Er jeg mærkelig?

Er jeg mærkelig? Mig
Jeg er en 18 årig pige, som stadigvæk er jomfru. Jeg har aldrig haft en kæreste, og så jeg undrer mig: Er jeg mærkelig siden jeg stadigvæk er jomfru eller at jeg aldrig har haft en kæreste?

nej freuds ghost
nej, du er ikke mærkelig. Jeg var 19, da jeg havde sex for den første gang.

Man skal kun have sex, hvis man er parat til det, hvis man føler sig tilpas.

Og så tror jeg, at min mors generation gjorde det at være jomfru, indtil man møder "den rigtige", til en dyd.

Bestemt ikke! Ukendt
Hej med dig!

Du skal ikke føle dig mærkelig, fordi du er 18 år og aldrig har dyrket sex. Jeg synes, du burde være stolt! Det at have sin sexdebut bliver ofte kørt helt op til noget kæmpestort, og jeg tror, at mange smutter i kanen med en bare for at slippe for det pres, man føler ligger på en.
Jeg var selv 15 år, da jeg var i seng med en første gang og på det tidspunkt var jeg ellevild for at det bare skulle ske, fordi de fleste af mine veninder havde prøvet det.
Du skal ikke føle noget pres... Du har resten af livet til at dyrke sex!
Men når du har fundet den rette og føler dig parat til det, skal du selvfølgelig ikke holde dig tilbage.

Held og lykke med det!

Nej overhovedet ikke Maria
Nej du er slet ikke mærkelig. Du skal være glad for at du er jomfru som 18 årig. Der er mange som hurtigt går i seng med andre som fortryder det. Mange fortryder at de gjorde det og ville helst også vente og være 18 år og stadig jomfru. Så skam dig ikke over det. Men når du finder den rette så skal du gøre det hvis du er paret.

svært men nej dudi
der er ikke noget galt i ikke at have en kæreste. eller at være jomfru. Du har hele livet. men måske er du lidt for kræsen når du er på udkik efter en kæreste. der findes mange søde at de ikke lige ligner modeller skal du kun være glad for, så kan du måske have ham for dig selv og husk det er det indre der tæller når hverdagen viser sig. lige til sidst hvordan finder man ud af om man kan lide burger eller spagetti,???? ved at prøve at smage sådan er det også med sex. knus og på med vanten

Slet ikke llh
Hejsa.
Nej du er slet ikke mærkelig. Jeg havde min sexuelle debut som 23 årig, og det var med min første kæreste. Jeg havde meget svært ved at komme i kontakt med fyre, jeg kunne være smask forelsket i en, men var simpelhen for genert til at gøre noget ved det.
Du skal bare tage den tid du har brug for, det kommer en dag.

Hilsen llh

Nixen Bixen ufo
VÆR STOLT!
Jeg selv var næsten 20 den første gang, og min kæreste respekterede at jeg var jomfru, og vi kom sammen i fem måneder, før vi sprang ud i det. Når du har fundet den rigtige ved du det, og du vil have lyst til at prøve det, ikke som mange 14-15 årige, der ofte fortryder sidenhen, fordi det hverken var særlig romantisk eller særlig godt-og måske heller ikke den ægte kærlighed, som oftest først kommer sidenhen i livet. Min kæreste og jeg har nu været sammen i snart 8 år, og jeg fortryder hverken at jeg ventede eller at jeg kun har haft én sexpartner, tværtimod synes jeg det er dejligt og helt rigtigt sådan! Hvis der kun er den eneste ene, så er der vel egentlig heller ikke grund til at gå og spilde kræfter på alle de andre, vel?
Held og lykke med det!
PS: Der er mange der er endnu ældre end dig,som stadig er jomfruer, jeg har selv en veninde der er 28!
Knus herfra og god sommer!

bare rolig dutti
hej!!
bare rolig du er ikke mærkelig, jeg er en pige på 20 og jeg fik først min første kæreste og mistede min mødom da jeg var blevet 20, så det ska du ikke tænke på ikke alle er lige hurtige. og somrgel er det de langsome der får de bedste fyre, så ta' det i dit eget tempo og så skal det nok komme..

No Way Mira
Nej du er bestemt ikke unormal, jeg synes det er flot at du venter. Jeg var selv næsten 20 da jeg gjorde det første gang, som var et godt valg. Hvorfor forhaste sig ud i noget som man måske ikke føler sig klar til endeu, bare fordi de andre har prøvet det. Du skal vente til du føler dig klar.....Pas på dig selv krams Mira

Nej sgu :-) Tvillingen
Du er ganske normal!