er hun gravid

er hun gravid anonym
jeg dummede mig sidst jeg havde samleje med damen...

da jeg kom blev jeg inde i hende nogle sekunder så penis blev slap.


men da jeg kom hjem kom jeg til at tænke på om jeg mon havde gjort hende gravid...

har en gang hørt at man kan blive gravid hvis man ik fjerne penis med det samme..

fordi sædden så flyder ud af kondomet..

hvor lang går der egentlig inden en pige finder ud af om hun er gravid??

Hvis ikke før dulkis
- så 9 måneder senere, så du har god tid[:O]

Ved du havd jeg har hørt? Zimbabwe
At man skal beskytte sig, hvis man ikke ønsker sig et barn..

Hmm. mirjamumlemus
Sandsynligheden er tilstede! Hvornår en kvinde kan blive gravid afhænger af hvornår hun har ægløsning. En tommelfingerregel er, at kvinden har ægløsningen ca. 14 dage før den næste menstruations 1. dag. Ægløsningstidspunktet kan godt variere fra kvinde til kvinde...nogle kvinder kan godt have menstruation lige umiddelbart efter mens. - og andre lige umiddelbart før mens. - det er det er ikke så normalt. Det er bedst at holde sig til tommelfinger reglen.

Afhægnig af din sædkvalitet, så kan du befrugte hende op til 72 timer før ægløsning, ved at dine sædceller kan overleve og "vente på ægget". Når kvinden har haft ægløsning, så vil det vandre fra æglederen ned til livmoderen, og i det tidsrum kan ægget blive befrugtet, af en ny "sending" sæd.

Ex. Har i haft samleje 4 dage efter hendes mens. sidste dag, og vi antager, at menstruationen varede 4 dage, så gør du hende næppe gravid. Ved du, at hun snart skal have mens. - så bliver hun nok heller ikke gravid. Er der derimod 14 til hendes næste mens., så kan det nok være at i skal være opmærksomme.

Men husk nu lige, at selvom ægget bliver befrugtet af en sædcelle, så skal den sætte sig fast i livmodervæggen - og det er først her man er såkaldt gravid.

De mange par der idag har problemer med at blive gravide og dermed få børn ved, og de derfor får hjælp til det - de ved, at det kan være kompliceret, at få ægget til at sætte sig fast...selvom det er noget der skal ske...og sker HELT naturligt.

Hvis I er i tvivl, så ring køb en fortrydelsespille på apotektet, men de skal altså indtage inden 48 timer.

HVORNÅR man kan kontrollere om man er gravid? På forventet mens. 1 dag.

Har du ikke styr Enlig mor.
på dette så er du sku ikke gammel nok til at have sex. Håber for barnets skyld af en så dum stodder ikke skal være far.

Nej, hun er ikke gravid Holger
af det du beskriver.

Sikkert ikke Overlægen
Sandsynligheden for at hun er blevet gravid fordi du ikke har trukket dig tilbage med det samme er meget lille, faktisk i samme størrelsesorden som hvis du havde gjort det.
I brugte kondom skriver du og dermed har I mindsket risikoen for graviditet ganske gevaldigt selvom et kondom ikke er 100% sikkert (selv P-piller er ikke 100% sikre, men dog sikrere end kondom).
sandsynligheden for at hun er gravid er meget lille.
Derudover vil jeg som en anden debattør bemærkede at er du i tvivl eller bange for graviditeten er du foung og uansvarlig til at dyrke sex.