Er helt vild med ham..

Er helt vild med ham.. Anonym
Hej..

jeg har et lille problem eller mere lidt stort, og det er at jeg ikke kan give slip på min eks, for jeg elsker ham,[l] og han er single igen, han skriver søde beskeder til mig, men jeg ved ikke helt om det er som ven eller som karste måden, jeg savner ham mega meget og vil gerne have ham tilbage, han var ikke så sød ved mig da vi var sammen, men han er blivet en helt anden nu, syntes jeg, så jeg kunne godt tænke mig at høre jeres mening til det..

[f]Så hvad syntes du jeg skal gøre?.

Venlige hilsen fra mig..

oddsne er imod dig gubbi_the_great
Det går somregel glat når man roder rundt med en eks... kommer naturligvis an på hvor lang tid det er siden, men hvis har slået op indenfor det sidste år, skal du nok ikke regne med at han er et helt nyt menneske!
Specielt ikke hvis i finder sammen igen. Så ryger i sikkert ind i de gamle mønstrer.

Husk det hedder Anonym
"Gå ikke tilbage til en Fuser"

Et andet syn på sagen anonym
Altså hvor længe siden er det, og hvem af jer slog op? og på hvilken baggrund?

Prøv at overvej det her: Hvad vil du helst? fortryde noget du har gjort, eller fortryde noget du ikke har gjort?
Jeg selv hælder mest til den sidste, og ville derfor måske give ham en chance til, men i små skidt, og se om han kan holde den måde han er på nu, hvis ikke, ja så er det "too bad" men så har du i det mindste prøvet, og så er han alligevel ikke det værd.

Håber du kunne bruge det til noget

Tak.. Anonym
Mange gange tak for dit svar, det var lige det jeg gerne ville høre, hehe [;)]

Det er en måneds tid siden han slog op med mig, Han syntes at der var for langt imellem os, og ja hvis jeg kunne ville jeg lave meget om, og hvis han vil, ville han også gerne give ham en chance til..

Han var ond ved mig, fordi vi var i seng sammen om efter middagen et par uger efter han hade slådet op, og jeg troede at det gik super og at vi ville komme til at være sammen igen, men han fik en ny kæreste om aften..[:*(]

Men de var så kun sammen i et par uger, og nu er de ikke sammen mere, Han mender ikke at han har gjort noget forkert men, det mener jeg at han har gjort..