er et kys utroskab?

er et kys utroskab? mia
hej jeg er en kvinde på 31, der har en kærest på 37, vi er kommet sammen i et ½ år nu.
vi har et vennepar der er kommet sammen lige så længe som os.min kæreste og pigen fra det andet par har været venner i en årrække.
Nu har jeg fundet ud af at de har kysset hinanden et par mdr. inden i vores forhold, til en fest, de siger at det bare var et tante kys og at kys ikke betyder noget, men kysset har alligevel værest så stort at hendes datter havde spurt om de var kærester...
Jeg fik det at vide fra pigens kæreste og ikke af min kæreste eller pigen selv
Min kæreste har efter en meget lang samtale indrømmet det, men bagatelisere det ved at sige at han ikke ligger noget i et kys
mit spørgsmål til jer er;
overreagere jeg, eller er det fair nok at føle sig ført bag lyset og føle at han ikke har været mig tro
Jeg tror jeg godt ville kunne ha levet med at de gav hinanden et tante kys, men det at jeg ikke har fået det at vide af dem og jeg skal få det at vide flere mdr. senere af pigens kæreste har jeg svært ved at acceptere....

Vi har jo alle grænser .... Anonym
..... for hvad utroskab er ...... er et kys utroskab, spørger du ?

Min mening er ... ja, det er det !

Elsker du en person overalt på jorden - så har du ikke lyst eller tanker om at kysse andre !!!!!

kysset anonym
Er det rigtig skrevet at de kyssede hinanden INDEN at I startede jeres forhold, eller hvad mener du helt præcist?

Hvis de har kysset inden at jeres forhold begyndte har han jo været dig tro, og har ikke fortalt dig om kysset for at skåne dine følelser. Der er jo ikke noget galt i det, hvis I ikke havde et forhold på daværende tidspunkt.

Kyssede de derimod EFTER at jeres forhold begyndte er det lidt en anden sag. Og det kommer meget an på situationen. Kan du læse i deres opførsel overfor hinanden om hvordan de har det mht. deres følelser?
Jeg synes at du skal tale med ham om det, om han vil eller ej. Det er ikke i orden at kysse sine pige-veninder når man er i et forhold. Og da slet ikke hvis man vil have noget ud af forholdet med dig. Er han måske interesseret i hende?
Havde engang en kæreste som havde en pige-veninde han havde kendt meget længere tid end mig. Sagde at de bare var venner, men fik pludselig at vide, at til fester når jeg ikke var med, virkede de mere som kærester. De danner par i dag.

Derfor er det ikke sikkert at din situation er sådan. Men du bliver nødt til at tale med ham om hvordan du har. Held og lykke

knus en ven :-)

2 mdr inden i vores forhold mia
hejsa, vi havde ca kommet sammen i 2 mdr. på det tidspunkt.
jeg har snakket med dem begge og de siger de kun er venner, de har haft snakket om deres venskab var noget der kunne udvikle sig, men det er de begge enig om at aldrig ville kunne gå fordi de er for forskellige at de ikke ville kunne elske hianden på den måde.
Men ja som venner siger de at at de holder af hinanden og at et tante kys når der bliver sagt hej og farvel har været naturligt for dem, nu har jeg så også fundet ud af at de også har kunne finde på det midt under en fest...
jeg ved ikke...jeg syntes bare det er for meget også selvom hvis det kun er tante kys

Den er lidt svær den der..... lodrodawa
Dersom det kommer an på hvordan man selv har det og hvordan den anden har det.

Nogle mennesker både herhjemme og fra andre kulturer har meget med at give en krammer og endda kysse hinanden (ikke tungekys og såen) men et let kys...både på kinden og på munden.

Så det er svært om den der kysser og krammer skal holde op eller den anden part skal acceptere det.

Jeg tror det kommer an på den enkelte. Hvis du kan acceptere det ville det jo være lettere end at hvis den anden skulle lade være med det, da det mange gange er noget de er "flasket op med" og blevet til en indgroet vane. Men alle kan jo ændre sig og droppe gamle vaner.

