Er enig med vores beskæftigelse minister.

Er enig med vores beskæftigelse minister. claespedersen
Aldrig har jeg været mere enig med vores beskæftigelse ministre Claus Hjort Frederiksen, når han melder klart ud han synes det for dårligt at en lavt lønnet ikke har mere i lønnings posen end en bistands modtager. Jeg kan kun til fulde støtte fulde støtte vores beskæftigelse minister i hans forargelse, og vil til fulde støtte et forslag om bundfradraget blev sat op for arbejdstager, som jeg synes vil være den mest simpel måde at løse problemet på, så arbejder der ydre noget til vores samfund også har følelse af ikke bare at være til grin, ved det at skulle gå på arbejde hverdag.

Men ellers synes jeg det problem at tage op inde for fagbevægelsen og da bistands modtager jo ikke kan leve for mindre må det helt klart været de lavt lønnet der skal have mere i lønningsposen

Mvh

Du har så ret Anonymlavtlønner
men lur mig om det ikke er en fortalelse fra klovnen.

Man kan ikke uden Anonym nr. 2000
videre hæve mindstelønnen. Mindstelønnen er afhængig af markedet og markedet bestemmes ikke af DK, men af alle industrilandene.

Får folk flere Anponym
penge at gøre med, stiger priserne på forbrugsvare også. Det hænges uløseligt sammen.

Så at hæve lønningerne/hæve fradraget vil, have samme effekt som at sænke kontanthjælp, bistand osv.

At sænke kontanthjælp, bistand osv. vil ikke have negativ indflydelse på DK´s økonomi. Det vil det andet derimod... da det vil medføre øget inflation... hvilket vil resultere i en dårlig økonomi i forhold til udlandet.