Er folk med briller mindre tiltrækkende?

Er folk med briller mindre tiltrækkende? Q37
Jeg fik briller for en uge siden – puha! Er så småt ved at vænne mig til dem… Men synes stadig jeg ser ’forkert ud’ – også selvom jeg har fået komplimenter for dem ;-)

Én ting er at vænne sig til at bære briller… men det værste synes jeg dog, er forfængeligheden 8-)

Inden jeg fik briller, har jeg kun haft én kæreste med briller… og syntes sgu det var lidt besværligt med de der briller, når der sku’ kysses… osv. ;-) Desuden syntes jeg også, at mænd uden briller var mere tiltrækkende… og det synes jeg nu stadig :-) Men tænker mænd ligesådan mht. kvinder?

Hvordan er dit syn (hm! ;-) på folk med briller? Er de mindre tiltrækkende – ell. betyder det ikke noget, om de har briller ell. ej?

Ligeglad KatjaMaj
Jeg kunne ikke være mere ligeglad end om folk bruger briller eller ej, for mig mindskes mennesker tiltrækningsevne ikke af briller, jeg kan synes en uden briller er ligeså attraktiv som en uden.
Den sidste jeg datede havde linser og brugte kun briller hjemme og sjældent, men jeg synes faktisk han var mere attraktiv med briller end uden.

Men når det nu er sagt, tror jeg ikke du er helt galt på den, jeg har en veninde der selv bruger linser/briller og hun vil absolut ikke date en med briller.
Jeg har bare ikke se hvad briller har af betydning for om man er attraktiv eller ej, så mener jeg det er ens egen udstråling der ændre sig pga. man har briller på, men det er sjældent brillerne, og dog for nogen er bare ikke pæne med briller og har ikke et brille ansigt.
Jeg kender en pige der skiftevis bruger briller og linser og hun er klart meget pænere med briller end linser.

Uhhh baiz
Det er nu meget forskelligt..

Nogle er bare virkelig virkelig sexede med de briller, mens det slet ikke passer til andre.

men der er altid nogle briller der passer til den enkelte.. Personligt har jeg fundet de helt rigtige briller denne gang...

Med hensyn til at score... Du kan sagtens vende brillerne til noget positivt.. det gør jeg.. Og da jeg havde kæreste på, og når vi havde de der hyggestunder, tog jeg da bare brillerne af... Du ved.. lå vi på sofaen, så film eller sådan noget, havde jeg dem på, eller sørgede for ikke at ligge for langt fra fjernsynet og tog dem af... Meget let... tja.. har vist også haft dem på indtil det alligevel blev så hot, at de røg af...

Så ingen bekymnringer.. bare slut fred med dig selv, så kan alt lade sig gøre.

du skal bruge Sol
dine briller for et syns skyld. Det kunne jo være at du lignede en der har taget en eksamen.
Vær dog ligeglad med hvad andre tænker, de kan jo ikke se udover egen næsetip.
Selv bruger af øjenkrykker.

egentlig er jeg ligeglad rotterotte
men hælder måske til at de er mere tiltrækkende med briller :-D

Jeg har briller M30
og de ligger i en skuffe og bliver kun taget frem når jeg ser TV! Jeg gik med dem i starten, men jeg kom aldrig til at bryde mig om dem andet end for deres synskorrigerende virkning. Når jeg så mig i spejlet følte jeg mig klam og kikset så derfor er jeg holdt efterhånden op med at bruge dem og vil have kontaktlinser istedet.

Nu skal det siges at jeg ikke er voldsomt nærsynet, så jeg kan godt færdes uden dette synskorrigerende apparat fastspændt på hovedet, men det er da upraktisk ikke at kunne genkende folk på gaden, eller se hvad der står på skilte, eller se nummeret på bussen før den er lige foran en.

Jeg er blevet træt af briller fordi det er ligesom om der er gået mode i det. Jeg synes sgu snart at alle kendte mennesker efterhånden dukker op med briller - de ene mere kiksede end de andre. Så f.eks. bokseren Mikkel Kesler dukke op i morgen-TV med et par enorme Kasper Christensen-briller med tykt sort stel. Man kunne næsten ikke se hvem der skjulte sig bag dem.

Nej linser til mig tak.

