Er du tilfreds

Er du tilfreds kaiogkaren
med din læge?

Har du spurgt ham Ano.nym
de samme kære ven.
Snakker men, lærer men

Ano.nym rødhætte
Sikken et vrøvlesvar, det gir` da overhovedet ingen mening!!!

Min onkel døde. karpa
Af modermærkekræft.
Hna havde et modermærke der kløede, så han fik noget salve i 2 år. Det var canser. Efter de 2 år var det forsent. Han døde en død hvor kroppens organer døde æidt efter lidt. Den værste død jeg har været vidne til.
Den behandlig han fik er jeg overbevist om, var udelukkende før at spere sygehusvæsenet for penge.
Jeg kalder det mord.

nej korsør pigen
synes tit at de ikke sætter sig ind i det enkelte menneskes sag.

Havde en god og meget lyttende læge inden jeg flytte til et andet sted,nu har jeg en læge der gerne vil have så mange patienter igennem så hurtigt som det er ham muligt.

Var hos lægen for nogen måneder siden med 2 ting, den ene var bare en henvisning til hudlæge( et modermærke)

Mit andet problem er at mine fingre sover i min venstre side, løsning på det problem " sørg for at lave noget mere der er intet unormalt i det"( arbejder som regnørings assistent, og bruger begge mine arme meget, da jeg som 16 årig fik konstateret at jeg led af seneskedehindebetændelse i mine arme), dette bragte jeg også op for min læge men det blev slået hen, i løbet af 5-10 min var jeg ude af døren igen :S

Ikke en fed behandling at få når der er noget der bekymre en.

Jah såmænd dulkis
men ellers blev han da bare skiftet ud. Jeg har jo selv valgt ham - ikke omvendt.

ja, jeg er yderst tilfreds med min læge, kok on the top of the world.
men jeg er ikke tilfreds med, at jeg skulle vente 53 dage på at få taget et foto af min lænd, jeg havde gået med frygtelige smerter, og min læge havde taget blod, urin, og alle andre prøver, så jeg skrev et hade brev dels til hospitalet og im@im sundhedsministeriet.
efter ca. en uge fik jeg en skriftlig undskyldning fra overlægen på billeddianostisk afdeling, hvorefter jeg undskyldte min opførsel.
da dagen oprandt hvor jeg skulle møde kl. 08.00 var der service lige fra begyndelsen, der blev taget tre billeder, og det tog ca. 6 min.
jeg får først resultatet om en uge.
jeg har aldrig haft forbindelse med sygehusvæsenet, men jeg kan se at mange patienter er lost i systemet, tiden går med at vente, og hospitalerne er ikke intereserede i at forbedre forholdene.
vi har en professor eller læge mafia, som styrer hele det danske system, og nu vil sygeplejerskerne heller ikke hjælpe de kræftsyge, inden for min brance arbejder man sammen uden faggrænser, også når det virkelig brænder på, man går ikke bare hjem i barakken fordi man har fri, mange gange kommer der problemer som skal løses her og nu, og naturligvis hjælper man sine kollegaer uden beregninger, næste gang er det måske en selv der har behov for hjælp.

