Er indvandring godt?

Er indvandring godt? Falken
Og her tænker jeg på indvandring fra 3. verdenslande til Vesten. Hvis man kigger på statistikkerne over kriminalitet, arbejdsløshed, uddannelse, helbred osv osv. hos ikke-vestlige indvandrere, så er de en byrde og en udgift for samfundet. Så hvorfor fortsætter indvandringen fra 3. verdenslande så? Det eneste det gavner er indvandrerne selv.

Så hvorfor bliver den ikke stoppet omgående?

Det indlæg har du - Whhooww !
- godt nok tænkt over, hva'?

- for en gangs skyld et emne som sjældent dukker op her på siderne... KANON!!

- det bliver spændende at læse de forskellige debattørers holdning til det....


[:|]

indvandring vs udvandring susanne.larsen
indvandring er ganske udemærket - alle mennesker har ret til at gøre et forsøg p at få sig et anstændigt liv.

Hvis du tvivler på at de der kommer til vesten fra d. 3 verden ikke kommer fra triste vilkår, så kunne du jo prøve at udvandre med dine holdninger - og vende strømmen...[:/]

Kalifatet! symbiosen
De kommer rendende - som en søløve ser en sild!

Målet er et Kalifat - som beskrevet i koranen.

Snip - snap - snude - så er den historie ude?

Nej ......

Gæt selv!

Sig mig lige.... symbiosen
Hvad sker der lige her?

Er kontormus - med et blevet radikal - Anita Bay Bundegaard fandt det også morsomt - at invitere hele verden til Danmark!

Tsk....

LOL - gider du lige... susanne.larsen
vaske din mund ud med sæbe??? Mig,radikal??? Hallo [:D]

Det kan da vist ikke komme bag på dig at jeg, personligt, ikke har et problem med indvanrere, at jeg har stor forståelse for at folk, hvis de får muligheden for det, gør ALT hvad der står i deres magt for at forbedre deres og deres børns liv.

For min skyld må de gerne komme - kan de så ike opfører sig ordentligt, tja, så må og skal de uregerlige individer da sendes hjem hvor de kom fra - mest fordi så har deres intentioner været ureele.

Det er min holdning - om det så gør mig radikal? det håber jeg så sandlig ikke [;)]

Er du lidt dum? AnonymQ
Eller får du bare tingene blandet sammen, så du ikke kan se dig ud af det?

prøv og kom med en forklaring så Falken
Du burde i stedet komme med nogle argumenter i stedet for at kalde mig dum. Men du kan vel ikke andet end at ty til skældsord, når du i virkeligheden ingen argumenter har.

Ja indvandring er godt for indvandreren Falken
Ellers ville han jo ikke indvandre. Men er det godt for Danmark at der kommer indvandrere fra 3. verdenslande, som er en byrde for samfundet? Nej, selvfølgelig er det ikke det. Det kan godt at du siger at folk har ret til at gøre et forsøg på at få sig et anstændigt liv. Men man har vel ikke ret til at flytte ind et sted, hvor dem der boede der først ikke tillader det. Jeg kan vel heller ikke flytte ind i lige det hus, jeg ønsker mig, og optage et gæsteværelse, og derefter forlange at dem der bor der, bare finder sig i det, og ovenikøbet forsørger mig.

nu er det de færreste susanne.larsen
huse der har så meget plads som et enkelt land.

Hele "problematikken" består i at jeg personligt ikke oplever de helt store problemer med indvandrerne (og det er IKKE fordi jeg bor ude på Lars Tynds...ds mark *LOL*)

Mine helt personlige erfaringer er at langt de fleste vil hellere end gerne intergreres, og de udviser høflighed overfor mig - og bliver mødt med høflighed... Men sådan er vores oplevelser jo så forskellige.

