Er jeg den eneste der syntes det er svært at forstå???

Er jeg den eneste der syntes det er svært at forstå??? ThomasW
Hej.

Jeg sidder i min skole og lære om kommune sammenlægninger. Jeg syntes det er lidt svært at forstå når man læser på nettet om emnet. Da jeg syntes at de ikke tager højde for hvor meget man kender til loven og får det til at lyde som alle ved hvad det handler om..

Kan i ikke nævne nogle fordele og nogle ulemper ved kommunesammenlægningerne??

Mvh.

Den halv forvirede..

Hej Thomas W karpa
Kommunesammenlægningen tjener kun et formål. At skabe livsvilkår for private firmaer at komme ind i Kommunens arbejdsområder.
Nu bliver kommunerne så store at mange arbejdsområder skal i EUudlicitering. Så kan de lokale politikere ikke selv bestemme.
Den offentlige sektor er vokset en del hver eneste år. Men der er ikke blevet flere offentlige ansatte--altså er det private firmaer der er taget til. Disse firmaer bliver ikke regnet med når man regner regningen ud. Hvad er der udført af arbejde for skatteborgernes penge. Her er det kun de offentlige der er i søgelyset.
Det er det kommune3sammenlægningen drejer sig om.
Ud med offentlige in d med private.
Når de private kommer ind. Så har den enkelte medarbejde ingen indflydelse på egen arbejdstilrettelæggelse. Man får en masse uengagerede medarbejdsere der kun udføre det de bliver sat til.
Hvem sætter så disse private firmaer i arbejde. Det gør den tekniske forvaltning. De ansate der udfører det daglige arbejde er der ikke mere. Hjernen i kommunen er væk. Det er også ved at ske overalt i kommunerne nu.