Er forelsket i min eks..

Er forelsket i min eks.. Mians..
Hej allesammen..[:)]

Jeg håber virklige at i kan hjælpe mig, for jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg er vildt forelsket i min eks og jeg ved ikke om det er forkert, eller rigtig af mig at være det, vi snakker stadige sammen, og vi snakker godt sammen, han skriver søde sms beskeder til mig, vi bor lidt langt fra hinanden, så det er ikke så nemt at besøg hinanden til hverdag, vi var kun sammen i en uges tid, og det var ham der slog op med mig..

Måske skulle jeg bare give ham tid, eller så skulle jeg bare glemme alt om det, men man kan ikke glemme det når jeg har så mange følser for ham, jeg har snakket med nogen om det, og nogen af dem syntes at jeg skal skive det til ham, men jeg vil jo heller ikke mase mig på, for vil heller ikke miste det vi har nu, så jeg er bange for at miste ham helt, hvis nu jeg siger til ham, at jeg er forelsket i ham, eller om hvad han føler for mig, eller om han vil give mig en chance..

Ca en uge efter han hade slådet op med mig, fik han en anden og nu er de ikke sammen mere, så han er jo single igen, men jeg er bare så mega meget i tvivl om hvad jeg skal gøre..

Med venlige hilsen fra mig..

hej kære Du den venlige...
Du er bare så sød at høre på!

Er han tankelæser? I så fald behøver du jo ikke fortælle ham det....og nej....(det er ikke alle der har selvtillid mm nok for at mærke at et andet menneske er forelsket i sig)

Sørg for at I har det rart sammen - altså at I laver hvad i har lyst til og snakker lige præcis om det der falder jer ind og fortæl det så i løber af aftenen.....
Det vigtigste er at du får det sagt....herefter må du jo bare tage svaret som det er om det er positivt eller mindre positivt eller ligegyldigt...

Husk : at smede mens jernet er varmt

ellers.....
så tag dog på dating.dk - eller soulmate.dk som er min favorit....der er der altid nogen og måske du kunne falde for andre

Nej du. mmi4ever
Det virker som om han er en smule forvirret hvis han allerede havde en ny efter en uge og de så tilmed ikke er sammen mere. [:O] . Mon ikk bare du skulle putte ham i en boble og puste ham laaaangt væk ?? [:)] .
Det er selvfølgelig svært når du har følelser for ham men det var jo ham der slog op med dig og føler så derfor tydeligvis ikke noget for dig. ( da heller ikke hvis han hurtig efter Jeres brud finder en anden ) . [:/] .

Du skal da finde en sød fyr der gider dig i alt slags vejr. [l] . Ellers kan det da være lige meget.

Held og lykke med det. [:)]

/mmi4ever. [s]