jeg var døden nær, men Ali' ass' en.
efter en skilsmisse i 1986 blev min krop pludselig ramt af psoreasis, det begyndte med, at skindet faldt af mine fødder i meget store flager, og hele min krop blev angrebet af en frygtelig kløe, men på grund af min kontrakt kunne jeg ikke være syg, da kontrakten forlangte, at alle ansatte var fysisk og psykisk raske. jeg var på thule air base dengang, og i forbindelse med en udskridning af lastbilen i en kraftig storm, fik jeg store skader på min ryg, som hospitalet ikke måtte behandle.
jeg skulle på ferie ca. 14 dage senere, så jeg troede at min læge kunne klare det ret hurtigt, men jeg blev sendt til en psysoteraupeut, hvilket var en chokerende oplevelse.
jeg fortalte hende som det var, at jeg kun havde 14 dage til behandlingen, da jeg skulle tilbage igen hurtigst muligt.
først sagde hun, at det ikke var noget problem, jeg kunne blive behandlet hver dag, men efter 2 behandlinger, sagde hun, at min krop ikke kunne tåle en så hurtig behandling, så jeg var sygemeldt i 8 måneder, og jeg blev naturligvis fyret.
jeg måtte selv betale for hele behandlingen, som bestemt ikke var 5 potter pis værd, fagforeningen kørte nogle kurser på kokkeskolen i Ålborg, så jeg bestemte mig for at bruge 14 dage på disse kurser, men jeg havde så mange smerter, og jeg kan huske, at jeg kørte rundt om natten for at finde en vagtlæge, så jeg kunne få noget smertelindrende.
i henhold til kontrakten, skulle firmaet retunere 150 kg. personlige ting, men istedet for alle mine breve, papirer, og andet vigtigt, sendte de mit fjernsyn og køleskab, som kørte på 110 volt, og ellers intet andet, af alt det jeg havde samlet i 14 år.
min faggforening skrev til fællestillidsmanden, men desværre skrev de hans navn på, så vi hørte aldrig noget, efter ca. 3 måneder ringede jeg til forbindelsesofficeren, og det viste sig, at fællestillidsmanden var fyret på grund af misbrug af den nye Danmark's telefon forbindelse.

det danske firma DAC var polarkolde i røven, de hævdede, at de havde sendt de 150 kg. som kontrakten nævnede. firmaet har senere ændret navn.
senere kom jeg til Godthåb, hospitalet der, eller SANA som det kaldes, er bemandet med danske læger der er kaseret herhjemme, en sand katastrofe for alle patienter, de lokale må bruge en tolk, for at blive behandlet, en patient købte sin egen xxxxscanner, da han var ved at dø af kræft, og han var træt af ventetiden på rigshospitalet, den kostede ham 7 milioner kr. men han blev behandlet for sent, og lige nu har han ca. 2 måneder tilbage, at leve i.
jeg kom i røde bade, og fik i tonsvis af binyrebarkhormon salve, men lægen tog aldrig en blodprøve.
først mistede jeg al skindet på hænderne, derefter på det meste af kroppen, og jeg måtte konstant arbejde med gummihandsker på.
hele min krop vædskede, og mine ben blev dobbelt så tykke, jeg fik stafylikokker i hele kroppen, så da dyrlægen stoppede mig i mit arbejde, måtte jeg rejse til DK, min egen læge kunne godt se at det var alvorligt, så han sendte mig til en meget dygtig hudlæge i Hobro, hun tog blodprøver hver dag, og jeg fik noget medicin, som gjorde mig rask efter ca. 3 måneder.
inden da havde jeg også en frygtelig kløe, og jeg kunne næsten ikke sove for smerter.
jeg fortaalte hudlægen om den manglende behandling, og det viste sig, at den læge som behandlede mig på SANA, havde været professor på marselisborg hospital, hvor hun var uddannet.
min læge sendte mig til en specialist som fjernede mine åreknuder i venstre ben, og som nævnt blev jeg hurtig rask.
SANA nægter at udlevere min sygejournal, så jeg har klaget til im@im, sundhedsministeriet, men de vil ikke hjælpe.
mange læger burde ikke kalde sig læger, men bødler, de er fuldstændig ligeglad med patienterne, i mit tilfælde er det ikke livstilssygdomme, jeg har aldrig drukket spiritus, eller røget, men vi arbejdede konstant 18 timer i døgnet hver dag, dels fordi det lokale personale aldrig mødte på arbejde, så man skulle altid være klar til også, at udføre andet arbejde.

Nu 2 gange til Privathospital kaiogkaren
for egen regning. Det offentlige sygehusvæsen kunne ikke hjælpe mig, hvad jeg fandt ud af efter at have været til grin i 6 måneder. Det var første gang og kostede mig kr. 7.000.-
Næste gang, som endnu ikke er færdig, har indtil nu kostet mig ca. kr. 5.000.-, på grund af min læges uduelighed. Han er ved at blive udskiftet. Det danske sundhedsvæsen indtager en 10. plads i EF.