Jeg havde en kæreste hvor det var naturligt fra hendes side og fra den omgangskreds hun havde. Alle gjorde det indbyrdes. Hun blev dog selv ekstrem jalous da jeg gav et "tantekys" på kinden af en af vores kvindelige bekendte....og var genstand for en diskussion som udviklede sig til skænderi....så nemt er det absolut ikke. :-)

Jeg synes du skal undersøge dig selv om du vil acceptere det. Hvis ikke så skal du sige at det vil du ikke acceptere. Men samtidig være åben for at han måske ikke vil acceptere at skulle lade være.

Men ja....det er en svær en den der.

Håber at du finder ud det og at det ikke udvikler sig til skænderi og sårede følelser og det der er værre.

De hjerteligste hilsner, Eyas.

Som man selv ser på det... Piat
Jeg ville tage det meget fortrydeligt op...jeg kommer i et miljø hvor partnerbytte er almindeligt..der er een fast regel som altid skal overholdes, og det bli´r den..det er at man gerne må have sex med andre, men at kysse er strængt forbud.

Det set udfra, at sex er et "dyrisk behov" men et kys er noget mere inderligt og følelsbetonen....og derfor gir kysset anledning til jalousi og bli´r betragtet som utroskab.

Man føler en del for een man kysser...jeg syntes du skal træde i karakter og fortælle din kæreste, at det ikke er acceptabelt og det må stoppe..du står egentligt også lidt svagt ved at andre ved din kæreste kysser en anden....det er helt kiset ...

Tro mod dig selv! baremigann
Utroskab opfattes forskelligt, alle har vi vores egene normer og grænser inden for det tilladte. Men ingen tvivl om, at du føler svigt og derved bliver din opfattelse af situationen ligestillet med utroskab.

Og det da heller aldrig rart at høre rygter om sin kærestes eskapader og da slet ikke fra 3 hånd.

Kysser han hende eller andre på munden når du er tilstede? Hvis ikke, så hvorfor...Syntes han selv det er ok, hvis du gør det samme?

I skal få snakke ud om jeres grænser og han må acceptere, hvis du ikke er med på tilfældig mundkysseri med andre.

Ønsker dig held med dit nye forhold, men husk.........vær altid tro mod dig selv!

hmm anonym
Et kys er meget personligt, privat og specielt. Det er ok at du er jaluox over det, og prøv at få ham til at se det fra DIN side. Hvis de har talt om før, at det ikke kan blive til et forhold mellem dem, hvad betyder det så?? At de gerne ville ha gjort forsøget, men ikke turde?? Hvorfor overhovedet snakke om det, for så er der jo noget om det, når de selv har talt om det på den måde. Er det så bare tante-kys, og kan det udvikle sig? Synes også at det sætter dig i et dårligt lys overfor jeres andre venner, at han er så tæt med hende at de ligefrem kan dele kys, når de begge er i et forhold med andre!

PS: ikke for at være "a pain in the ass", men det hedder at det var to måneder INDE -og ikke INDEN (=før)- i jeres forhold. Måske derfor denne forvirring om hvad du egentlig mente. Håber at det er ok at jeg nævner det.

Held og lykke :-)

There's no such thing... Anonym
Jeg kender godt situationen fra begge sider, og kan godt forstå du spørger dig selv om du skal være bekymret. Men er svaret ikke, eller i hvert fald en del af svaret, som du også selv påpeger, at ingen af dem har nævnt det for dig. For mig virker det ret afgørende for betydningen af det omtalte kys...
Som sagt kender jeg situationen indefra, og når en af mine x'er kysser mig på læberne og siger at det ikke betyder noget, at det er uskyldigt, er det tydeligt for mig at THERE'S NO SUCH THING as innocent!

utro?? dumle
hmm.. med tunge=utro.. uden tunge=ikk utro.. min mening..

kysse med en ven?? Mette
Heeej!! *S*

Jeg kysser tit med mine drengevenner, det gør man da, hvis man må kysse med sine pigevenner må man også kysse sine drengevenner! Jeg gør det når min kæreste er der og når han ikke er der!! Han har ikke noget problem med det, for som sagt så er han jo min kæreste og det er jo ham jeg elsker!! Hvis man stoler på hinanden er der ikke noget problem i at kysse!! Det kommer jo helt an på hvem det er med!! Hvis det er med en fremmed så er der selvfølgelig noget forkert i det!!