For jeg ved ikke hvilke gang, vil jeg fastlægge at indvandrene ikke har patent på at bryde loven, begå div. kriminaliteter - Danskerne kan også godt selv - og inden VI peger fingre ad andre skal vi huske at hvergang vi gør det, så peger der 3 mod os-selv.

Er isolation? junk
Jeg er opvokset på Indre Nørrebro og bor her stadig, fordi jeg har det godt her. Når jeg rejser på ferie, tager jeg til storbyer og blander med de lokale. På min sidste ferie tog jeg til Barcelona og crashede på gulvet hos et marokkansk kærestepar, som jeg havde mødt i Berlin.

Da jeg fortalte det til min fætter, svarede han mig, at man kan blive slået ihjel på den måde. Det var hans første tanke, da jeg fortalte om min superfede tur.

Min fætter bor i en lille flække i Sønderjyland med måske 2000 indbyggere. Han tager på solskinsrejser til Sydeuropa hver sommer og hader indvandring.

Men helt ærligt, så griner jeg bare af hans frygt. Han er jo en fin nok fyr. Han bor bare i en meget lille og lukket verden.

Hvor bor du?

DF.kalifat DF-Raus!
Det er velkendt at DF vil lave et diktatur i Danmark, hvor Danmark skal være race opdelt og de sorte ikke må få børn med hvide.
Ligeledes er medlemmerne af DF voldsomt underuddannet i forhold til resten af os danskere.
Der er også en større kriminalitet blandt DF-medlemmer så som spritkørsel, vold osv.

Jeg synes denne stinkende plet på Danmark, der kalder sig DF, og deres bande af medlemmer, skal smides ud af landet så hurtigt som muligt.

Hvilken gavn har vi af disse skadedyr, der ikke gider tage en uddannelse og kun vil køre spritkørsel?

INGEN!!!

Smid dem alle op på Østgrønland, så de ikke kan nasse mere på vort stolte gamle land.


Ej, generaliserede jeg lige udfra at White Pride stemmer på DF? Hovsa. Nå fuck det, hvis folk herinde kan generaliserer over for 1 milliard kan jeg nok også generalisere over for 400.000.

på lang sigt. . . åben dansker
måske indvandring og udvandring er godt på lang sigt. Hvem ved hvordan det hele ser ud om 1000år? og hvor mange 'danskere' har ikke rødder fra andre lande? ja, selv fra 3.verdens lande? ? ?

hurra for det åbne og globale demokrati vi har - åben dansker[:D]

Lyder grineren Falken
Jamen et stort tillykke til din tolerante og humanistiske person. Jeg (du ved en af de der dumme landsbytosser, der ikke var heldig nok til at blive født i storbyen(, har hørt noget om at man slået ihjel, hvis man i Downtown Los Angeles går ud på gaden midt om natten, og råber "I hate niggers".
Men det synes du vel bare er en fjollet fordom, jeg har overfor USA's sorte. Men kunne du ikke alligevel bevise at jeg tager fejl, hvis du nu skulle besøge Los Angeles en dag. Et storbymenneske som dig har vel råd til at tage på ferie hvor som helst ik?

jo det gjorde jeg susanne.larsen
... men hvorom alting er, så er der efter min mening også RIGTIG mange etnisk Danskere der er en stor belastning for samfundet.

Hvis de ønsker at blive intergreret og bliver det, så kan jeg ikke se at de ligger det danske samfund til byrde.. Men skyd du bare skylden på samfundets forringelser på indvandrene [s] Jeg vil så vælge at skyde dem på alle der har stemt på en egoistisk borgerlig regering, der hylder princippet at enhver er sin egen lykke smed, og de der ikke kan - tja, de kan da bare 1)rejse ad H til, 2) sejle deres egen sø, 3) rende og hoppe... fordi for ALT i verden skal skatte-trykket falde.

Det ville da være forfærdeligt Falken
Det du ønsker er altså en verden hvor alle folkeslag og kulturer bliver blandet sammen til én. Det ville da være forfærdeligt. Danskerne især vil blive udslettet fra jordens overflade.

