Er du til gratis koncerter ??

Er du til gratis koncerter ?? rotterotte
...i klassisk musik ??

http://www.kristendomogkultur.dk/Kalender.aspx?Genre=Musik

Jeg selv har længe yndet at storme rundt på min cykel i hele København til de forskellige kirker, for at få en god og oven i købet gratis musikalsk oplevelse. Mange af de koncerter der bliver afholdt er af ret høj kvalitet og det er en nydelse at være der og jeg er altid i hopla når jeg kommer ud fra sådan en koncert :0)

Nu har jeg godt nok linket til koncerter i København, men mon ikke også der afholdes gratis koncerter andre steder ;0)

Jeg ville lige anbefale linket fordi jeg fandt ud af, at ret mange af mine venner synes det er en virkelig god ide. Jeg troede bare de ville rynke på næses af mig, men således forholder det sig heldigvis ikke :0)

Nå, men nu har I en god idé til nogle aktiviteter man kan gå til UDEN altid at skulle have pengepungen op af lommen :-D

hejsa min ven djdaddy
har du fået profil på Last Fm. det er sån set en go nok side for dem som har brug for lidt nyt musik, men af alle de folk der sidder der inde er der sq ikke en der har det nummer jeg skal bruge.
underligt :( nej jeg fik lige en profil efter jeg så dit indlæg..

Hejsa rotterotte
nej jeg har desværre ikke fået oprettet en profil endnu. Synes simpelthen jeg er så presset lige for tiden, så det bliver nok først i næste uge at jeg får det gjort. Jeg vil nemlig vildt gerne være medlem. Jeg kan godt finde en masse interessant musik derinde, men det kan være dit er mere specifikt ??
Måske ville siden rent faktisk have utrolig meget glæde af, at du var derinde og kunne tilføre den nye ting. Har du tænkt på det ?? :-D
Du er mest til elektronisk musik ? Hvilken genrer indefor elektronisk dyrker du egentlig mest ?
Jeg er jo ikke så velbevandret på området, men synes ret godt om Aphex Twin, Trentemøller, Mikael Simpson o.l. Det er den generer jeg ligger i, hvad den så end hedder? :-D

hejsa djdaddy
Trentemøller Genren er elektrohouse, jeg er så til dance

Mon der eks.tak for linket
spilles lidt gammelt zappa fra mothers tiden?

hej

Tag mig med Rotte laddyladdy
når du ser det her indlæg. Jeg vil gerne muntres op med en koncert. Sidder i øvrigt ved din computer hjemme hos dig nu...hehe :0)