Er frygten begrundet ?

Er frygten begrundet ? stcm
Er der en begrundet frygt?, for at rejse til Egypten.Jeg er blevet inviteret til, at deltage i en spændende tur til Bagdad i november, (betaler selv rejsen.Hvis det bliver aktuelt.)Men på grund af bombningerne sidste år (ikke i Bagdad)og pga. terrorisme mange steder. Er jeg interesseret i at vide, om der er nogen, som kender til den politiske situation i landet pt. hilsen Memmory.

få info her: grumme gerda
Hej. Tjek på http://www.um.dk

Rejs dog afsted? Tinno
Hvad venter du på?Rejs!Ingen grund til panik.
Du skønne hættemåge og turban,
hvis I er af begge køn?
Held og lykke.

godt tip! memmory
Det skulle jeg selvfølgelig havet været inde og kigge på, inden mit indlæg. Min tvivl om at rejse er desværre ikke blevet mindre, og jeg ved godt, at der ikke kan gives nogle garantier. Alle steder er vel udsat, Så det må blive fornuften som råder.

Synes at du skal afsted kassedamen
rejs til de muslimske lande,og kom aldrig herop til Danmark mere.Husk dine koners tørklæde.

hættemåge? memmory
Så må jeg vidst tage hætten af?. Jeg rejser meget også flere gange om året. til Lande som ikke er så sikre, men har kun en gang, for mange år side været i Nordafrika. Den gang var der ikke så meget skriveri om konflikterne og om terroangreb rundt om i verden. De ekstreme fundementalister eksister alle vegne i verdenssamfundet, om min frygt er begrundet ved at rejse til Bagdad? jeg føler vel bare, at jeg kommer for tæt på. så jeg må erkende, at frygten vinder over min nysgerrighed over for egyptens spændende kulturelle oplevelser. sørgeligt - men terror er en frygtelig amøbesygdom, som jeg gerne vil være foruden.