Er han seriøs eller...

Er han seriøs eller... Hvide-rose
Jeg har i godt 2 år kendt en mand, vi opfører os som kærester når vi er i offentligheden og hjemme men har aldrig haft sex... Han siger han elsker mig men ønsker ikke et forhold, men han mener vi en dag kan blive kærester og spør jeg ham hvorfor vi skal vente når han elsker mig og gerne vil være sammen med mig er hans svar altid; "jeg skal have styr på mit liv" og hvad det indebærer kan han ikke helt forklare ...derfor spørger jeg jer... skal jeg droppe alle håb om et liv sammen med ham, skal jeg give ham et ultimatum for et svar om han vil være kæreste eller skal jeg bare vente til han kan tage sig sammen....Jeg elsker ham men er ved at miste tålmodigheden for jeg vil gerne vide om jeg er købt eller solgt.....

Vent ikke længere på ham. anonym.
2 år er lang tid at vente på en mand.Nej,helt ærlig.Det bliver ikke til noget med dig og ham.
Spild ikke mere tid på ham,men en god ven kan han vel blive for dig.

Spørg om hans hemmelighed aman72
Jeg tror din kæreste er et meget følelsesinvolveret og følelsespåvirket menneske.

Det vil være en god idé hvis du spørger ham lidt ind til, hvorfor han vil vente så længe, før I går i seng sammen. Og få klarlagt, hvad han mener med at "få styr på sit liv".

Som jeg ser det udefra, så går han og gemmer på en kæmpe hemmelighed, måske en sorg, måske et kompleks, måske endda en livskrise. Et eller andet som han ikke tør sige til dig.

Hvis I kan komme lidt mere bag om facaderne på hinanden, så er der stor chance for at I kan komme hinanden nærmere...også i overført betydning!

Prøv det!

Held & lykke :-)

Hvide-rose jessebel
Du er solgt min pige....

Kør ham ud på sidelinjen og kom videre med dit eget liv.

Når en person siger: "Giv mig tid - jeg skal lige have styr på mit liv først" = Nej jeg er ikke interesseret i et kærsteforhold med dig!

Sorry - men det er den barske sandhed og du fortjener garanteret bedre :o)

Der er én derude som KUN venter på én som dig!

Held og lykke :o)

Hemmeligheder rie.rie
Jeg er enig med "a man", jeg tror også at han har en hemmelighed.

Måske er han til kinky sex og tør ikke fortælle det?

Måske er han skabsbøsse og ikke engang sprunget ud overfor sig selv?

Måske er han impotent?

Jeg vil holde med de andre i, at hvis han ikke vil ud med hvad der trykker ham, så må du videre...

Han har nok et sexuelt problem Sisseli
Han vil godt være dig bekendt, viser dig frem som kæreste, men vil ikke være intim, måske er han bøsse, og ikke parat til at springe ud, eller også har han et sexuelt problem..Han bruger dig som facadekæreste...Hvis han var gift ville i have en masse sex og ingen offentlige fremvisninger ;-))))

giv ham lyst Roselil.
Har du mon selv husket at gøre nok for at få ham til at føle sig elsket og tryg? Hvis ikke, er det måske der hunden ligger begravet. Det er ikke altid nemt at få det formuleret når når følelserne slår knuder. Han er jo sikkert glad nok for dig, når nu i har holdt sammen så længe.
Krydser fingre for jer.