er jeg besat

er jeg besat aure
jeg er helt fra den er helt besat af en fyr jeg har chatte med i to år har ikke set ham man ved heller ikke hvad det er ved

jeg var også besat, uhm. By dal...
Nok min egen skyld, men det var hårdt da det stoppede.

jeg chattede med en filipinsk pige, som boede i cagayan de oro, i by på nordsiden af mindanao, den sydligste ø, med muslimer, og mange overfald, dog ikke i hendes by.

på grund af tidsforskellen på 6 timer, var det fint at vi næsten kunne chatte hver dag.
når kl. var 6 morgen her, var den 12 middag i hendes område.

hun var ansat på et universitet, så hun havde fri computer adgang.

jeg havde stærke følelser for hende, og flere gange ringede jeg til hende, hun havde en stemme, som lød så fantastisk.
jeg lovede at besøge hende--jeg har været på filipinerne før--men inden jeg skulle rejse, blev jeg desværre kørt ned af en bil, og var sygemeldt i lang tid.

hun boede sammen med sin søster, og hendes familie, og jeg vidste naturligvis godt, at de levede i slum, det er meget normalt der, men de havde deres eget lille hus.

hun tjente ca. 500 kr. pr. måned, og jeg ville gerne, at hun skulle have et mere anstændigt liv, så jeg sendte penge til hende, selvom hun aldrig bad om penge.

det er en lang historie, så jeg vil bare gøre den kort her.

det endte med, at hun rejste til grækenland, for de penge jeg havde sendt hende, jeg har talt med nogle filipinske au pair piger her i landet, og i norge, og de fortalte mig, at det kostede ca. 70.000 pesos, at få visum til udlandet, hvilket er ca. 7000 kr.

jeg inviterede hende til danmark, og hun kunne sagtens bo hos mig, uden at der skulle ske noget intimt, filipinske piger er ikke til før ægteskabelig sex, og i modsætning til thai piger, så taler de alle engelsk.

jeg ved hun er i Athen nu, og jeg også hendes telefon nummer, men hun har ikke tid til at chatte mere, så hun er sikkert endt i et forhold, sidste gang jeg ringede til hende, sagde hun, at hun ikke havde mere strøm på telefonen, og det har hun aldrig sagt før, men jeg forstod godt en lille hentydning, muligvis.

da hun boede i sin hjemby, betalte jeg en landline telefon--fastnet--samt diverse nye el instalationer, og sendte hende en laptop, og en printer.

jeg får somme tider nogle mærkelige mail's fra hende, den sidste jeg fik, var med en henvisning til en filipinsk chatside, hvor man kunne chatte med andre piger, men hun havde skrevet sit eget navn på, samt vægt og højde, men hun havde brugt min mailadresse, så jeg ved ikke rigtig hvad det betyder.

jeg har også chattet med en anden filipinsk pige, bare som venner, og hun fortalte mig, at hun var brændt varm på en tyrkers fyr, hun vidste ikke hvad hun skulle gøre, hun overvejdede endda, at sende penge til ham, så han kunne besøge hende, men jeg ved ikke hvordan det endte.
hvis det er en dansk fyr du chatter med, kan i vel mødes en dag, eller tale i telefon, hvis han derimod er fra nigeria, så pas på dig selv, og dine penge, jeg kender en dame der blev ringet op af en fyr, som sagde han boede i new york, og hun havde vundet 2 dyre billetter til en eller anden rejse, da hun gik ham lidt mere på klingen, og spurgte lidt om manhattan, og ground zero, kunne han ikke svare, så hun gjore kort proces, og fortalte ham, at han nok var en svindler fra nigeria.

......... aure
okay men det jeg ikke forstå er at man kan blive besat når man ikke har set ham men nok om det har slette ham gør ondt for han synes bare det er sjovt

Jeg har ChatVen
haft en jeg chattede med i 3 år. at han skulle købe hus... jeg skulle føde hans børn osv.. i sjov altså. men vi flirtede med hianden sådan 3 dage itræk, men ca en måneds mellemrum.

ARRRRH det var bare så hyggeligt, og jeg fik altid et smil på munden, når han skrev, eller når jeg skrev. super hyggeligt og dejligt. MAN BLIVER VILD MEGET BESAT [:)][l]


Man vil mere ja.. det endte det også her :-) og han var bare super dejlig, lige som jeg havde forstillet mig. Vi var sammen 2 år. og desvæære ikke så gode venner i nu.

Og man kommer virkelig til at savne alt hvad der var/forbandt os sammen. Chat/sms...[:*(]

pøj pøj [;)]