Er få mandlige skolelærere et problem?

Er få mandlige skolelærere et problem? simon-says
Mændene svigter folkeskolen - både som ledere og menige lærere, viser en opgørelse fra Undervisningsministeriet.

Under hver fjerde af de 18 til 24-årige ansatte i Folkeskolen er nu mænd.

Anders Bondo Christensen, der er formand for Danmarks Lærerforening, mener, at lærerfagets tab af prestige gennem de seneste år betyder mere for mændene end for kvinderne.

Men hvad er problemet? Hvorfor skal vi have mandlige skolelærere, hvis kvinder har mere lyst?

*FedeBritt*

Lavtlønsområde LÆRERINDEN**
Studietiden er lang i forhold det økonomiske udbytte.

Hvis I vil have mænd i folkeskolen skal lønnen op.

Mænd har mindre lyst end kvinder Vil du oprette en debatprofil?
På grund af jagten på pædofile tør mænd ikke længere beskæftige sig med børn.

Dette betyder at børnene får en stor overvægt af kvindelige pædagoger, lærere osv. Da de voksne er rolleforbilleder, betyder det at drengene bliver fimsede og ikke selv kan finde deres indre mand. Jeg gætter på at Karl Mar har nogle kommentarer her.

Dette forstærkes af at antallet af delebørn, der bor ved deres mor, er meget stort. Når man - som Mand - møder disse børn mærker man tydeligt deres behov for også at have et Mandeforbillede og at have naturlig kontakt med mænd.

PS: Misforstå mig ikke. Jeg afskyr pædofile, alle deres gerninger og alt deres væsen. Men hetzen mod dem tager nogle gange overhånd og rammer os andre, så man dårligt tør svare et fremmed barn af frygt for at blive set skævt til. Og har også det kedelige resultat, at mændene skal være ekstremt motiverede for at give sig i kast med at have med børn at gøre professionelt.

Så du rammer et samfundsproblem der, FB. Tak for indlægget

Jeg kan ikke se Vil du oprette en debatprofil?
at kvinder skal nøjes med mindre i løn end mænd

Tror ikke det er problemet opz
Jeg tror og håber ikke, at har ret. En mand der har lyst til at skabe og passe børn som pædagog eller lære fra sig som lærer dropper ikke seminariet pga. han er bange for at fremtiden vil bringe ham pædofile anklager. Det er utrolig få, der rammes af anklager, og man skal virkelig være sikker i sin sag før man ankalger fordi, at selvom den officielle anklage tilbagetages, så vil rygtet hænge ved. Men hvis man bare opfører sig normalt, så skulle der ingen anklager komme. Jeg tror problemet er et andet.