Er du til pels?

Er du til pels? simon-says
Skal fruen i huset ha' sig en ny pels, eller skal kæresten?

Så husk på dyr pelses når der er varme, og i dagens anledning bringer jeg et par megaklamme links, så i fjolser kan se hvordan det i virkelighedes verden foregår:

IKKE for sarte sjæle (HUSK LYD): http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/spanish.php

En blid link: http://es.geocities.com/linxpardinus/pieles.html

Hvor mange dyr der går til hver model: http://strasbourgcurieux.free.fr/fourrure/Pieles%20de%20lujo.htm

*FB*

nej sq... anders_engberg
Min frue skal ikke ha pels

;o)

A - på et højt niveau

Fy for helvede kj987
Ad!!!!

Ubetinget ..... Smitty
 
.... JA!

Pels er en meget smuk ting.  Du forsøger dig åbenbart i samme ærinde som "Green peace" gjorde for år tilbage, hvor man tror at 5 og 7 er lige!
De mente at fordi nogle Canadiere slog baby sæler i hovedet med en pig-stav  -  så gjorde Grønlændere jo det samme!

Grønlændere mishandler ikke dyr til døde! De bliver skudt, så de ikke lider.
I danmark afliver vi heller ikke f.eks. mink på samme måde som du fortvivlet forsøger at agitere for.  Danske mink aflives på en 100% sober måde, hvor de ikke lider.

Skal jeg sammenligne dit indlæg med noget - så er det præcis lige så unuanceret og tåbeligt, som var det skrevet af "Lady-In-Red".

Læs fakta - før du begynder at "anklage" nogen.
 

Nej jeg er ikke "til pels" dulkis
men jeg har to af slagsen. Af dyr opdrættet, aflivet, pelset og forarbejdet i Danmark.

Nej - det er løgn, jeg har tre. Den sidste er en grønlands sæl. (arvestykke) nåh ja, og nu vi er igang; en hue af vaskebjørn og en krave af sølvræv.

I dag har jeg kun spist grønsager, men igår spiste jeg fisk - dagen før svinekød og dagen før oksekød.

Jeg mener, som alle andre mennesker, at det er fuldstændig utilladeligt at pådrage dyr unødige lidelser, og skal de aflives skal det gøres hurtigt og effektivt, ligesom de skal behandles ordentligt, mens de er i live. Det forsøger jeg at sikre mig som forbruger. Jeg køber ikke varer, jeg ikke kan gennemskue, hvor kommer fra.

Ja...... Marianne25
jeg er til pels, pels er dejlig varm.

Forfærdeligt!! karina-87
Det er simpelt hen noget af det værste, jeg nogensinde har set!!! Jeg håber virkelig, at Smitty har ret i det, hun siger! Men det gør det jo ikke meget bedre, at det foregår andre steder i verden! Det er da en fuldstændig ubærlig tanke at have, at der er nogle, der kan finde på at behandle dyr så hjernelamt!! Det er da SÅ himmelråbende utilgiveligt!!! Efter min mening skulle de lede, hjernedøde møgsvin, der gør det, behandles på akkurat samme måde, for så kunne det være, at de kunne indse hvor frygteligt, det er!! De dyr gennemgår den største pinsel, man overhovedet næsten kan forestille sig! Hvis der findes pels i Danmark, der er trukket af levende dyr, så skal jeg ALDRIG nogensinde have en så længe, jeg husker dette!!!

I øvrigt forstår jeg ikke helt, at de andre kan tage det så roligt! Der er én, der skriver "AD". Det synes jeg godt nok ikke er tilstrækkeligt i en sag som denne!

Ups! karina-87
Nå, der var vist lige kommet et par stykker ind, mens jeg skrev! Og Dulkis ser ud til at have samme holdning som mig og FedeBritt! Så undskyld til Dulkis, hvis hun følte sig ramt over det, jeg skrev til sidst. :-)

Aflives dyerne på orden måde Bare mig
Er det helt i orden at gå med pels.

Ja okay men Minnie Mouse
jeg nægter at tro på at du synes dyremishandling er ok. Jeg synes kun pels er okay, hvis dyret i det mindste har haft et godt liv og hvis dyret alligvel skulle slås ihjel

De er stadig i live!! Søg i debatterne
Fy for helvede hvor er det klamt....!!

AAAAAAD!!!!!!!!!!!!!!!!! Pernille2
Folk der slår dyr ihjel på denne måde skal selv have samme behandling. Jeg gør det gerne -også gratis og jeg vil nyde det!!!!! Føj for helvede! Folk der køber pels fra dyr som KUN er døde for at blive til pels fordi vi snotforkælede danskere ikke kan "nøjes" med bomuld, skulle skydes i hovedet med en maskinpistol! De dyr der i forvejen spises, kan man intet sige til, men mink spises ikke!! Og babysæler spises ja, men ikke i så stor grad som de slås i hjel i, så SMITTY -du får bare ris til egen røv når du afgår ved døden og skal have bestemt din skæbne!! EXPRES TIL HELVEDE! HAHAHAHA!!

Store ord ..... Smitty
 
..... fra en umoden person!

Du må naturligvis have din holdning - præcis som jeg må have min holdning. Det er trods alt et demokratisk samfund vi lever i.

Omvendt kunne du måske overveje både linieskift og afsnitsinddeling - og ikke mindst holde en lige så ordentlig tone som andre gør?

Undskyld mig - men dit indlæg er umådelig infantilt!
 

Lad os endelig være enige om ..... Smitty
 
.... at dyremishandling ALDRIG er acceptabelt.

Som jeg forsøgte at skrive i mit indlæg, så kan jeg ikke forarges over f.eks. sæler der skydes på Grønland. På samme måde aflives f.eks. Danske Mink på en måde, så dyret ikke lider - og pelsen ikke tager skade. Derfor er dansk Mink blandt verdens fineste.

Med hensyn til dyremishandling, så skal jeg gerne melde én som udøver dyremishandling - og jeg forstår ikke, at man med vores dyreværnslov kan acceptere Halal-slagtning. Dét er om noget dyremishandling.

Bemærk Halal-slagtning IKKE er en religiøs betinget slagtningsmetode - men alene er kulturelt betinget.
Uanset hvad - så mener jeg stadig det er dyremishandling; og vi som dyrevenlig nation skal opretholde et forbud mod det.
 

Det er fisk også når................. En stemme
de bliver fanget.

En stemme.

Haha Pernille2
Jamen det er da flotte ord -selv fra en person som dig.

Ja, du har ret til din mening og jeg til min. Ligesom jeg udtrykte MIN mening i går; du ryger til helvede med den holdning.

***SLUT***

Infantile ..... Smitty
 
... børn er der nok af!

Efter min bedste overbevisning, så er "Pernille2" endnu et eksemplar af racen.

Trist med så indskrænket en horisont, som indlæggene viser.