Er du også ved at være træt af små autonome møgunger på Nørrebro

Er du også ved at være træt af små autonome møgunger på Nørrebro Joejoe12
Endnu en gang Reclaim the streets my ass, de små 15-16 årige møgunger, fuck samfundet, politiet, faderhuset, regeringen, leverpostej i madpakken og matematikafleveringer til mandag, og det der ellers ikke lige passer de små herrer og damer, åh undskyld drenge og piger.

Jeg er træt af det syn de har på andre mennesker, det er vi ikke enige i, så nu kaster vi med sten på politiet, almindelige mennesker der bare udfører deres arbejde. Men de små drenge og piger er sikkert vi de kan få smadret et par politihoveder.
Så jeg håber bare politiet snart får gummikugler, så kunne de give lidt igen af samme skuffe, så gad jeg godt og se hvor meget de har lyst til at kaste med sten.

Eller er det bare mig?

Fuldstændig enig.... Anonym
Og tag bare Christiania og alle de der Brianagtige 2G med i samme omgang.. Lad os få noget lov og orden her i lille dejlige danmark. Ud med pladderhumanismen.

Enig... anders_engberg
Omsorgssvigt siger jeg bare!

;o)
A

Politiet burde have Sigrid
de her strømpistoler, hvor personen der bliver skudt på, bliver lammet af strøm i et minuts tid og så kan man løbe hen og anholde dem og kyle affaldet i spjældet. Jeg hader de snotunger, det er en pestilens at bo på Nørrebro engang i mellem

Bevar Christiania Sigrid
men få de lømler der ikke bor der smidt ud. Christianitterne er fredelige mennesker og vil bare gerne leve i fred hvor de gør, uden at andre absolut skal ødelægge det

besindighed Oldemor
de pistoler blev vist i fjernsynet, og de forvoldte meget smerte.

Det er unge vildledte og spørgsmålet hvem er det som stå bag og fører dem på konfrontationspolitik, ligesom for mange år siden står de autonome og halvpolitisk helt til venstre, LIRs partifæller.

Samfundet er ved at gå i opløsning, stærk hjulpet af de venstreorienteret for opløsningen sker på græsrodsstadie.

Hvad er der at gøre, vold avler vold, så måske skulle vi både hører efter hvad udtrykker de med dette, men samtidig lærer dem ansvarlighed og at de må slippe den kræve mentalitet de har.

Deres forældre har ikke evnet at opdrage dem til at ejendomsretten er ukrænkeligt.

Dem der er ejer bygningen må gøre som de vil med den indenfor lovens rammer, ligesom vi andre må overholde loven.

At købe bygningen til dem, vil være at belønne dem for dårlig opførsel så det kan slet ikke blive resultatet.

Så vil det aldrig ende, næsten gang vil det være noget andet.

Salp af... Peaceout!
Udover i virker som gennemsnitslige kedelige "WHITE TRASH" kaffe og kage kedelige danskere, så slap lige af. (joker, lad vær at tage det personligt, men vær ÅBEN! ;) peace out!)

Jeg var tilstede i søndags, selvom jeg ikke kommer i Ungdomshuset.
Jeg går på Handelsskolen ikke lige deres type, men vil godt støtte det der er anderledes, så som Ungdomshuset, en moske, Christiania og street art.

Jeg kom til denne gadefest med en pose øller, efter at det havde været rigtig hyggeligt i nogen timer hvor vi havde bevæget os rundt, uden problemmer med politiet, så kom vi og skulle krydse åbouldevarden og pludselig var der politi som spærrede gaden. Kan huske at jeg stod ved siden af en dame i kørestol og en barnevogn lidt længere inde. Jeg havde selv slynge fordi min arm var/er forstuet. Pludselig begyndte folk at råbe pas på, og så gik det stærkt, 100 betjente med kniplerne fremme, løb mod mig, damen i kørestol og en barnevogn. Politiet havde intet sagt, eller jeg havde intet hørt.

Har aldrig været i problemmer med politiet før, men dette her var så sindsygt, troede ikke politiet være sådan, de slog på alt og alle, der var fandme børn tilstede. Kan godt forstå brosten kast, flaske kast osv. når man får sådan en behandling. Personligt ville jeg have gjordt det samme hvis ikke min arm havde været i uorden.

Politiet har også talt usandt, urolighederne startede ikke ved Dronning Louises Bro men ved Åbouldevarden da politiet andgreb!

Ærgeligt at politikerne ikke tager deres ansvar, istedet for at gøre unge til kriminelle og sætte politiet til at slås!!!