Er jeg helt forkert på den

Er jeg helt forkert på den lille mig
Hejsa.

Jeg har et mindre problem med min "nye" fyr...
Vi har været sammen i lidt over 2mdr nu, og jeg er meget ked af at han skal være sammen med hans venner hele tiden. 5dage efter vi var fundet sammen tog han på ferie i14 dage med hans kammerat og da han så kom hjem havde vi to dage sammen før alle hans venner kom ind i billedet igen, nu er det blevet sådan at hvis vi har tilbragt to aftnere sammen så blir han nød til at være sammen med vennerne resten af ugen eller tage ud og lave noget sort arbejde for noget familie... Jeg ved inden fredag kommer at han skal ud og drikke der for sådan har det været i tre uge nu og han spørger aldrig om jeg vil med, plus at hver torsdag aften skal de også lige ud og have nogen øl. Er det forkert at jeg blir ked af det når han ikke kan eller vil finde tid til mig... I lørdags glemte han vores aftale og lod mig stå og vente ude i regnen i næsten 2 timer på ham og han ku ikke se det forkerte i det og ku heller ikke helt forstå hvorfor jeg blev meget sur på ham... Er ikke vand til at min fyr skal ud og drikke hele tiden eller være sammen med hans venner alene uden mig næsten hver dag...
Når jeg spørg min familie eller venner til råds siger de at han ikke er moden nok til et forhold men kan ikke finde ud af det... og ved ikke hvad jeg skal gøre.. for når jeg så siger til ham at jeg rigtig gerne vil tilbringe noget tid med ham og at jeg er ked af at han skal være sammen med hans kammerat igen i aften nu hvor vi ikke har set hinanden i to dage så begynder han med at jeg styrre hans liv og at han er kærstekedelig... det er jo ikke det jeg vil og vil jo heller ikke være en stopklods for ham mht hans venner.. her den 28/9 tager han 5 dage til München og sidst i oktober tager han lige 6dage til pragh for at drikke... helt ærlig siger jeg bare... så skaljeg bare gå her hjemme og passe mig selv og finde mig i det eller???
Håber i kan hjælpe mig... hvad skal jeg gøre her...

Knusser lille mig

Drop ham pingvinspasser
Det virker overhovedet ikke som om I vil det samme med jeres forhold. Du skal ikke stoppe ham i at være sammen med vennerne, og han skal ikke fortsætte med at gøre dig ked af det. Så var jeg i dine sko ville jeg finde en fyr, som delte mine interesser i højere grad.
Du skriver i øvrigt ikke noget om dine følelser for ham, udover at han gør dig ked???

hmm michael jackson1
han er ikk specielt sød... drop ham

du skal da i hvert fald ikke stå i regnen i 2 timer!!! dulkis
Det minder jo om "SuliTUDEvej"....

Drop ham....

Tillykke du har fundet en kommende alkoholiker abo
en egoist, der aldrig nogen sinde vil tænke over, hvad han gør ved andre mennesker.

Vil du leve sådan de næste 20 år?

Lyt til din familie hannah1
Han er helt sikker ikke moden nok til et fast forhold. Det skal du ikke finde dig i. Fortæl ham, at det ikke er det, du vil med et forhold og kom så videre. Held og lykke;)

Lad ham løbe jens261
Han er ikke værd at samle på, han er slet ikke moden nok til det der med damer.
Hvis du finder dig i det her, så er du alså godt skør.
Drop ham og find en anden, ham her er ingen mand, han er kun en knægt, der ikke har noget mellem ørerne, den smule der måske har været, har han skyllet væk.

God vind

Pas på dig selv. hope2006
Jeg ved det er svært,men tænk dig nu godt om. Jeg står selv i en lign. sitaution bortset fra at mit barn er indblandet. Jeg flyttede min datter og jeg 400 km for at bo sammen med han. Stor fejl. Jeg sidder meget ofte alene hjemme, hvor han kommer og går når det passer ham. Jeg tror ikke på det bliver bedre, tværtimod. Jeg har følt mig alene, uønsket, og at jeg ikke kan række til på nogen måde i lang tid, uanset hvad jeg gør for ham. Det andet liv trækker åbenbart mere. I har kun været sammen i 2 mdr nu, vi har været sammen i snart 2 år, og det er kun blevet værere, men mine føleser er blevet større. Pas på du ikke mister dig selv.