Er han bare ekstra kærlig ??

Er han bare ekstra kærlig ?? Lea --
Jeg har mødt en fyr som jeg taler godt med på arbejdet, når vi mødes. Vi har hinandens numre. Hvorfor ved jeg ikke, jeg var fuld da vi udveklsede numre, så kan ikke huske hvorfor vi gjorde det. Der skete intet den aften vi var fulde, det var bare en aften for kollegaerne og han er i et ret nyt forhold og jeg er lige kommer ud af et. Så det var faktisk bare en meget hyggelig aften.

Nu er han så imidlertidigt begyndt at skrive ting til mig mens vi er på arbejde (vi har aldrig været på sms fod før heller ikke efter vi udveklsede numre) Han skriver søde og smilende ansigter og kommenterer tit de ting han kan høre jeg siger over min telefon. Han kommer hen tit hen og siger hej og vil gerne ud og drikke kaffe med mig og sådan. Det er der jo sådan set ikke noget i vejen med, men det er et pludselig skift fra ikke rigtig at tale sammen til pludselig at han er der ret tit. Det er fint med mig og det kan også godt være at han bare er ekstra kærlig, men jeg er lige kommet ud af et forhold og vil liiige have lidt ro og slikke sårene, så skal jeg begynde at holde lidt igen med at skrive tilbage og sådan eller skal jeg bare lade ham køre løbet fordi det er ren uskyld ?? Netop da jeg lige er kommet ud af et dårligt forhold, er mit syn lidt sløret mht hvad jeg skal forvente mig.

Hvad mener I evt ??

lige sådan en fyr stillen
Uha... det var da lige sådan en fyr vi alle godt kunne bruge på arbejdspladsen..
Nyd da turen, og tag hvad du kan få.

Nyd det Ja tak
Nyd det dog... Lab det dog i dig i store mundfulde...
Hvis du lige er kommet ud af et dårligt forhold, kan du vel godt bruge lidt positiv opmærksomhed.
Får du hen ad vejen lyst til at gi' lidt igen, og lade det blive til mere end en uskyldig kollega flirt, så bestemmer du jo selv farten.
Held og lykke

Jeg mener I skal..... sjoveren
passe jeres arbejde. Kæresteri hører ikke til på en arbejdsplads. Vil I indlede et forhold må en af jer skifte arbejde.

Hvorfor.. elway
Tænker du overhovedet som meget over det ?? Altså som regel er der jo ingen dybere mening med tingene.. Jeg vil se det som det er : Manden synes du er enormt sød, og måske kan det godt være han er interesseret i dig.. Men tag det som det er NU.. Hvis du synes han er for meget over dig, så sig fra.. Hvis du synes det er fint nok, så kør videre.. Det kan jo ikke udvikle sig før du selv siger god for det :)
Du virker nu ikke synderlig interesseret, men det er måske meget rart med lidt bekræftelse ?

Rigtigt. Mjølner.
Så kan de lære det *GGG*

Hvor stokkonservativ 444
kan man dog være :0)
Så kan I lære det *GG*

Manden danser Tranedans. Mjølner.
Kig på hans lynlås i bukserne hvis du er i tvivl !.

Åååååårhhhhhhhhhhhh. Mjølner.
Hvor var det synd hvis ikke i får opmærksomhed hele tiden !........... hvor fan' er selvstendigheds trangen henne ?.

Så så så.... sjoveren
Det ender vel med kopirummet er optaget hele dagen, så andre flittige medarbejdere skal arbejde over for at få taget kopier. Mener du det er rimeligt?
;-))

lynlås? tsktsk
Hvad i alverden får man ud af at kigge på mandens lynlås???

jeg ved Burren
ikke om dit syn er sløret, men du er da igang med at begå et af dine livs dumheder efter min mening.

1. Manden er ikke ledig, dvs snitterne væk
2. hvis han er i nyt forhold og allerede flirter sådan med dig, er det så ikke hvad du selv kan forvente, hvis du satser på noget fast med ham.
3. Derfor find dig en ledig trofast mand, det tror jeg nemlig på at man kan