Er hun mig utro?

Er hun mig utro? Usikker
Hej piger herinde

Jeg er nød til at stille et lettere sært spørgsmål. Min kæreste tager engang imellem over til en kammerat og laver mad og sådan, og der skulle efter sigende ikke være noget i det. Har ikke tænkt videre over det da jeg synes vores forhold går godt. Men den anden dag ordnede jeg vasketøj og lagde mærke til at hendes trusser føltes lidt stive i det nede i bunden, og det var da ved at være et par dage siden mig og hende havde haft sex sidst og trusserne havde hun taget på efter sit bad efter arbejde (før hun tog over til ham).

Så spørgsmålet er, er der noget der kan gøre at trusserne kan føles lidt stive i det, uden at der nødvendigvis er tale om sæd? Ex hvis hun har cyklet, eller bare har været lidt tændt over et eller andet.

Mvh den lettere bekymrede mand.

hejsa pigenpåsol
det kan være udflåde , eller hvordan det nu staves :) :) men er slet ik sikker, mener bar jeg selv har prøvet det :)

Du er sgu da syg i knolden... Anonym
Undersøger du hendes undertøj..??? Hvorfor fanden spørger du hende ikke i stedet for det der luskeri..????

selv ro i trussen dame!! drawdiana
han har vel en grund til og være mistænksom!! man skal da stole på sit eget instinkt...var det mig lod jeg ikke min kæreset være sammen med en veninde alene!! og sådan har min kæreste det også..skal jeg være sammen med min drenge venner tager jeg ham med..forstår godt at han ikke har det godt med at hun tager over til ham vennen alene...synes så han skal fortælle hende hvordan han har det med det..så de kan blive enige hvad der er ok og ikk ok i et forhold ...man skal da vide hvor man har hinanden i et forhold..
håber du finder ud af det:0)

Nej! Anonym
Hey du - forstår godt din bekymring.. men alle piger lider af almindelig udflåd, som let kan forøges op til eller f.eks. efter en menstruation. Det er absolut ikke et bevis på, at hun muligvis er dig utro :-)

Ha' en god dag

PS ! En anden pige på sol
Og heller ikke et bevis på at hun er blevet "tændt" over et eller andet !!!!
Altså!! Hvad f.... tænker I mænd på ?????

hvad er det for et forhold?? blue_witch
hvor I ikke stoler på hinanden?? Tager du ham også med npr du er sammen med veninderne?? Nej, hvad så hvis du pludselig var sammen med en af dem? Var det så ok??
stol dog på hinanden...

Det er sgu da bare udflåd! Rolig nu!
Det er meget normalt at have "stive" trusser, hvis man har meget udflåd. Det er da meget mere foruroligende at du overhovedet tjekker hendes trusser - lad være med det!!!

hvis min kereste anonym
undersøgte mine trusser,ville jeg syntes han var direkte klam og pervers! hvad er der i vejen med at spørge hende ligeud? Tør du ikke?