Er jeg en møj kælling.??

Er jeg en møj kælling.?? Anonym.
Jeg arbejder på en lille arbejdsplads. Vi er 10 ansatte, Da vi har forrygende travl lige pt. Skal alle
Løbe for at få dagen til at hænge sammen.
Min ene kollega er ikke særlig hurtig hverken fysisk eller psykisk:

Skal have forklaret alt mindst 5-6 gange om dagen.
Og hun vil meget gerne snakke, om alt andet end arbejde. (i arbejdstiden)
Hvis hun bliver sæt i gang med noget, spørger mindst 2 kollegaer om hvordan..

Jeg har en (synes jeg) fantastisk kollega der svare pænt, hver gang også nr. 20 gang, der bliver spurgt, om den samme ting. (spørgsmål i stil med : skal frimærket på inden jeg poster brevet?)

Jeg selv skal gøre mig umag for at svare pænt nr. 4 gang
Jeg bliver irriteret og det kan høres på min stemmen. (tror jeg da)
Vi 9 andre retter automatisk hendes fejl
Hun kalder alle lille skat.
Og siger jeg hedder Anonym.
Er jeg en møj kælling.???
Eller er det min anden kollega der er en vatnisse.??

nej bentD3m3nt
du er en MØG kælling

Nixenbixen Bedstefar
Det synes jeg ikke Din kollega der svarer pænt hver gang har en tålmodighed uden lige men kan ikke se at det skal gøre jer andre til møgkællinger eller hvad man nu mener i er jo normalt søde og rare over for det menneske som jeg tror har fået sig et dejligt arbejde og nyder at komme der hun kalder jer jo skat så glem det med møgkælling, Du er sød

Du tænker for meget..... lagermann
Hej hej "møj" kælling. Det er sandt som én siger, at det hedder møg-kælling. Men det synes jeg ikke du er. Du viser dog meget lidt tolerance for én som ikke har ligeså meget styr på det som du.

Vi er alle forskellige, og det er dét der gør et team godt. Vi har hver vore styrker og svagheder. Det er naturligvis ikke godt hvis én dæmper kvaliteten og effektiviteten. Men det er så et ledelses spørgsmål.

Sorry, men nej. Du er ikke en møgkælling.

Mvh Lagermann

træls.. jcj
der er ikke noget værere end en makker der ikke kan sit kram. Jeg synes det er helt ok at du bliver irreteret og ikke kan skjule det, vi har alle vores grænser. Det er da bare pisse irreterende hvis folk skal snakke i arbejdstiden, hvis man har travlt. Hvad med at klage til chefen?

kender mnm
Kender en arbejdsplads hvor tingene blev sagt højst én gang og fattede folk det ikke rigtigt, blev de moppet. Skrækkeligt. Og hvis en af pakkefolkene ikke var "vågen" gik der kuk i det hele, til de andres store irritation, for båndene kører altså bare videre. Og en anden arbejdsplads hvor et "team" absolut ikke fungerede, hver gang pakkeemnerne kom på båndet og 3 personer skulle tage fra og pakke, vendte den ene sig om og snakkede med en helt 4. til alle varerne var kørt forbi. Dovenskab og ansvarsflugt. Så at sige tingene 4 eller 20 gange er flot overfor en svagere kollega.

Tak for spark. :-) Anonym
Hvor i teksten kunne nu for resten se at jeg tænker meget.??
Det er nemlig typisk mig.
Havde og har en fornemmelse af det lidt er mine ”irritable” svar fik hende til at fumle. (men hun fumler også når hun arbejder uden for ”mine svar”
Så måske gør mere ondt på mig end på hende.
Men jeg vil gøre en støre indsats for at få hende til at passe ind.

fleksjob? moster grethe
jeg føler med dig; har en særdeles velopdragen men umådelig langsom og umådelig tungnem og dertil pernittengrynet medarbejder, som jeg engang i mellem er ved at gå i spåner over at omgås, - især når der er travlt og den samme ting er forklaret mindst 117 gange! Men han er på fleksjob, - arbejdsgiveren betaler kun 1/3 af hans løn, så vi kan ikke forvente mere end 1/3 arbejdsindsats fra hans side. Derudover er det vel en samfundstjeneste, at 'holde ham ud'og acceptere tingenes tilstand og se positivt på det,- så det gør vi! - Men hvis din kollega er ansat på ordinære vilkår, synes jeg bestemt ikke du er en møj/møg-kælling og det kan ikke være dit job at tage dig af denne kollega, hvis det ikke er noget du har aftalt med din chef. (Jeg får faktisk lidt mere i løn for at lege socialpædagog!)

Møj. :-) Møj-Kærlingen.
Nej hende her er ikke på fleksjob. (men har fortalt, hun ville blive smit ud i et hvis hun ikke havde fundet dette arbejde.) Vi får alle det samme i lønningsposen.
Jeg føler sådan set med hende.
Det er derfor jeg skrev indlægget i første omgang. Sådan for at hørere/se andres mening.
K. H. Møj/møg-kællingen. P.S. sjovt som sådan en tastefejl kan blive til noget sjovt. Holder af nu af ordet Møj-kælling

øhh hahaha
det du lige har skrevet er fuld af "taste fejl"

Selv øhh :-) Møj-Kærlingen.
Ups. Taste fejl.
Så er det da godt jeg ikke indtaster din løn hva.? ;-)

yep jajaa
det er jeg også meget glad for. ;)

har du også moster grethe
en god opskrift på kødboller? Mine hjemmelavede bliver enten for hårde eller for grove; - og de købte smager mig ikke?