Og så lige din sidste sætning. Hvad er det lige du mener "hurra for det åbne og globale demokrati vi har". Hvilket globalt demokrati? Det må vist kvalificere sig til dagens kommentar.

Danskere er ikke en byrde Falken
Fordi det er jo danskere som har bygget det her land. Så taget over én kam, så er danskere selvfølgelig en gavn for landet. Danskere er jo hvad der gør til Danmark til det, det er. Og Danmark er et dejligt land. Vi er det lykkeligste folk i verden.
Derimod taget over én kam, så er indvandrere fra ikke-vestlige lande en byrde. Deres adfærd reflekterer tilstandene i deres hjemlande.

Hentyder du til det historiske Bagdads Kalifat? Diogenis
For det er et styre for helle mellemøsten, for jøder og muslimer..

Luvslidte fraser Hobo
Hvornår lærer i at tænke selvstændigt.
vores Politikere tror at de kan få billige stemmer ved at lade vores havelåge stå åben, den dag alle vores retroende gæster stemmer på det samme parti får de magten i deres hule hånd,
og tro mig deres netværk er meget stærkere end vores
de har endnu ikke sat det på prøve, fordi vores Jøders netværk er endnu stærkere,
men hvor længe?

godt forsøgt, sjældent har jeg set så mange Mr Magoo
Ufundamenterede påstande som dine mod DF,
Men den eneste som virkelig gælder, den har du ikke nævnt,
nemlig at DF stjæler stemmer fra socialdemokraterne,
og det er jo utilgiveligt,
så derfor jeres uholdbare og latterlige smædekampagne.

Danmark var et meget homogent og Hin Spage
velfungerende samfund,
Hvis der var sociale problemer var de forholdsvist lette at løse
og alt var under kontrol.
så blev vi tvunget ind i EU og påtvunget at importere og forsørge hele Mellemøstens utilfredse og forfulgte masser.
Alt hvad der var af tabere blev eksporteret til Europa hvor de kunne blive forsørget af os og udsætte os for kulturel og social ubalance, og sende penge hjem til deres fattige familier eller våbenhandlere og terrorister.
Boligspekulanterne var henrykte nu kunne de komme ud af krisen med stadig færre Danskere og spekulere med statskassens og udlændingsnævnets penge så priserne kunne stige og en rivende inflation begynde.
Samtidig på grund af den højteknologiske udvikling hvor der ikke er arbejde til alle kunne den høje arbejdsløshed bruges til at skabe billig arbejdskraft og slavearbejde (kaldt aktivering)den frie men manipulerede markedsøkonomi kunne begynde, og kapitalismens pyramidespil oficialiseres.
Men i skal huske at en kunstig kulturel indpodning kommer til at betyde en kulturel og social revolution som vil få Danmark til at ryste i sine grundvolde.
om vi skal overleve, må vi have nogle bedre og ansvarligere ledere som vil tænke mere på Danmark og mindre på deres egne private interesser.

ja - i susanne.larsen
Morten Korch film - og dengang i 50erne - måske.

Men ja - det kunne være rigtig dejligt med ikke-egoistiske politkere.

Det kunne være rigtig rart hvis folk ville anerkende at ikke ALLE indvandrer er en belastning, eller en byrde, eller kriminelle - nogle er, JA, men nogle Danskere er det også...og nej, de 17-21 årige harikke været med til at byggte det Danmsrk op som var i 50erne [;)]

Men jeg er GLAD for at der er rigtig mange der slet ikke evner at forestille sig hvordan det må være at skulle flygte fra alt det velkendte, alle man kender og slå sig ned i et fremmed land hvor sprog, kultur, ALT er helt anderledes end det man ellers har kendt hele sig liv - udedlukkende for at møde en mur af foragt fra der hvor man havde håbet sig sikker.