Men fortsæt bare med at gå med dem Q37, det er tæskesmart for tiden.
Men synes dog at kvinder uden briller ser bedst ud.

Jamen Brilleaben
det har jeg egentligt aldrig tænkt på! - og det er helt ærligt! Jeg fik briller som 18 årig - nogle kæmpe briller var de - sådan skulle de se ud i starten af 80'erne ;o)

Jeg har altid følt mig smart med briller, og har bestemt aldrig haft problemer med at tiltrække det modsatte køn - tror ikke dét sidder i brillerne ;o) - hvis fyren da ikke er helt tosset.

Nyd at du kan se - og tillykke med dine nye briller.

Venlig hilsen
Brilleaben (hunkøn på 41)

ja, klart nimbuto
Når man vælger partner, så udvælger man fra forskellige kriterier (helbred, udseende, status, begavelse (specielt social begavelse), økonomi).

Skavanker som dårligt syn og andre ligende skavanker tæller ned. Derfor vil briller være en mindre turn-off for mange.

Ja folk med briller onkelanton
er ulækre, de burde forbydes i det offentlige rum

Døm selv: smagsdommer
http://i2-images.tv2.dk/s/22/785222-1493c9269b1f3d4ae022986a29b40001.jpeg

http://i2-images.tv2.dk/s/22/785222-1493c9269b1f3d4ae022986a29b40001.jpeg

http://www.religion.dk/grafik/redaktion/41AC46FF:00004F71:BC-normal-krarup.jpg

Hvad er der galt med briller? Bimmer ILP
Jeg fik briller i en alder af 16 år, og
har gået med dem siden. Det har altid været
besværligt, hvis man skal kysse. For næsen
kommer altid i vejen. for den rækker længere
ud end brillerne. ;o)

Amerikanerne har opfundet en ny metode, så
du kan få et normalt syn igen. Den går ud
på at opvarme dit øjeæble, så det ændre form.

Det er sgu underligt Millemarie
det er altid de mindst kønne, der er så bange for det går ud over "deres udseende" at få briller - og det hyr de har med linser er ubeskriveligt og urkomisk.

For manges vedkommende, kommer de ligefrem til at se begavede ud med et par briller.....

Har du lavet Anonym
en statistisk undersøgelse på det søster hinkesten?

Jeg har øjne i hovedet. Millemarie
- og så er jeg forøvrigt en småkage....

Har du så lagt mærke til ... miss-mee
...hvor utiltrækkende nogle mennesker er blevet efter at du har fået briller? *gg*

Jeg har brugt linser i en del år, men har desværre udviklet overfladiske blodårer i min elt-eller-andet-hinde, som gør at jeg ikke må få linser mere (ever-never!). Jeg savner mine linser og mit eget udseende, men det er der jo ikke noget at gøre ved. Jeg vil hellere nyde alle de oplevelser synet giver mig; en smilrynke ved øjet, en krusning ved læben, en fugl i træet, himlen og stjernerne osv. end jeg vil lade mig tynge at et par briller. Og helt ærligt; et glimt i øjet kan ikke holdes tilbage bag mine glas;-) ...mee

Jamie Lee Curtis M34
Hun er s.... fræk og sexet med briller på *sf*

hvordan ser DU ud ?? pølle
jeg personligt mener intet grimt om briller.. og står selv og skal ha nogle.. kan bare ikke få taget mig sammen ;-) men.. min bedste kammerat skulle jeg finde en pige til.. (lidt i sjov) jeg viste ham et billede af min veninde,, og hun er noget af det kønneste.. men hun har briller , og det kunne han bare SLET IKKE ha !! han mener det er sådan en turn off ! men ikke alle fyrer er ens og har samme smag.. så det tror jeg ikke du skal tænke så meget over.. eller.. det skal du IKKE !

har du optica
briller på når du skriver sådan
noget fis ?

Læs spørgsmål onkelanton
jeg svarer kun på det.
Spørgsmål og svar er i samme klasse.
Forstået?

betyder intet carstengrossjorgensen
det betyder intet om du har briller eller ej jeg ville lige så gerne have en med briller som en kæreste der ikk bruger briller vil da gerne skrive prv med dig hvis du skulle have lyst til det