Er jeg lesbisk? Skal jeg fortælle hende det?

Er jeg lesbisk? Skal jeg fortælle hende det? Hjælp!!
Jeg har et meget stort problem! Jeg er begyndt at blive mere og mere forelsket i min bedste veninde. Hun er meget i møde kommende og giver mig tit kys på kinden og nogen gange også munden hurtigt og kalder mig skat. Vi holder tit hinanden i hånden og holder armen om hinanden og hver gang det sker bliver jeg så varm inden i. jeg bliver også meget tændt når jeg ser billeder af nøgne porno stjerner. Jeg har dog en kæreste som jeg elsker og har god sex med. Og jeg kunne ikke kunne finde på at havde sex med en pige..... Eller.... Ved sQ ikke mere... Men er jeg lesbisk? Skal jeg fortælle hende om det?

Cool down tes
Jeg er godt nok ikke ekspert, men de kloge hoveder siger jo vi alle er født biseksuelle. Dog "hælder" vi mere til en side....hvad enten det er eget eller andet køn;o) Det du oplever, har de fleste andre også oplevet, så jeg vil påstå at du er helt normal! Hvis det er din bedste veninde er det normalt at man er lidt mere tæt følelsmæssigt, da de ved mere, end kæresten gør. Så tag det med ro og lad følelserne falde lidt til ro. Måske er det ikke det......
OG inden der er nogen der reagerer på det her ved at skrie at det har de i hvert fald ikke, vil jeg lige minde jer om, at jeg skrev DE FLESTE:oD

hmm nik-ki-ta
du behøver ik dirkete tænke på at du er lesbisk..altså måske er du bi.. men hvis jeg var i din sko, vil jeg fortælle min veninde hvad jeg føler, så hun måske kan forklar hvorfor hun gør sådan noget med giv kys osv.. måske føler hun selv noget for dig.. men være ærlig, det vil du komme længer med.
og hvis hun ved hvad du føler, måske vil hun så stop, så du ik bliv mere forvirret eller få mere følelser..

held og lykke..og hvis du er lesbisk..ja så velkommen til holdet..*griner*

vær åben og ærlig polar
Hejsa - jeg er en pige på 38 som synes det virker lidt ophidsende, og at du burde tage imod og gengælde kys og kærtegn - for at hun ikke skal føle hun spiller med blind makker - nu hvor vi lige har hørt at vi får en god sommer så kunne I jo solbade sammen og lade tingene udarte sig - det kunne jo være det var en ny side af dig selv som du aldrig før har kendt - så tag dog pænt imod og se hvor langt hun går og hvor langt du selv føler det er behageligt inden du slår bremserne i - Rigtig god fornøjelse - Jeg glæder mig på dine vegne

Nej du er ikke ekspert beritom
Vi bliver ikke født bisexuelle, magen til gang opkast skal vi da lede længe efter.
Vi bliver født til at bringe slægten videre altså som hetrosexuel.
Det virker næsten som om at bare to kvinder/mænd kigger lidt for længe på hinanden så er de homoer.
Man kan elske flere på en gang men det bliver man ikke lesbisk elle homo af, man begår bare den store fejl at sætte kærlighed = sex.
Jeg er ikke bisexuel fordi jeg elsker en mand og to kvinder, men hvis jeg har sex med en mand og to kvinder så er bisexuel, og hvis jeg kun har sex med mænd så er jeg bøsse.
Det svære i det her er at skelne mellem varme følelser og så fysisk sexuel kontakt.

Haha.. du er da... Anonym
.. vist heller ikke nogen ekspert! Mage det en gang lort skal man lede længe efter!

Har det på samme måde ! Anonym
Hej "Hjælp!!"

For at det ikke skal være løgn så har jeg det på samme måde som dig..! Jeg har ogå en veninde som jeg holder meget af, men nogen gange betragter jeg hende som mere end bar en veninde..Vi kan også kysse for sjov til fester og sådan og strejfe en hånd forbi bagdelen. Men for mig er det lidt mere..Jeg blir også en smule tændt når vi hele tiden er hinanden nær, og den måde hun snakker på! Nogle gange blir jeg bange for min kærlighed til hende. Nogle gange kan jeg ik styre den. Jeg har også en drengekæreste. og vi har det godt samn, men føler alligevel at der er noget for min veninde. Vi joker nogen gange for sjov om at vi er lebbe, og jeg har prøvet at fortælle hende om det. Men så ender det bar med at jeg siger "det er sq da bar for sjov" Jeg ved ik hva jeg ska gøre. For tør hverken sige det til kæresten eller veninden! Måske er det bare en følelse jeg har, med at der ska ske noget i livet ! Jeg ved det ikke..Det eneste jeg ved er at jeg kigger på piger og blir tændt på visse piger .. ??!! Måske er det bar fordi jeg vil prøve at mærke hvordan lebbesex er .. tror det er vildt spændende..

QnuZ den fortvivlede.