 1-2 bøger ud over start-tiluddet.
Det har jeg i hvert fald gjort for længe siden...

du har ret pbw
Du har ret. Det kan være svært at huske - det har jeg også måttet sande tidligere. I dag har jeg lavet et system med datoer og faneblade, hvor jeg sætter et ark papir ind med hvilken regning eller bog m.v. der er på denne dato. Er der flere bøger indenfor en uge samler jeg det sammen til en tur på biblioteket inden afleveringsdato...

Mrbojangle ønsker jer alle en god dag.

TAB 185 "bageren"
JET JØRGEN var Superviser,Sønderskov var Crew Chief på natholdet.
Leo Frost og jeg arbejdede sammen på dagholdet,han var ny,blev vist til rette osv.Han var dygtig og havde erfaring.Lasse Rodian var dygtig,"Monroen" var også dygtig,men var en skør skxx,ikke noget at samle på.Søren And var den bedste Crew Chief i min tid.De andre kokke mente de var "verdensmestre",men de havde glemt at "stikke fingeren i jorden"."Bageren"